Rendszeresen járok ide, családdal, egyedül, feleségemmel. Sokszor, sokfélét ettünk már, csalódás ritkán ért. Az ételek szinte kivétel nélkül kiválóak. A Dunára néző kis teraszon néha nagy a zsúfoltság, nem véletlenül. Utolsó ebédünkből kiemelném az előételeket: a tapas tálat és a libamájat lilahagyma lekvárral.
Persze minden más is finom volt. Sokszor eszünk halat, tésztaételeket is, mindet ajánlani tudom. A felszolgálás minősége attól függ, melyik felszolgálót sikerül kifognod: van egy úr, aki láthatóan élvezi a munkáját, odafigyel rád, segít, javasol, mosolyog és tréfálkozik is (de nem tolakodó). Ha vele hoz össze a sorsod, az a napod rendben lesz. Ha ő nincs, akkor koncentrálj az ételekre vagy partneredre és élvezd a kilátást.