A szobánk elég kicsi volt, gy éjszakára megfelelt, de hosszú távon nem annyira lett volna komfortos. A klíma működéséről előzetesen nem kaptunk infót, távirányító nem volt hozzá a szobában, valószínűleg fizetni kell pluszban a használatért. Ahogyan a parkolásért is, amit előre érdemes lefoglalni is, cserébe zárt kapus parkolást biztosítanak, viszont a fák alatti parkolás hátránya, hogy távozás után első utunk az autómosóhoz vezetett, mert sajnos tiszta madárpiszok lett az autónk. A parkoló nagyon szűkös, hosszabb járművekkel nehézkesebb lehet. A személyzet kedves volt, a reggeli nagyon finom, friss, és választékos volt. Mini lángosok, melegszendvicsek, rántotta, sokféle sajt, kalácsony, sütemény. Külön kiemelném a finom multivitamin italt, ami nem egy felvizezett valami volt, mint sok helyen, hanem sűrű és rostos. Az étkező rész hangulatos és tágas, kénylemesen el lehet tölteni a reggelit. A wellness részleg nagyon hangulatos, az úszómedence viszont nekem nagyon hideg volt, így azt kihagytam. Közel van a főút és a vasút is, így kissé behallatszódik a zaj. Összességében tetszett, nem a legmodernebb hotel, de egyedi stílusa van és hangulatos. Az ára sajnos elég húzós, főszezonban kifejezetten drága.