Óriási csalódás! A felszolgáló arogáns,lassú,nemtörődöm volt. Az italok egy részére nagyon sokat kellett várni,volt,amit csak többszöri kérés után hozott ki,úgy,hogy,már három kollégájának is szóltunk,akik szintén hasonlóan viselkedtek. A rendelésnél pofákat vágott végig lekezelően viselkedett.
A vegyes halászlé iztelen volt és a benne lévő bőrös haldarabok nagyon rossz állott ízűek voltak. Az erősként kirakott zöldpaprika nem volt erős,más alternatíva nem volt. A kenyér friss és finom volt,jó vasrtagra szelve,ahogyan kell. Nagy társasággal ebédeltük, akik közül mindenki gyenge minőségre panaszkodott. A szegediesen készült pontyfilé meg volt égetve és zsíros volt. A rendkívül magas árak mellett nem erre számítanak az emberek! Biztos,hogy mi a családommal,barátaimmal nem megyünk ennek a csárdának a közelébe sem,amíg ilyen lesz! A tulajdonost és fiát tiszteljük,nagyrabecsüljük és bízunk benne,hogy rendezik a problémákat.
Párszor voltunk, de többet nem jövünk. Másfél óra várakozás után végre jött a vacsora de az igazi csalódás ekkor ért. Háromféle halászlében a közös, a döbbenetesen sok só. A harcsamájas, lecsós harcsa rendelését 30 perccel követően derült ki nincs harcsamáj, nem baj, kérjük de sajnos vissza kellett küldeni, amikor kiderült itt a lecsó tejszínnel!
Készül. Hoztak helyette roston harcsát sok sóval. Grillezett gombát elkerülte a grill inkább nyersnek mondanám. Ellenben a sült csirke elégett, a sok só sem tett neki jót. A köret rízs jó volt csak sós. A túrógombóc és a kávé OK. Ár érték arány ROSSZ.
Egy szombat alkalmával a feleségemet meghívtam (volna) egy ebédre,de a hat-nyolc ott lévő pincér mókázásán kívül csak a másik két asztalnál ülő személyek bosszankodását hallottuk! Többszöri jelzésre (hangos hívásra) sem voltak képesek odatolni a képüket. A hangulatuk jó volt,mert a nagy beszélgetésben csak egymásra figyeltek!
31 perc várakozás után felálltunk és otthagytuk az egészet, elmentünk a Gőry étterembe,AHOL A VENDÉGRE FIGYELTEK! Nem ajánlom senkinek, botrányos egy hely!
Párommal átutazóban jártunk Szegeden és betértünk a csárdába ebédelni. Asztal volt bőségesen,nem volt teliház. Pincér azonnal jött is és hozta az étlapot valamint az ital rendelést is felvette. Cigánypecsenyét szerettem volna fogyasztani ezért a pincért kérdeztem,hogy tarjából lehet-e kérni, nem pedig karajból?
A válasz: " Itt karajból van". Így letettem róla. Végül egy adag halászlét belsőséggel, egy brassó-it valamint libamájat grillezett gyümölcsökkel kértünk. A leves 5 percen belül meg is érkezett langyosan,valamint íztelenül. Magyarul híg víz volt langyosan! Pocsék volt! ! Amikor a brassó-ira került a sor az már kiverte nálam a biztosítékot! Íztelen fokhagymás főtt hús volt szétmálós félig főtt félig sült krumplival! A libamáj párom szerint ehető volt,de a jótól messze elmaradt! Ezek után az 1 levesért és a 2 főételért 18000-et fizettünk! Ezért az ételért ez szerintem rengeteg! Rendszeresen járunk étterembe és ezt a mennyiséget és ezerszer finomabbat máshol 10000 alatt megkaptuk volna! Úgyhogy ezt a helyet nemigazán ajánlom senkinek sem!
Szegeden töltünk néhány napot,és ajánlás alapján keressűk fel a csárdát. Vacsorázni jöttünk,óvatosságból, foglalunk asztalt. Tömeg nincs,de vannak este 8-kor. Kiderül,hogy nonstop üzemü a hely. Asztalunk megvan,étlap azonnal jön,pincér rutinosan ,,mit hozhat inni,,kérdéssel nyit. Étlap többnyelvű,egy csárdához képest több mint bőséges.
