A Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyókat a Piknik Wellness Hotel. Meghitt, családias környezetében kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális elfoglaltságot. A wellness részlegben sokszínű, változatos szórakozási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.
A Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra fekvő wellness szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartman házzal, zárt parkolóval, saját étteremmel és wellness komplexummal rendelkezik. A wellness hotel rendezett udvarán egy feszített víztükrű úszómedence, egy játszótér, és egy grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, de emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínálunk Önöknek! Éttermünkben a szállóvendégeink számára kedvező étkezést biztosítunk, és vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.
Válasszon bennünket, ha: – párjával egy wellness kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik – kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres – családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet – családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja – nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne
Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik!
A személyzet roppant kedves. Az étterem szép, olyan mint a fényképeken. A wellness és a szaunák szintén, nem ámítás, remek. Mi egy 50%-os akciós hétvégét fogtunk ki, így az ár érték arányt nem kell ecsetelnem. A svéd asztalt sem bántuk meg, amit ígértek, az valóban az volt, annyi és olyan. Nekünk tetszett.
Szomorúan hagytuk el Párommal a hotelt néhány eltöltött csodás nap után. Csak is pozitív emlékeket ébreszt bennem. A wellnessz részleg nagyon szép és kellemes, bár a víz 1-2°C-al lehetne melegebb. :) A több fajta szauna választéka nagyon tetszett.
A szobák elfogadhatóak és kényelmesek voltak, külön kiemelendő a szobákban elhelyezett szárogató, ami nagyon praktikus megoldás egy welnessz szállodában! Bár egy hűtő azért elférne a szobában. A csomaghoz járó reggeli rendkívül bő választékot tárt elénk, úgy vélem, hogy mindenkinek meg kell találnia a kedvére valót itt. A személyzet előtt pedig le a kalappal, hisz mindenki nagyon illedelmes és segítőkész volt. Megszerettük Siófokot! :)
Párommal voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. A szoba kényelmes volt, a hely szép és igényes, a wellness részleg szintén nagyon kellemes. A reggeli bőséges, a személyzet kifejezetten kedves és rendkívül segítőkész. Ajánlani tudom mindenképp. Egy negatív élmény volt csak, hogy nem volt hűtő a szobában. Ettől eltekintve remek hosszú hétvégét töltöttünk ott. :)
Köszönjük szépen ezt a csodálatos nyaralást, tökéletes volt! A személyzet is kiváló és az étel. . . egyenesen fantasztikus. Nagyon jó a parkolási lehetőség és nagyon szép a környezet! Sok sportolási lehetőség van és hozzávaló kellékek is. Minden dolgozó készségesen a rendelkezésünkre állt bár mi féle kérdésünk akadt is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szomorúan olvasom a lenti negatív bejegyzéseket. A családdal és barátokkal többször jártunk már ott, és a legemlékezetesebb hosszú hétvégéinket töltöttük ott. Az all inclusive szolgáltatás isteni! A személyzet nagyon kedves, a masszázs szuper volt, a wellness részleg is kiváló, az ételek pedig 5*-osak. Ha tehetjük ismét ellátogatunk!
Piknik Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk Köszönjük az ön véleménye nagyban segít hogy továbbra is higgyünk benne hogy kiesebb hibákkal de nagy szívvel tovább kell csinálni mert ez az életünk Köszönjük a Piknikes
Először jártunk itt, de nem utoljára. Nagyon tettszett a hely. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az ételek nagyon finomak és BŐSÉGESEK voltak. A tisztaság is kifogástalan volt. Nagyon tettszett a szoba és a hozzá tartozó terasz is. A wellness is nagyon jó volt. Sokféle szauna közül lehetett választani.
Jó, hogy külső és belső medence is van. Rossz idő esetén is lehet fürödni. A kislányunk ki sem akart jönni a medencékből. Ami még nagyon tettszett, hogy az étterem egyik sarkában van egy kis játszó sarok, és ha már a gyerkőcök nem esznek, mehetnek oda játszani vagy mesét nézni. Így a szülők, nyugodtan elfogyaszthatják az ételt. Mi csak ajánlani tudjuk másoknak is.
Köszönöm Önöknek ezt a csodálatos hétvégét. Egy gyönyörű szállodában ahol a kiszolgàlás és a kedvesség mindenek felett van. Az étkezès vàltozatos és bőséges nem utolsó sorban nagyon finom . A Welness részleg gyönyörű és igazán èlvezhető. Nagyon köszönjük az ott eltöltött napot. Tervezzük a visszatérést. Köszönettel : Falvai Tünde
Nagyon tetszetős csomag ajánlat, a magában foglalt szolgáltatásokkal. Udvarias, korrekt kiszolgálás. Egyéni kérés teljesítésében is közreműködtek, nagyon figyelmesek voltak. Rendkívül segítőkész tájékoztatás a helybéli rendezvényekkel és megközelítéssel kapcsolatosan.
Az étteremnél külön kiemelendő, hogy az ételek, nagyon házias jellegűek és ízletesen voltak, valamint a felszolgált nagy adagok mennyisége elnyerte tetszésünket.
tavaly nyáron jártunk itt nagyon szép hely,idén is ide jöttünk volna de nyertünk egy külföldi nyaralást. jövőre mindenképp el szeretnénk újra menni,nagyon jól éreztük magunkat itt minden tökéletes! ajánlom mindenkinek ,a wellness is nagyon jó ,az ételek is különösen finomak voltak.
Családias,hangulatos,vendégszerető,szívesen térünk vissza. Józsi masszőr szórakoztató, a wellness nagyon jó -több szinten pihenheti ki magát mindenki. Új barátságok köttettek. A komplexum mindenki igényének megfelel. Sportolási lehetőség,gyerekeknek ideális hely. A városi hangzavarból a nyugalom "szigete". Ajánlom azoknak akik elérhető áron szeretnének pihenni.