A férjem születésnapomra lepett meg egy 4 napos szegedi kikapcsolódással. Interneten keresztül a hotelt választotta szállásul. Megérkezésünkkor nem a kiválasztott szobát kaptuk, melyet rögtön jeleztünk a recepción. A személyzet nagyon kedves volt rögtön kerestek nekünk másik szobát. Az ételek nagyon finomak voltak.
A hotel kialakítása nagyon praktikus minden apró helyet nagyon dizájnosan kialakítottak. Egy rejtett könyves szekrénynek álcázott fal mögött volt tálalva a reggeli :) A hotel elég központi helyen helyezkedik el, így remek gyalogos kirándulásokat terveztünk. Egyetlen hibája, hogy nem rendelkezett wellness részleggel, bár mi inkább kirándulni mentünk, így hiányzott annyira. A szobák erkélyei háromszög alakúak és roppant kicsik, így tériszonyosoknak nem ajánlott :) Mindent összevetve remek napokat töltöttünk itt :)
A Science Hotel személyzete nem áll a helyzet magaslatán. Már az ajánlatkérésnél hibáztak,mert miután elfogadtam egy jónak tűnő ajánlatot,megírták,hogy " elnézést, de a kolléga elrontotta. . . ". Egy másik csomagajánlatukra igent mondva szálltunk meg végül náluk a gyerekekkel. 14 órától lehet elfoglalni a szállást,de 16 órakor még nem volt készen a szobánk.
10 perc türelmet kértek,amiből lett 40 perc várakozás a recepciónál. Közben folyamatosan fogyasztásra "kértek" bennünket. . . A szülinapi csomagot választottuk, a lufik jópofák voltak, a torta isteni finom. . . de a szobában nem volt hűtőszekrény,ahova betehettük volna a torta felét. . . A szoba szép volt, modern,kényelmes. A reggeli finom, bőséges. A távozáskor a recepciónál lévő hölgy ügyes és kedves volt. Összességében a hotel szuper. . . a személyzet reméljük összeszedi magát :)
Érkezéskor rendkívül lassan kezelik az ügyfeleket , az ,hogy előre fizettetnek el nem végzett szolgáltatásért és szállásert az egyáltalán nem korrekt rögtön bejelentkezéskor. A szobában nincs légkondi csak zúg és 29-26 C fok van az felháborító. Szombati érkezés hétfői távozásunkkor nincs karbantartás hétvégén címszóval a recepciós nem csinált semmit csak meghallgatott és kész.
Booking. com-on foglaltunk, ahol geniusként korai (12 óra) bejelentkezést jelöltem meg. 13 órakor még nem volt kész a szobánk, úgy, hogy bőven voltak üres szobák egy előző napi csoportos lemondás miatt. Ezt előre jelezték nekem. hogy biztosan nem lesz gond, ha hamarabb megyünk. Végül egy tetőteres szobát kaptunk, ami szörnyű volt.
Kicsi, alacsony, nem lehetett felegyenesedni, és mivel esett az eső, pihenni sem, mivel a tetőtéri ablakon végig kopogott az eső. Az ágy túl magas volt. A szállodának nem volt olyan része, ahol étkezni lehet, ha a szakadó eső miatt nem szerettünk volna kimenni. Bárki, aki ide foglal, kösse ki, hogy ne tetőtérbe kapjon helyet. Ami ráadásul az áron nem is csökkentett semmit.