Milyen nagy ötlet, hogy a decemberben éppen nem használt kerthelyiséget adventi hangulatban díszítették fel. Na persze belül is ez van. Már állt a karácsonyfa és a mennyezetről lógott a sok karácsonyi dísz. A felszolgálók mikulássapkában sürögtek. Egyébként pont az ebédünk alatt járt ott a Mikulás és a Krampusz.
Párom májgaluska-levest és nagyon finom borjú-bécsit fogyasztott. Én nem tudtam ellenállni a bográcsos méretű Jókai bablevesnek. A kenyérkosárban kétféle kenyér is volt. Ez után már csak egy fél adag húsétel menne, így gyerek adag rántott húst krumplipürével. Csak a végén mosolyogtuk el magunkat, mikor kilátszott a tányér alján a gyerek motívum. Gesztenyepürét és házi krémest fogyastottunk a kávé mellé. Csak kifele menet vettem észre, hogy egy óriási adventi-koszorú is figyelmeztet az időszakra. Amint lehet visszamegyünk!
Székesfehérvár-i városnézés után tértünk be az étterembe, előtte asztalt foglaltunk és volt:)))) Aztán az étteremben telt ház. . . . később már rájöttünk, miért? ! Az ételek iszonyatosan finomak, ízletesek, guszta tálalás és segítőkész felszolgálás.
A kert helységben teljesen átszellemülsz az étkezéshez:o)))ugyanis nagyon lágy zongora kíséretében fogyaszthattuk el a kiválasztott különlegességeket. Külön dicséret a Szakácsnak, a Körözött-es rántott pulyka örülten finom, csak ajánlani tudom, hogy azt ki kell próbálnia mindenkinek! Azért a sok pozitívum mellett azt szeretném megjegyezni, kicsit drága hely, nem "átlagos" árakat szabtak meg, de egyszer élünk :o))))megérte!
Sokszor elautóztunk már mellette, de most az Ittjartam. hu ajánlását követve kipróbáltuk. És nem bántuk meg! Az idén lett nagy divat Magyarországon a fogaspofa. Na itt természetesen az is van. A gyerekeknek szánt ételekből óriási a választék - még saját gyártású halrúd is van harcsából.
Szárcsáéknak van fantáziájuk és messze felülemelkednek a sok átlagos étterem fölé. Nagyon hangulatos maga a vendéglő és kedves a kiszolgáló személyzet.
Ritka, de igaz, eddig még nem csalódtunk ebben a helyben. Mindig van újdonság, ajánlat ami mindig nagyon finom is. A felszolgálás figyelmes, nem tolakodó, ha van valami kérésünk mindig teljesítik. Tisztaság, kellemes környezet. Minden évszak tartogat meglepetéseket. Mind a kerthelyiség, mind a belső étterem nagyon hangulatos, kényelmes. Csak ajánlani tudjuk.