Tavaly októberben jártam itt a férjemmel. A szálloda kívül, belül nagyon szép. Megkaptuk a bemutató szobát, ami minden kényelmet kielégített. A hatalmas teraszról a Kőrösre láttunk. A hotel parkjában tettünk egy sétát, ami igen megnyugtató és szép,mindenkinek csak ajánlani tudom,aki hangulatos környezetben szeretne pár napot eltölteni.
A személyzet hozzáállása kifogástalan sz ételek nagyon ízletesek voltak. Na és akkor a wellness. Hát az szinte leírhatatlan. A belső medence, a külső gyógyvízes medence és az élménymedence a koktélbárral megunhatatlan. És akkor nem beszélve a külső szauna házról. Ilyen szépet és tisztát ritkán látni, pedig sok helyen voltunk már. Olyan jó idő volt, hogy a külső medencében - nem azért, mert a víz hőmérséklete tökéletes - fürdeni lehetett. Most májusban vissz megyünk!
Kiválóan éreztük magunkat! Rengeteg szép emlék fűz a Hotelben töltött napokra! Igaz már lassan 1éve látogattunk el ide,de a legszebb emlékek ide hoznak vissza! A személyzet kedvessége és a Hotel felszereltsége kiváló! A Hotel környékén a Körös-folyó gyönyörű látványt,élményt nyújt!
A Hotel előtt húzódó kerti sétány páratlan szépségű növényekkel,és otthonos kerti bútorokkal nyugalmat adó árnyal kedveskedett nekünk! Szívesen vissza mennék -e gyönyörű csoda szép otthont nyújtó Konferencia és Wellness Hotelba! Sok sikert munkájukhoz!
Kellemes környezet, finom, és bőséges ételek, pihentető wellness. A szobák tiszták, a személyzet nagyon kedves, és barátságos, mindenben segítenek. A gyógyvízes medencéje is kiváló. Gyerekekkel is jó programokat lehet szervezni a környékre, akár gyalogosan, akár helyben bérelt kerékpárral. Mostanra a sokat hiányolt út is elkészült. Ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el ide!
Gyönyörű környezet, kényelmes szállás,ízletes ételek, udvarias személyzet. Gyerek-, és vendégbarát szolgáltatások. A fürdő-, és a kapcsolódó szolgáltatások tárháza szinte végtelen. A gyerekek szórakoztatása és a lehetőségek tárháza számtalan. Az apartman felszereltsége kifogástalan, igényes, kényelmes berendezési tárgyakkal, a mai kor igényeit figyelembe véve.
Már kétszer is jártunk ezen a kellemes,csendes a többi szállodához képest apró helyen. De mivel tudjuk, hogy kicsi a bors de erős",ezért ajánljuk ezt a szállodát. A családi szobája gyönyörű és tágas,a kilátás és ottlét kellemes. A környék látnivalóban is szuper,a viziszinház,az erdő,ja és maga a Körös.
A szállodánál bérelhető kerékpár,csónak,lehet nagyokat sétálni stb. Az ételek minősége kenterbe veri a nagyobb szállodáékat. Változatos,bőséges,mindenkit kielégitő. Jó ötlet volt a bővités,gyönyörű a kinti szaunaház,és a gyógymedence is. Aki az apatman részeiben szeretne nyaralni az is megtalálja számitását. Akinek tudom csak ajánlom!
Nagyon szép,rendben tartott környezetben, kedves személyzet, az ételek választékosak és bőségesek voltak.(Talán egy kicsit csúszós a benti medencetér, a gyerekeket féltettem, de sajnos máshol is ez a helyzet, kezdjük megszokni.)Elégedetten, jó benyomással jöttünk haza és vissza is megyünk!
Három napot töltöttünk el a hotel egyik apartmanházában, félpanziós ellátással. Az apartman minden apró részletében megtervezett, nagyon új, nagyon mai. Az ágyak kényelmesek, tágas, nagy alapterületű szobák és gyönyörű fürdőszobák várják a vendégeket. A konyha jól felszerelt, akár főzhetünk is, ha erre akarjuk pazarolni az időnket.
A házhoz nagy méretű terasz tartozik kényelmes kert garnitúrával. A svédasztalos reggeli minden igényt kielégítő, bőséges. A szintén svédasztalos vacsora remek választékot kínál a legkényesebb ízlésű vendégnek is. A hotel személyzete pedig maximálisan udvarias, kedves és segítőkész. A szálloda wellness részlege kellemesen kialakított, szaunákkal, gőzfürdővel felszerelt. Van egy különálló szaunaház is a naturistáknak, valamint egy gyógyvizes medence élményelemekkel. A hotel közvetlen szomszédságában egy kalandpark üzemel és egy hatalmas parkban sétálhatunk a bejárattól mindössze 50 méterre. Összességében kiváló vendéglátásban volt részünk, amit még tetézett, hogy hazatértünk után kíváncsiak voltak a véleményünkre. Az elküldött kérdésünkre szinte azonnal választ is kaptunk, mely szerint a hotel wellness részlegét az idén fejlesztik, bővítik. Tehát minden adott egy gondtalan nyaraláshoz a szarvasi Liget Hotelben.
Első ízben kerestük fel a Liget Szállodát és nem csalódtunk. Gyönyörű környezetben, a Kőrös holtága mellett, az Arborétum közelében épült fel ez a gondosan tervezett, szépen kivitelezett és karbantartott szálló. Hatalmas szépen ápolt kert is tartozik hozzá, saját stéggel a Kőrös partján.
A berendezés mind a szobában, mind a közös helyiségekben a négy csillagnak megfelelő és példás tisztaság mindenütt. A szálló kitűnő wellness részleggel is rendelkezik. A konyhai teljesítmény kissé elmaradt az egyébként kitűnő színvonaltól. Főként a vasárnapi vacsora sikerült kevésbé, de a hétfői már rendben volt. Remélhetőleg ez volt az igazi arca a konyhának. Összességében jó szívvel ajánlom mindenkinek a felkeresését.
A Liget Hotel rendben volt teljesen. Négy napot töltöttünk itt barátokkal. Gyönyörű helyen van a hotel, jó szolgáltatásokkal. A fekete vizű medence és a sóbarlang igazán különleges. Visszatérünk még Szarvasra ide. A konyha jó, de nem kiemelkedő, a személyzet barátságos. A szobák kicsit alul maradnak a hotel árához képest.