Hat elsokent a vacsoranalez jelentette a problemamat, a ket levekozul az egyik mentes v olt termeszetesen a husleves, de a foetelek kozul egy fele halat csinaltak, amit nem igazan dijaztam hisz a hal egy olyan valasztas allergiasok reszere, hogy vagy szereti vagy nem. Hát itt nem volt szerencsem. Kovetkezo reggel, 1éj 2nap a reggeli kavemhoz soja tejet kaptam. . A rantotta fel volt tejezve, igy mar elromlott a kedvem. . Igy elmentunk atoltozni a wellnes reszleg hasznalatahoz, amikor arra lettem figyelmes, hogy a szobankat elarasztottak a hangyak. Recepcios rogton telefonalt, uj szoba, masik emelet, bikiniben pakolas, minden borondunket(nem londiner) , egyedul a potagyamat hoztak fel, igy mindenki tiszta agynemut kapott a kellemetlensegert rajtam kivul, azert ez fura volt, ennyi erovel a tobbieket is athozhattak volna a regi szobabol, mellesleg az en agyam volt az agy mellett amit megjartak a hangyak. De nem akartam elrontani a kedvunket. Gondoltam lesz ami feledteti a rossz kezdest. Halpedikurre akartunk menni, mekkora buli mar 3an beulni, de csak egy fo tudott egyszerre, igy megvartuk mindig a masikat. . Szornyen izgalmas volt. . . aztan akkor gondoltam jo lenne egy vasarnapi fodraszkodas, ha mar ki van irva, hogy bejelentkezessel fodrasz szolgaltatas igenybe veheto. En szombat kora delutan szerettem volna vasarnap reggelre, amikor a recepcios ur felhivta a fodraszt, aki epp nem jott be mert van egy masik munkahelye is. Na akkor mar gondoltam semmit se kerek, semmit se akarok igy nem erhet semmifele csalodas. Az utolso dofest a vacsoranal kaptam mikor ujra huslevest ettem de mar csontleves neven, igy termeszetesen mas ize volt a levesnek. . . . . Aztan foetelnek egy fajtat legalabb kitudtam valasztani. . majd a desszert. . Amikoris tejes volt a desszert. . igy nemtudtam enni belole. . Kerdeztem csinaltak e valamit szamomra, amikoris egy hallokeszulekes pincer azt se tudta ilywenkor hogy banunk a vendeggel vagy mit mondunk. . . Lenyeg a lenyegben, akkor azt mondtam menjunk a barba es igyunk. Itt meghivtak bennunket egy valasztott koktelra, aztan jott egy iszonyuan kedves, odafigyelo, igenyes pincer fiu, aki hallotta a kellemetlensegunket, es egy mentes desszertet kaptunk, mind a harman. Neki ezuton is szeretnem megkoszonni a munkassagat, mert nem sok ilyen szemely dolgozik Magyarorszagon a vendeglatasan. Azert is vagyok ennyire kritikus mert evek ota kulfoldon dolgozom pincerkent es sajnos ha nincs is, de akkor is a vendegnek van igaza, es ha valami nekik nem jo, akkor arrol rogton gondoskodnunk kell, meg ha igazsagtalan is a helyzet. A vendeg fizet, "belole elunk". . Az egyetlen dolgozo volt ott akire azt mondom, hogy igen, o vendeglatos. . . . (a pincer altal szervirozott, fajdalomdijas desszertet lefenykepeztem :) )