Piknik Wellness Hotel Siófok ★★★

Piknik Wellness Hotel SiófokPiknik Wellness Hotel Siófok
Piknik Wellness Hotel SiófokPiknik Wellness Hotel Siófok
56 fotó

Piknik Wellness Hotel Siófok bemutatkozása

A Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyókat a Piknik Wellness Hotel. Meghitt, családias környezetében kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális elfoglaltságot. A wellness részlegben sokszínű, változatos szórakozási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.

52 vendég értékelése alapján

3Ár / érték
3Szolgáltatás
3,4Étkezés
3,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Magistern Siófok - Téli vakáció
Hotel Magistern Siófok
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya

Piknik Wellness Hotel Siófok vélemények

2013. április 24.gyerekekkel járt itt
15 percre a Balcsitól, 10 percre üzletektől. A szállás tiszta (családi apartmann), jól felszerelt - a mikró azért hiányzott a konyhából. Étkezésnél rugalmasak: nem kértük az ellátást, de előzetes egyeztetés után lehetett kérni bármelyik étkezést,ha ott szerettünk volna enni. Nagyon finom volt, megfelelő mennyiségű adagokkal.
2013. április 24.gyerekekkel járt itt
2012 nyarán 4 csodás napot töltöttünk egy a 3 éves kicsi lányunkkal. Szívesen ajánlom pároknak,kis és nagy családoknak is.
A wellness részleg nagyon jó, a kiszolgálással is meg voltunk elégedve.
A tisztaságra nagyon odafigyelnek, ami nekünk a gyerkőc miatt nagyon fontos volt.
Remélem ismét kifogunk valamilyen akciót, mert szívesen visszamennénk! ! ! !

Üdv,

Deák család
Átlagos 2015. augusztus 1.gyerekekkel járt itt
Sokáig tartott a bejelentkezés. Nem volt jó idő,el akartunk volna menni valahova megkérdeztem a recepción hova érdemes menni. Semmi érdemleges választ nem kaptam. Szerintem egy recepción lévő dolgozónak tudna kellene,hogy a Balatonnál főleg Siófokon hova érdemes menni. A tisztaság nagyon el volt hanyagolva. De ha már kifizettem nem volt mit tenni.
Átlagos 2014. augusztus 19.gyerekekkel járt itt
Óriási csalódás:(((
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 15 hónapos kislányunkkal érkeztünk sajnos épp esős időben, mire közölték velünk hogy 3 szoba beázott ezért átpakoltak minket Balatonföldvárra, ami szerintük ugyanazt az ellátást nyújtja. Egy takaros de retro szálloda, bár ott legalább vastagabbak voltak valamivel a falak.
Átlagos 2013. december 30.a párjával járt itt
Tv rossz volt, cserélték. Első estére beígért gyertyafényes vacsora elmaradt helyette önkiszolgálás gyertya nélkül. Még az asztalhoz le sem ültünk de a pincér italrendelést kérdezgette. Az előszilveszteri est valahogy feledésbe merült. A programok fedik egymást pld. 8-ig van nyitva a welnes és 8-ig lehet vacsorázni.
Átlagos 2013. szeptember 17.a párjával járt itt
Sajnos pont egy esküvő közepében csöppentünk bele. Semmilyen figyelmet nem kaptunk senkitől. A reggeli választék gyenge. A fitness termet nem tudtam használni, mert a fodrászkodás után senki nem pakolt el,még úgy sem,hogy kértem a recepcióst. Vékonyak a falak és a szomszéd szobából mindent hallottunk, egész éjjel sírt egy csecsemő. Még ragozhatnám csak elfogyott a karakter szám. . .
Átlagos 2013. augusztus 17.gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszett a wellness részleg, igényes a szaunavilág, jók a medencék, bár én a babapancsolóba tennék pl. egy kis csúszdát vagy kis játékokat, amikkel le lehet kötni a kicsiket. A konditerem elég lestrapált volt, ez is fejlesztésre szorulna. Az étterem szép, finomak voltak az ételek is.
Gyenge 2014. július 27.gyerekekkel járt itt
Most jöttünk haza a "szállodából" 5nap/4éjszaka helyett csak 4 nap/3 éjszakát töltöttünk el ezen a remek helyen. A szobáról készült képek remekül mutatnak, csak a valóságnak nem igazán felelnek meg;
1, mert a képeken nem látszik, hogy a bútorokról le van kopva az MDF lap,
2,pótágy helyett fotelágyat kaptunk a gyereknek, amit 3 darabból kellett összeállítani és éjjel szét is esett a gyerek alatt.
Gyenge 2014. május 24.a párjával járt itt
Múlt hétvégén töltöttünk itt 3 napot. Főleg az étterem miatt adom most a negatív értékelést. Első nap ebédnél még semmi probléma nem volt, tudtuk előre, hogy csak levest fogunk kapni (bár annak az íze nem volt valami jó, valószìnűleg többféle levesből volt összerakva egy). Vacsoránál "svédasztal" volt, háromféle étel közül lehetett választani.
Piknik Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk a déli leves bár leveseit köz kívánatra ismételjük este és nagyon sokan fogyasztanak belőle. Kikérjük magunknak azt hogy ezek összedöntögetett levesek. A svédasztal mindig előételt , 3 féle főételt köretekkel , édességet gyümölcsöt tartalmaz.
2014. június 4., Piknik Wellness Hotel, piknikes
Gyenge 2014. május 19.a párjával járt itt
Jobb ha nem irom le. Vagy mégis. . . .
Izléstelen szoba. Ehetetlen ételek. A teljes ellátás egy becsapás. Az ebéd leves, de vacsorára is megeheted a maradékát. Az elfogyott ételeket nem töltötték újra. Aki kapja marja elven müködik az étkezés.
A személyzet /recepcióson kivül/ kedves, amit a helyből ki lehet hozni megteszik. A wellness részleg a leirtaknak megfelel.
Piknik Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk a szobák tapétázott szobák, sajnos nem mindenkinek egyezik az ízlésével (***) az ellátás szállással együtt 6800Ft/fő/nap első nap Ebéd a Leves bárból + pohár ital, annyit főzünk hogy este is feltudjuk tálalni (közkívánatra) sokan kérték , Vacsora Előétel 3 féle főétel körettel , saláta édesség gyümölcs + pohár ital.
2014. június 4., Piknik Wellness Hotel, piknikes