Többször jártam már itt, egyik barátnőmmel mondhatni törzshelyünk. Viszont mindig akadnak apróságok, ami miatt nem tudok csak jókat mondani róla. Úgy vettem észre, hogy többször cserélődik a személyzet, és emiatt adódnak a problémák. Nagyon sokszor vártunk már több percet is, mire valaki felvette a rendelésünket, illetve többször voltak megcsúszva is annak ellenére, hogy a hely nem volt tele.
Az ételeket nem igazán ismerem, 2x ettünk ott, akkor finom volt minden. Inkább a borokat és koktélokat tudom értékelni, azok viszont mindig nagyon finomak. Egy próbát megér mindenképp a hely, viszont aki türelmetlen, az ne menjen oda.
Belváros, de még sem, csendes de még is pulzál, szerény, és hangulatos még is kedves hely-talán ezek a legfőbb jellemzői. Mosolygós és gyors kiszolgálás, friss alapanyagok (padlizsánkrém,salátával és pizza rúdakkal) finoman elkészítve. Van reggeli ebéd és vacsora. Kellemes és ízletes ételek és koktélok. A terasz kimondottan üditőhatása van ebben a szép időben.
Gimis korunkban nagyon sokat ültünk be ide beszélgetni. És ez a jó szokásunk még a mai napig tart, mert szeretjük ezt a helyet. A romkert szomszédságában található, ha fel lehet menni az emeleti teraszrészre, onnan gyönyörű rálátás is nyílik rá.
Mivel a belváros központjában van, nem a legolcsóbb hely, de nem is megfizethetetlen :) A hely belülről nagyon igényes, udvarias felszolgálók vannak, és akár rendezvények helyszínére is kiválóan alkalmas. Kiváló ételek, kávék, forró csokik nagy választéka, nyáron fagyi kelyhek várják a vendégeket. Szívesen járok ide vissza :)
Vasárnap délután szerettünk volna itt ebédelni, mert nagyon jókat olvastunk róla. Kinézetük az emeleti teraszt, ahonnan szép a kilátás, és az napsütést is élvezhetjük. Mikor elindultunk felfelé, közölték hogy a fenti rész zárva van. Leültünk lent, ahol is hiába vártunk, nem jött oda hozzánk senki, bár üres volt a helység, és egy asztalnál hárman számlákat rendezgettek.
Éhesek voltunk, ezért tovább álltunk. A hely szép, az eltapon az ételek nagyon guszták. Jó lett volna megkóstolni, de nagyon megalázó volt a bánásmód :(
Séta közben felfigyeltünk a teraszra, ami nagyon jó helyen van. Egy délutáni sörözés alakalmával szerettünk volna szétnézni a teraszról. Bementünk az étterembe, ami inkább bisztró jellegű vlolt, és személyzet nem volt a földszinten. Felmentünk az emeletre, úgyis oda akartunk ülni a teraszra.
Ott a pultnál volt egy fiatalember, de ügyet sem vetett ránk. Kint a teraszon 2 asztalnál ültek, a többi olyan koszos volt, hogy nem ültünk le. Kicsit ácsorogtunk, nézelődtünk, hátha jön valaki és kérésünkre rendbe tesz egy asztalt. Nem jött senki, így elindultunk lefelé, köszöntünk a pultosnak, aki még csak vissza sem köszönt (nemigen érdekelte mit akartunk ott). Lent aztán láttuk, hogy a személyzet kint az utcán beszélget. Őket sem érdekelte, hogy perceken belül kijöttünk. Máshol söröztünk!
Imádtuk ezt a helyet régebben. Esküvő után tértünk be ide ebédelni. Az étlap elég hiányos, kevés étel közül lehet választani. Mindenki a saláta mellett döntött, amit több, mint 1 óra alatt készítettek el. Az öntet mellé elmaradt, pont úgy, mint a kiszolgálás. Sajnalom, mert Fehérvár egyik legjobb étterme volt fénykorában. Így viszont nem hiszem, hogy máskor is betérnénk ide.