4 nap 3 éjszakát töltöttem a Liget Wellness és Konferencia Hotelben Szarvason egy továbbképzés alkalmával. A személyzet nagyon segítőkész és rugalmas volt, hisz pár órával hamarabb érkeztünk mégis eltudtak szállásolni. A "kisebbik" konferencia teremben bekészítés várt minket-itt jegyzem meg az ételek és italok minősége, mennyisége, választhatósága kifogástalan-A terem tágas 10-12 ember számára ideális.
A szobák tágasak,az ágy nagyon kényelmes azok számára, akik a puha ágyat minősítik előnyben. A wifi szolgáltatás sebessége megfelelő. Az erkélyről a kilátás első osztályú, tényleg egy igazi élmény, ahogy a Holt-Körös a szemünk elé tárul. Volt szerencsém kipróbálni a hotel wellness részlegét is. Bár a manikűr vagy vagy a masszás szolgáltatás nem a megszokott 4000 Ft körül mozog, megéri kipróbálni. A hotel meleg vizes medencéi nagyon kellemesek, megfelelőek a mindennapi stressz oldására. Bár a hideg vizes medencénél lévő víz és levegő eléggé klór szagú volt az ottlétemkor. A hotel egyik legjobban tetsző része számomra a kültéri medence volt. Meleg szívvel ajánlom minden kedves odalátogatónak, hisz nincs is attól jobb és hangulatosabb, mint egy őszi éjszakán ülni a meleg vizes medencében/jakuzziban. Aki csak teheti látogasson el ide és gyönyörködjön a szarvasi látnivalókban is pl: Arborétum.
A szálloda kiérdemli a négy csillagos elismerést. Mi egy erkély nélküli két ágyas szobában voltunk elszállásolva. A szoba nagyon hangulatosan, színesen volt berendezve, romantikus hangulatot sugárzott. Wellness részlegen a halk zene, a világítás igazi nyugalmat kölcsönöz. A reggeli és vacsora svédasztalos rendszerben volt kínálva.
Nagyon sok helyen jártunk már,volt közöttük olyan ahonnan keserű szájízzel tértünk haza,ezek többségében messze voltak sokat kellet utazni,ezért megbeszéltük a gyerekekkel hogy a közelünkben lévő szállásokat fogjuk keresni.
Első benyomás is kedvező volt nem is látszik a főútról mekkora gyönyörű épületek vannak,minden ízlést kielégítő a berendezés, a Wellness rész is remek,a páros masszázs felejthetetlen élményt nyújt,nem beszélve a sószobáról ahol a gyerekekre is gondoltak,az ételek finomak,a személyzet udvarias,kedves. remélem visszatérünk még.
Háromnapos tréningünk helyszíneként voltam itt - árakat ezért nem tudok -. Apartman elhelyezésünk volt. Nagyon klasszak az apartmanok! Különböző színűek. A mienk neonzöld színben pompázott. Nagyon modern stílusú, kellemes, friss érzetet adott. Mind a szobák, mind a nappali-konyha és a fürdő is klassz volt.
Egy szóval: teljesen rendben volt minden, szívesen visszamennék szabadidő eltöltésére is. Az ételek, a környezet, a rend, a személyzet, minden példaértékű.
Visszatérő vendégek vagyunk már ebben a szállodában. Utoljára 3 napot töltöttünk ott - tegnap jöttünk haza. Festői környezetben, a Holt-Tisza partján, szépen ápolt parkban van a szálloda, illetve az apt. házak. Sajnos mi még a házakban nem voltunk, de a szállodai szobák is elég tágasak, kényelmesek, a légkondi a kánikulában is jól működik.
A reggeli és vacsora kifogástalan, ízletes. Mindenki kedves, udvarias és készséges volt. A szállodában is (de a szomszédos vízi sport telepen lényegesen olcsóbban) lehet bérelni kajakot, kenut, biciklit. Érdemes megnézni a feltöltött képeket! Csak ajánlani tudom.
