A reggeli mennyei volt, rengeteg helyen jártunk már, de ekkora választékot még nemigen láttunk (melegszendvicstől elkezdve, felvágottak, pizza, spagetti, péksütik, müzlifélék, rántotta,főtt tojás, tükörtojás, virsli, szalonna, teljes kiőrlésű termékek és még sorolhatnám), kapszulás kávé is szabadon lefőzhető, illetve 100%-os narancslé is rendelkezésre áll, ami azért nagy szó, mert máshol általában a cukros, bekevert, felhigított 'narancslevet' lehet csapolni reggelihez. A wellness is jó volt, bár a belső (elvileg fűtött) medence vize nagyon hideg volt (remélhetőleg csak egyszeri alkalom volt, mert pont felújítás után voltak), és sajnos az infraszauna bekapcsolása is problémát okozott az éppen szolgálatban levő recepciós úriembernek, így nem tudtam használni az egyik reggel, de a délutáni váltás be tudta nekem kapcsolni, sőt tovább maradhattam, mint fél óra (fizetős az infra). A wellness kialakítása egyedi, nagyon szép volt. Összességében nagyon jó élmény volt, tervezzük visszamenni, ajánlom!