Siófok nyüzsgő belvárosában található az igazán különleges, dizájn szobákkal rendelkező Janus Boutique Hotel & Spa. Az ide érkező vendégek különböző tematikájú szobákból választhatnak, a japán stílustól egészen Gustav Klimt festői világig.
Wellness részlegében garantál a feltöltődést, uszoda, finn-és infraszauna, pezsgőfürdő, kondicionáló terem és szolárium kényezteti a szálloda lakóit. A pályaudvar és a strand egyaránt karnyújtásnyira található, így központi elhelyezkedése csak még vonzóbbá teszi a Makovecz Imre által tervezett hotel.
Nagyon meg voltam elégedve a szálloda szolgáltatásaival, elhelyezkedésével. Szép volt a választott szoba és a wellness részleg is. Szívesen ajánlom bárki számára.
Meg voltunk elégedve a hotellal. Belvárosi, közel van a Balaton part. A reggeli jó volt. Egy pici negatívum: ebédre vagy vacsorára nincs lehetőség a szálláshelyen, de a közelben sok vendéglátóhely van, szóval nem akkora probléma. A wellness részleg nem nagy, de mivel kevesen voltunk így tökéletes volt.
A jakuzzit be kell kapcsolni, fél óráig megy, szóval nem egészen mindvégig, de volt olyan hogy a párommal csak ketten voltunk a helyiségben. A medence 28 fokos kb. ami nem túlzottan meleg, 150 cm a mélysége. Szóval nem a kisgyerekeseknek való hely. Pont emiatt volt nyugodt :) A szobákhoz vezető lépcső amin felmentünk meredek volt egy kicsit, de nem vészes. A szobák egyediek és kényelmesek volt az ágy is. Közel van a busz és vasútállomáshoz. . . a vonat zaja odahallatszott éjszaka is, emiatt nekem nem volt annyira pihentető az alvás,de a párom azt mondta nem ébredt fel rá :) Összességében pozitívak voltak a tapasztalataink. Szívesen ajánlom másoknak is.
Évek óta május környékén visszatérünk és sohasem kell csalódnunk. Most is több szobából választhattunk kedvünk szerint.A tisztaság, a személyzet a reggeli minősége a wellness most is kiváló volt mint mindig. Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat! Jövőre lakosztályt választunk kerek évfordulónk lesz!
Remek élmény egy egyedi hangulatú szállodában, a Balaton parttól és a város szívétől nem messze. Akár kettesben vagy a családjával akar kikapcsolódni, akár a Balaton nyújtotta programokra vágyik, akár a szálloda kényelmét akarja élvezni, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nekem legjobban az tetszett, hogy minden szobának más a stílusa, és ezt az ajtókon lévő emblémák is jelzik. Illetve hogy a wellnesst esténként privát célra is igénybe lehet venni. :)
Nagyon tetszett. Egyedi szobái vannak amik igazán mesések. Tavaly nyáron a Japán szobába idén júliusban a Gésa szobában voltunk. Mind a kettő nagyon tetszett. A wellness részlege tökéletes. Nagyon tiszták a szobák nem látsz pókokat sem. Közel a központ a víztorony és a Petőfi sétány is!
A reggelik mindig változatosak és széles körű soha nem volt olyan, hogy éhesek maradtunk volna! Jövőre is megyünk. Már törzsvendégek vagyunk ott. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, személyzet, szoba kényelme és tisztasága, reggeli is kifogástalan volt. Én csak annyit hiányolok, hogy reggelin kívül nincs lehetőség többszöri étkezésre. A vonatok zaja sajnos egy rossz alvónak zavaró. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, és mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
3 éjszakát töltöttünk el ezen a mesés helyen. A szálloda a belváros szomszédságában található, igazi kis gyöngyszem. Elvarázsolt az egyediségével- romantikus szobái elrepítettek minket egy más világba. Minden szoba más hangulatú-egyedi bútorokkal van berendezve. A személyzet nagyon kedves. Reggelizni 12 óráig volt lehetőség.
Az egyiptomi stílusú wellness részleg nagyon hangulatos. Jól esett kényeztetni magunkat a kellemes hőfokú jacuzziban és közben csodálni a mesébe illő környezetet. Nekem nagyon tetszett. Felejthetetlen volt az ott töltött 3 éjszaka. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Imádom a különleges helyeket; már régóta vágytam egy boutique-hotelbe,ahol a stílusok teljes tárháza felsorakozik,és töményen kapod az élvezeteket,impulzusokat. Kaptam. . . . Makovecz Imre épületei pedig egyszerűen lenyűgöznek. A kis belső udvarok,terek leírhatatlanul hangulatosak. A barokk stílusú szobát választottam,de kipróbálnám mindet.
Ez az a hely,ahová vissza kell menni! ( megjegyzem,hogy szinte soha nem megyek kétszer ugyanoda. . . Kezdenek is elfogyni a számomra érdekes szállások. ) Egy picit kéjlaknak hatott,és örülök,hogy gyerekmentesen mentem a párommal. . . Ide csak szerelmes párok menjenek! A wellness részleg félhomályát ,stílusát,a jakuzzi színterápiáját is belengte a szerelem. Párterápiának is tökéletesen megfelel! A reggeli ,a korlátlanul fogyasztható tea és kávéféleségek,a belváros közelsége, a kedves kiszolgálás- ezek csak a blablabla. . . A mai világban egy négy-öt csillagos szállodával szemben komoly követelések és elvárások vannak,ez szerintem alap. Minden szálloda kell,hogy nyújtson valami plusz-szuper-durranást. Az eddig pihenésre használt szállodák közül nekem ez adta azt a nagy durranást,amit a lélekpillangóim elvárnak,mert magának az épületnek van egy iszonyú nagy varázsa,amire illik azt mondani,hogy harmónia.
Barátokkal töltöttünk el 3 gyönyörű napot ebben a szállodában. Már az érkezésnél lenyűgözött bennünket a szálloda belső hangulata, mintha csak Kleopátra birodalmában lettünk volna. A személyzet nagyon kedves volt,körbevezettek bennünket a szállodában, megmutatták a wellness részleget, és 3 különböző stílusú szoba közül választhattunk.
A szobák gyönyörűek voltak,kényelmes ágyakkal. A wellness részleg a szálloda alsó részében helyezkedett el, ami szintén ámulatba ejtett bennünket. A jakuzzi fényterápiás, a medence kellemes hőmérsékletű. Szauna és konditerem is rendelkezésre állt. A reggeli bőséges választéka fantasztikus volt, ínycsiklandozó ételekkel. Ha nem lett volna elég a hangulat, akkor fokozhattuk az egész nap rendelkezésre álló korlátlan kávé és tea fogyasztással. Több szállodában megfordultam már, de ide mindenképpen vissza fogok térni újra átélni Kleopátra kényeztetését!