Az elmúlt néhány évben jópár alkalommal kíséreltünk meg itt enni. Nem mindig sikerrel, mert szinte folyamatosan teltházzal üzemelnek tavasztól őszig. A felszolgálók gyorsak, ehhez képest is udvariasak. Az ételek közül kedvencem a haltöpörtyű, és a hatalmas bécsi szelet. A tiszai halászléjük is finom (bár én bajai párti vagyok).
Egyedi berendezés, kellemes hangulat. Az étteremben történő étkezéshez előzőleg asztalfoglalásra volt szükség. Teljes házzal működött jelenlétünkkor is. Finomat, kiadósat ettünk,de ehhez kalkulálták az árakat is, melyek meglehetősen magasak. Sajnálatos, hogy a mellékhelyiséget szinte a használhatóság mértékéig leszűkítették.
Szegedhez több okból is szoros érzelmi szálak fűznek, több mint húsz esztendeje évente többször megfordulok az alföldi városban. Szegeden belül egyik kedvenc éttermem az, amit tulajdonosaik a Régi Hídhoz címeztek. A konyha fősodratú, ne várjunk ételcsodákat, a hagyományos magyar fogásokat általában jól készítik el, főleg a halételeket.
A halászléjük kiemelkedő. A húsételek elkészítési szintje változó, volt már szerencsém olyat is rendelni, ami kívánnivalót hagyott maga után. Leginkább a beltér kiképezése megnyerő számomra, olyan a hely, mint egy Horthy korszakot idéző „magyar pub”, ráadásul egyszerre rusztikus és polgári, minden együtt van, ami szívemnek kedves.
A párommal beültünk vacsorázni.Szaftos csirkemellet kértem,sajnos se szaftos se ízes nem volt.Kértem mellé még sajtmártást.Amire azt a választ kaptam : Most készítik.Megörültem.Mire az étel kihült ,kaptam hütőhideg sajtmártást!!!Ehetetlen volt az étel!Hatalmasat csalódtam!!Sajnos a panaszkezelés is borzasztó volt!