2015. április hónapban látogattunk el barátnőmmel a Hotelba. 3 napra terveztük a kiruccanást, de olyan jól éreztük magunkat, hogy hosszabbítottunk! Szarvas gyönyörű város, a hotel pedig minden képzeletünket felülmúlta. Kedves fogadtatásban volt részünk, a hotel személyzete nagyon kedves, segítőkész volt.
Az ételek finomak, választékosak. A szobák, a wellnessrész tiszta, a környezet mesés. Először jártam Szarvason és a Liget Hotelben, de nem utoljára. Mindenkinek szívből ajánlom! Én biztosan visszatérek! !
Három csodás napot töltöttünk a hotelben férjemmel 2013 októberében. A szobánk egyszerű, az erkélyről viszont nagyon szép volt a kilátás. A belső medence, a külső gyógyvízes medence és az élménymedence a megunhatatlan. Felszolgálók,személyzet nagyon kedvesek.
Jókor voltunk jó helyen,ugyanis nem kellett tolongani és kerülgeti egymást a medencékben, mivel már késő ősszel voltunk. Mindenhol tisztaság volt jellemző. Az étterem a szálloda kis mérete ellenére bőséges választékot Ajánlani tudom mindenkinek. Máskor is szeretnénk visszatérni. Üdvözlettel:Bognárné
Öt csodás májusi napot töltöttünk a hotelben kisfiunkkal. Erkélyes szobát foglaltunk. A szoba egyszerű, az erkélyről viszont kellemes kilátás nyílt a Kőrösre és a kertre. Az ételek finomak voltak, folyamatosan pótolták, ha elfogyott egy-egy menü. Az étteremben egy pici játszósarkot is kialakítottak a gyerekeknek.
A wellness részleg nem nagy, de mivel jó idő volt így a kinti részt is használtuk. A kinti medencével és napozó résszel viszont felüdítő a pihenés. A Kőrös partjához közel lévő gyógyvíz és szauna télen is nagyszerű élményt nyújthat. Gyerekeknek nagy öröm a kert és a játszótér. A környezet gyönyörű. A személyzet nagyon kedves. Legközelebb az apartmanházakat próbálnánk ki, melyek nagyon modernnek tűnnek már kívülről is. (Ott jártunkkor "Teddy" és felesége is itt pihent az unokáival. ) Máskor is visszatérnénk.
2014 aug. elején jártunk a hotelben. Három hálószobás apartmanban laktunk. A szállodáról: Nagyon szép elhelyezésű, a Holt-Kőrös kanyarulatában egy igazán szépen gondozott alföldi város kiemelkedő létesítménye. A hotel folyó bővítése alig zavaró. Az apartmanról: -az önálló épület nagyon jó beosztású és mintha nekünk, a három generációnak találták volna ki.
Felszereltsége kiemelkedő. -Negatív: nem tudom elképzelni, hogy milyen épületgépészeti koncepció alapján találták ki. hogy a nyári klimatizálást a padlófűtés felhasználásával oldják meg. Párás meleg időben a kőlapos padlóra kicsapódott vizet nem győztük feltörölni. A párásság miatt a fa ajtók megduzzadtak és nehezen csukhatókká váltak. A sarkokban penészedés jelentkezett. Az étteremről: végre egy szállodai étterem, amelyik nem akar többnek látszani annál, amire képes. Amit vállal azt azonban kitűnően teljesíti. A levesek (közöttük a kolbászos krumplileves)kitűnőek. A főételek közül a halételek talán halványabbak, ami a kőrösi hal-paradicsom mellett talán kevésbé érthető. Összességében: Jól éreztük magunkat Hotel Ligetben Szarvason.
Ez egy olyan hely, ahol minden megtalálható a gondtalan kikapcsolódáshoz. Élő víz, thermál víz, uszoda, szuper welness részleg, hatalmas zöld terület. A félpanziós ellátás maximális. Sok helyen megfordultunk már, de ilyen ízletes, bőséges és változatos ételeket SEHOL nem készítenek, mint itt.