Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása.
A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
Egyetlen előnyét tudnám mondani: közel van a fürdőhöz. A szoba rettenetesen pici, és nemhogy a fürdőből elhozott holmit, de még az itt használt törülközőt sem tudod hol megszárítani - és nemcsak azért mert nincs szárító, de nincs is hova kiteríteni. A tusoló épített - függönnyel. Vagy tapad rád, vagy úszik a fürdőszoba.
No comment. A "saját medence" egy kicsit nagyobb méretű jacuzzi. Szerencsére nem kértünk félpanziót, mert azon az áron lazán megvacsoráztunk a'la carte üdítővel - első este, a többi este meg már inkább máshova mentünk a városban vacsorázni; kicsit jobb minőségben kb. ugyanannyiért ettünk. A reggelihez a tojásrántotta biztosan tojásból készül - és nem tojásléből -, ezt bizonyította, hogy még a héja is ropogott a fogam alatt. Ja, és ne izgulj, nem kell a "Ne zavarjanak" tábla - nem is fognak 3-4 nap alatt. Másodszor sikerült itt járjak: először és utoljára. . . :(
Közel volt a termálfürdőhöz. A félpanzió igencsak karcsúra sikeredett, a reggeli még ahogy elég volt, a vacsoránál egyszer nem laktunk jól, mire leértünk üres ételtartókkal találkoztunk, pedig mentünk időben a pincérek csoportba beszélgettek és nem vették észre a vendéget, köszönni nem tudtak, mikor már mindenki evett, amit tudott, na akkor telerakták az ételtartókat és lefényképezték, hogy tele vannak és hallottam, hogy mondták, hogy mindjárt felrakom a fbra.
Azt az ételt kaptuk meg vacsorára, ami az ebédről megmaradt. Olyan pincérek voltak vagy nem is tudom, hogy mik, hogy nem mértek odajönni és megkérdezni, hogy mit szeretnénk inni, nem baj megoldottam ettünk dinnyét, minden este ugyanaz a sütemény. A szobában az ágy kritikán aluli volt, mintha fateknőben feküdtünk volna.