Rendelünk,társam halászlé napokat tart Szegeden. A leves 5 percen belül érkezik,de olyan is,és két véglet. A marhahúsleves még csak nem is meleg,csak langyos,de kérés nélkül kapok hozzá erős paprikát. Kétféle adagban lehet választani,én egy tállal -2 tányér-kapok. Hát ettem már jobbat is,tartalom van benne,de 1. 400 ft-ért nem ilyen minőséget kell adni. Társam viszont ilyen jó halászlét még nem evett. Tele van hússal a szine is más mint a szokásos. Kiváló. A főételek tálalása jó,adag hz talmas,csak a hús 20 dkg étlap szerint. A köret gyenge,a hus átsült,de elég rágós,az adagok mérete viszont akkora hogy nehezen gyürjük le. Desszert nem is fér belénk,kávét este 9-kor nem kérünk. Számla jön,16. 400 ft,egy sör ls egy ponár bor valamint egy kóla mellett ez nagyon sok 2 fogásra. Étkezési idő 55 perc. Összegzés:. Hááát,többet vártam. Személyzet teszi a dolgát,rutinosan,de az egésznek olyan gyorséttermi jellege van,egyél,fizess,távozz,következő! A kitünő halászlé miatt a jó szintet az ételek -átlagban -megkapják,de minden más átlagos,futószalagos etetőlánc. Italok megfekelőek,az üveges sörből csak pilzenit tudott hozni. Hangulat még van,az árak irreálisan magasak. Egy főétel 4. 200 ft egy szelet hússal! Ezért máshol 2 adag jár. Minősités: ajánlott (halkedvelőknek) Értékelés: 7/10 pontok
Az évek során többször jártam az étteremben, sajnos azt kell mondanom, a színvonal erősen romlik a kiszolgálás terén. Részemről az ételek minőségével és mennyiségével meg vagyok elégedve, a párom már kevésbé. Az ételek időnként túl sósak. Amiért viszont egyhamar nem fogunk újra idelátogatni, az a személyzet.
Teltház és kisebb forgalom esetén is csak sokára érkezik valaki az étlappal. A felszolgálók gyakran lekezelőek és nem különösebben segítőkészek. Nem igazán a vendégért vannak, igyekeznek túllenni a feladaton és ennyi. Mindennel együtt a szegedi halászlé nekem itt a legjobb, az ár/érték arány nagyjából megfelelő.
Már megszoktuk, hogy az igen közeli Pick disznótelep szaga főként nyáron élesen érződik az ebédhez, de mégis hosszú évekig jártunk, mert noha vastag pénztárcát igényelt a hely minden nagyon színvonalas volt. Eltelt úgy másfél év és újra mentünk, de komoly csalódás volt. Mind az ételek színvonala, mind a kiszolgálás csapnivaló volt.
Hangsúlyozom az igen emelt árakhoz viszonyítva és a megszokott, a környékben és távolabb is igen híres helytől. Azóta más barátaink is ugyanezekről a hibákról számoltak be. Nagyon sajnálom. Szegeden nem sok a jó, érdemes-elmenni hely. Kár, ha tovább csökken a számuk!
Mikor Szegeden egyetemista lettem, a családom megörült, hogy igazi szegedi hallevet ehetünk és már sokat hallottunk erről a helyről, ezért elnéztünk többször is. A terítőn legtöbbször látszott, hogy már ettek előttünk rajta (kenyérmorzsák, különböző pecsétek), erre nagyon odafigyelhetne a személyzet, mert egyszerűen gusztustalan.
A poharak ujjlenyomatosak vagy akár rúzsfoltosak. Nem beszélve a rengeteg légyről, amik miatt nem lehet kellemesen elkölteni az amúgy igazán finom ételt. A pincérek valóban nagyon ráérősek, ezen sürgősen változtatni kellene, és ezt a legjobb szándékkal írom. Ráadásul egyszer előfordult, hogy kakaspörköltet rendeltem és kihoztak egy fazékkal. Nem viccelek, tényleg egy fazéknyi volt. Miért nem tájékoztatott a pincér? Vagy úgy gondolta, hogy 24 éves lány létemre ennyit eszek? Illetve lehetne változatosabb a főételek listája. Az bizonyos, hogy a diplomaosztómon nem itt fogunk ünnepelni, mert már nem bízom ebben a helyben. Remélem javítanak pár dolgon, mert amúgy remek hely lenne!
Párommal esküvőre tartottunk Szerbiába,és útközben megéheztünk,az autópályáról le hajtva nem messzire megtaláltuk ezt a Halászcsárdát. Rendeltünk két fajta halászlevet,és két fajta halas másodikat. A halászlé mindkettőnknek nagyon ízlett,pláne a hozzá adott finom kenyérrel volt isteni finom.
Másodiknak kis adag ennivalót kértünk,de ez is bőségesen elég volt a halászlé után. Én egy haltepertőt ettem vajas petrezselymes burgonyával,párom egy harcsa pörköltöt juhtúrós puliszkával. Nagyon jól laktunk a finom ételekkel,közben a cigány zenekar egy jó hangulatot kölcsönzött a vacsora elköltéséhez. Egyedül az ár érték aránnyal volt baj,én kissé drágának találtam az ételeket mivel a vacsoráért 15. 000 ft-t fizettünk. De egyébként meg voltunk elégedve mindennel. Köszönjük,a jó kiszolgálást,és a finom ételeket!
2017. decemberben baráti társassággal ebédelni mentünk. Ők már voltak itt és nagyon megvoltak elégedve az étteremmel. Megérkezésünkkor délben az étterem szinte üres volt. A pincér rögtön jött felvette a rendelést nagyon kevés várakozás után meghozta a halászlét és a belsőséget hozzá.
Ettem már jobbat is a halászlé mennyisége bőséges volt, de a belsőség egy kis csészében nagyon kevés az árhoz viszonyítva. A kenyér isteni volt. Szerintem nagyon drága hely.
6728Szeged, Budapesti út 41.
06 62 555 960
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség csoportokat szívesen fogad élő zene étel elvitelre kisállat bevihető parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín szabadtéri zártkörű rendezvény lehetősége