Vasárnap volt szerencsém itt ebédelni a kis családommal! ! ! Nagyon finom volt a halászlé! ! :) A bakonyi is ízletes volt. Mindenkinek nagyon ízlett az ebéd! ! Nagyon tele ettük magunkat! ! Mindenkinek merem ajánlani! ! Csupa pozitívum! ! ! :) Finom ételetek,Jó kiszolgálás! ! ! :) :)Mindenképpen érdemes itt megállni az arra járóknak!
Szeged és Kistelek közötti főúton található az étterem, az autópálya lehajtótól pár száz méterre. Aki a környéken jár, annak érdemes ide egy kitérőt tennie. Az étterem különlegessége, hogy egy kilátót is felépítettek, amelyről a Fehér-tóra lehet rálátni. Én többnyire csak halászlét szoktam fogyasztani, de a többi ételt is bátran tudom ajánlani. Szállást is igénybe lehet venni.
6728Szeged, Budapesti út 41.
06 62 555 960
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség csoportokat szívesen fogad élő zene étel elvitelre kisállat bevihető parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín szabadtéri zártkörű rendezvény lehetősége