Végre eljutottam ide és nagyon bánom, hogy eddig halogattam, mert azt nem gondoltam volna,hogy Fehérvár ilyet is tud! Mielőtt elhatároztam, hogy jövök, utánajártam, hogy ki is az a Fülepi Kálmán. . . mert bizony, nekem nem megszokott, hogy a séf nevét hangoztatja egy étterem, de most már mindent értek. . .
A design az maga a csoda:fiatalos, laza, de elegáns, olyan, mintha New York egyik menő helyére csöppenne az ember! Láttam most készül a terasz is, hát gratulálok, ha a terasz is ilyen lesz, akkor mindenki kösse fel a gatyáját. . . De visszatérve, a személyzetet, csak dícsérni tudom, mikor beértünk, a foglalt asztalunkhoz kísértek és nem hittünk a fülünknek, amikor Ádám bemutatkozott es közölte Ő lesz ma a felszolgálónk. Teljesen jó ötlet, bárki is találta ki, így nagyon közeli, sőt baráti lett az egész ottlétünk hangulata. Hideg almaleves, kacsacomb káposztakrémmel, császármorzsa eperhabbal! Ez a trilógia volt a mennyország! Köszönöm BEAT , találtatok két rajongót és törzsvendéget! Hajrá!