Fiatal koromban ez a hely volt a város egyik legmenőbb, legelitebb étterme, úgy hívták Ős Fehérvár Étterem. Jött a rendszer-váltás és eltünt. Most egy kedves, mosolygós fiatalember Sz. Balázs üzletvezető visszahozza régi fényét és csillogását.
Remek hely, az ételek kitűnóek, a kiszolgálás kedves udvarias, gondolnak a fogyni vágyókra, a diabetes betegekre, felnőttekre és gyerekekre, ez a különlegessége, mert itt kitünő klubdélután tartható, egészséges étellel, cukormentes , gyümölcsös üdítővel. Ilyen nincs a városban, ajánlom mindenkinek, mert ragyogóan éreztem magam.
nagyon jó színvonalú kiváló buli előtti hely:)minden nap szívesen mennék ! Finom ételek nagyszerű kiszolgálás nagyszerű italok elérhető áron es a belvárosban! De egy kávé mellet is el lehet nyugodtan beszélgetni finom pékárúval együtt egy kellemes reggelire is bátran meg tudom vendégelni az ismerősemit! Koktélok változatosak és finomak ütősek! ! ! !
Amint belépsz, a hangulat azonnal magával ragad. Mindegy, hogy egy kávéra, ebédre, vagy "csak" egy péksüteményért ugrottál be, a személyzet mindig udvariasan és mosolygósan fogad. A jó kedv, már meg is van alapozva! A grillezett zöldségek, a rántott camembert istenien finomak,az adagok nagyok, amit baráti áron és gyorsan kapsz meg.
A kávé, a diabetikus limonádé ízét még most is a számban érzem. A személyzet felkészülten és türelmesen válaszol a pékség által forgalmazott termékek összetevőiről (rost, szénhidrát tartalom), ami egy cukorbetegnek nagyon fontos. Végül ejtsünk szót a tisztaságról, ami szembetűnő. A mosdó kifogástalan, amiről szintén pozitív következtetéseket tudunk levonni. Tehát, mint írtam, "CSAK FELSŐFOKON"!
A barátnőimmel mindig ide jövünk ha egy jó beszélgetésre vágyunk,egy jó ital vagy egy jó kis vacsora mellett, a hangulat nagyon jó a kiszolgálás kiváló, a külösnleges kéréseket is igyekeznek teljesíteni! Hétről hétre újabb és újabb akciósan fogyasztható ételekkel italokkal állnak elő amivel mindig a kedvünre tesznek! Jó szokásunkat mi ezentúl is megtartjuk :))
Tényleg különleges hely! Kellemes környezet,figyelmes kiszolgálás,,finom ételek,italok! Köszönjük a Fejér Fejér-megyei Cukorbetegek Egyesülete nevében,hogy megismertették velünk a szénhidrát csökkentett termékeiket amelyek jól beilleszthetők a mi szűkre szabott diétánkba.
Ritka különleges hely imádjuk! A kiszolgálás kedves,az ételek finomak,a pékség remek,jó a hangulata a helynek,hangulatosak a teraszok is! Árban megfizethető és nem kaptunk kis adagokat a pénzünkért! Udvariasak és tisztelettudóak voltak a felszolgálók is! Érdemes asztalt foglalni,különösen hétvégén vannak sokan és ilyenkor az emeleten már már buli hangulat is van!
Sokszor térünk be barátokkal, mert nagyon egyedi, barátságos, kényelmes, kellemes a környezet. Az ételválaszték kiváló. Nem sok, de az jól összeválogatott és kitűnő minőségű. Szuper választás, ha csak egy jó teára, vagy kávéra van ideje az embernek.
Itt is van "bögrefal", vagyis törzsvendégként hozhatod a kedvenc bögrédet, annak van egy helye a kávézóban, és mindig abban kapod az italodat. Ez szerintem egy igazán kedves, és a városban egyedi gesztus.
A Menta bisztró jobbacska hely Székesfehérvár központjában. A konyhát nem próbáltuk ki, mert épp egy másik helyről jöttünk, ahol a kávézási igényt szántszándékkal félretettük, hogy azt inkább valahol másutt ejtsük azt meg. Nem volt rossz a kávé, átütő sem.
Ittunk még egy deci bort is, van néhány jó tételük, a Pannonhalmi apátságtól, Takleréktől, Sauskától, Gerétől. A kávé 420, a bor (Sauska Sárgamuskotály) 590 ft volt. Szívesen ittam volna frissen préselt narancslevet is, de az csak az itallapon szerepelt, a valóságban nem szolgáltak vele. Tisztes 4 pont.
A Menta trendi, későn este is nyitva tartó bisztró és bár a Romkert közvetlen közelében. Egyáltalán nem az én stílusom, de mégsem éreztem magam itt rosszul. Az ételekről nem tudok nyilatkozni, mert én leginkább a panoráma miatt jöttem be ide, a földszinten nem is nagyon néztem körül, hanem egyből az emeleti terasz felé vettem az irányt.
A személyzet kicsit fura volt, nem túl érdeklődő, lassú a kiszolgálás, de normális hangnemben, barátságosan beszéltek velem, viszont a munkában nem törték össze magukat. A terasz igazán klassz, fonott fotelek, üvegasztal - kisgyerekkel kicsit veszélyes lehet - és a panoráma magáért beszél. A Romkertről innen lehet a legjobb fotókat lőni. Perté kávét főznek, ittam egy cappuccino-t 520 Ft-ért, korrekt volt. Bár esténként inkább ivós hely, de az itallapon elég kommersz piákat láttam. Kézműves sört egyáltalán nem volt, csapolt HB és Dreher, üvegesben szintén a Dreher-család és Somersby cider, hát ez elég karcsú. Rézangyal és Fütyülős pálinkák, tovább nem is sorolom. . . Az étlap bisztrós jellegű, hamburger, saláták, grill ételek, szendvicsek, pizzák.