A megújult Prémium Hotel Panoráma négycsillagos színvonalú kiszolgálást nyújt a siófoki Aranyparton. A nyugodt pihenést a minden igényt kielégítő wellness-részleg garantálja, ahol a fedett úszómedencén túl szaunaparkkal (finn szauna, szanárium, fényterápiás infraszauna, gőzkabin, tepidárium, jégkút, élményzuhany), vízi élményelemekkel tarkított barlangfürdővel és nyáron kültéri medencével várják a vendégeket.
Szépségcentrum és fittness terem a látogatók rendelkezésére áll.
Az emberek mindenben a hibát keresik,és azt mindig lehet találni! Mi nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A személyzet csak dicséretet érdemel,mert egytől egyig akivel találkoztunk KEDVES SEGÍTŐKÉSZ volt. Az ételek full finomak voltak MIND. A kiszolgáló személyzet nagyon fegyelmezett/AMI RITKA/ a bajszos uriember feketében háááát Ő CSÚCS SZUPER FIGURA! GRATULÁLUNK! ! ! Köszönjük.
Másodszor jártunk a Hotel Panorámában. Az első alkalommal is nagyon jól éreztük magunkat. Közel van a Balaton, a welness részleget imádtuk esténként, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Külön kiemelném az étkezéseket! Sehol nem volt annyira finom az étel mint ebben a hotelban. Széles volt a választék, minden korosztály megtalálta a kedvére valót.
Céges csapatépítőn töltöttünk 2 napot itt. Nagyon jó élmény volt, szuper választás. Az elejétől kezdve maximálisan odafigyeltek ránk, és készségesek voltak minden kérésünkkel kapcsolatban. Gyönyörű kilátás az erkélyekről, szépen berendezett kis szobák, remek vacsorák, kedves és figyelmes személyzet. Köszönjük, hogy nagy mértékben hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!
A szoba nagyon kicsi volt, a fürdőszoba még apróbb, szerencse, hogy átlagos testalkatunk van. Az étterem konyhája kiváló az ételek ízletesek voltak. A svédasztalt azonnal töltötték.
Nagyon tetszett a szálloda. Az elhelyezkedése az első osztályú, konkrétan a Balaton partján van, erkélyről kinézve pompás a kilátás. Maga a szállás fantasztikus volt, tiszta volt minden és kényelmes, jól felszerelt. A szolgáltatások is nagyon jók voltak, a privát medence nagyon kellemes volt.
A személyzet nagyon kedves volt és segítőkész, azonban nekem egy kicsit idegen volt az, hogy fiatal létünkre magáztak,de gondolom ez volt a protokoll. Egy szó, mint száz, nagyon jól éreztük magunkat, a belvárosi forgatagtól kellemes távolságba fekszik a hely.
Pünkösdi hosszú hétvégét töltöttük el a hotelben. 3-4 éve folyamatosan visszatérünk. Nagyon jó a szàlloda fekvése; Balaton-parti, pár perces sétával elérhető a Petőfi sétány. Szezon előtt szeretünk ide jönni, mert még csendes. Az üzletek és szórakozóhelyek csak készülnek még a szezonra.
A hotel kiváló , mert van kinti hideg vizes, valamint benti wellnes részlege egyaránt,ami a rossz időre is programot biztosít. Talán negatívum; pótágy elhelyezésekor a szoba már kicsi.
Kiváló fogadtatásba volt részünk. Londiner szolgáltatás felsőfokon, recepció, elhelyezés és pozitív hozzáállás kiváló. Tisztaság felsőfokon. Velnesz szolgáltatás este tízig meghosszabbított, rendkívül szimpatikus hozzáállás. Masszázs és egyéb szolgáltatások megfelelőek, de üzleti szempontból én az árakat csökkenteném.
Kellemes kikapcsolódást nyújtott a szálloda. A wellness részleg jó, és a teltház ellenére nem volt zsúfolt. A szobánk nem volt túl nagy, de a célnak megfelelt, az ágyak kényelmesek voltak. A reggeli és a vacsora kiváló volt, a személyzet kedves, udvarias. Az ünnep jellegéhez kapcsolódó programok igazán jó szórakozást nyújtottak, kislányunk nagyon élvezte a nyuszis kikapcsolódást.
Nagyon jó elhelyezkedéssel, egy retro szálloda nagyon szépen került felújításra. A wellnes részleg nagy, kényelmesen el lehet férni, főként a szauna választék és kínálat bővelkedik. Az étteremben az ételek minősége nagyon jó, az étkezőben kényelmesen el lehet férni, a személyzet figyelmes.
A recepción segítőkészek, készültek a vasárnapi kijelenetkezésre, gyorsan, zökkenőmentesen zajlott a fizetés. A szobák kényelmesek, egyedül a televíziós adás volt zizis a szobában ami este kicsit zavaró volt, de ezen kívül minden nagyon kiváló volt.