Az étteremből egyenesen nyílik a két vécé ajtaja. Állandóan járkáltak a vécébe a vendégek, akár oda is átülhetünk volna, igazából oda nyílt az asztalunk. A picóncér b*nkó volt, mert szerinte "ráültünk a kályhára", ez egy alföldön szokásos kályha volt, aminek szokás a peremére ülni. Hideg volt, átfáztunk, azért ültünk oda.
A panaszkönyv szabálytalan volt, nem volt felül pecsét, nem szerepelt az étterem neve , címe. Iszonyatosan drága, aki tudja kerülje el, átlagos ételek csillagászati áron.
Családommal álltunk meg ebédelni (bár ne tettük volna). A csárda kinti részén ültünk le,kényelmetlen padok,rendetlen környezet. Látszik sajnos hogy oda is elért a munkaerő hiány. A pincér 1 Bunkó volt. Én rendeltem 1 húslevest És 1 Brassói apró pecsenye csárdagazda módra. Nem lehetett megenni. Ezek alap ételek egy csárdában!
Na itt a SZ*RRAL volt egyenértékű. Egy szakács sem ad ki ilyen "ételt" a vendégnek. Valószínűnek tartom hogy nem foglalkoztatnak szakácsot. Viszont aki a számlát írta az profi volt, megkérte a moslék árát! Ha nagy ritkán étterembe vagy csárdában eszünk azt az ételt szeretném megkapni,megenni,kifizetni amit megrendeltem. Itt összességében egy kalap sz*r volt az egész. Kerülendő Vendéglő! ! ! !
Harcsa szelet roston pangasiusból készülhetett mert íztelen szagtalan ételnek nem nevezett valamit hoztak ki , még jó hogy igen kevés egy adag, Tiramiszu desszert tele krémmel a tölteléket kispórolták. Nem spóeolós viszont a számla, na ott bőven mérnek. Soha többet nem jövünk ide.
Hatalmas csalódás ért bennünket, mert a lányunk ajánlására választottuk ezt az éttermet, aki nagyon dícsérte a halászlét. Hát már az első benyomás kedvezőtlen volt, mert nagyon sokan voltak, de nem ez volt a baj, hanem amig várakoztunk a legyekkel kellett hadakoznunk. És ezek után kaptunk egy savanyú, szerintünk romlott halászlét.
Belekóstoltunk, de nem ettük meg. A pincérnek megjegyeztük, hogy savanyú. Erre a válasz az volt, hogy eddig még senki nem mondta. Megkértem, hogy amit legközelebb kihoz, kóstoltassa meg a szakáccsal. jó-ennyi volt a felelet.