Tavaly már jártunk itt egyszer, nagyon jó volt akkor is a véleményünk. A kiszolgálás gyors és kedves, a hely nagyon kellemes, közvetlenül a Duna mellett. Lazacot ettünk a férjemmel citromos rizottóval, hihetetlenül finom volt. Nem olcsó hely, de az ilyen minőséget meg kell fizetni. Szolnokról jöttünk, és egészen biztos hogy visszatérünk. Szívből ajánlom a helyet.
Szentendrei tartózkodásunk második napján egy szimpatikus éttermet választatunk,mint utóbb kiderült. Az étlapon sok félé ínyenc étel szerepel. udvarias kiszolgálás. . Rosé kacsamell mézes meggy zselével, narancs szósszal- , a párom pedig füstölt oldalas friss lecsóval, ,steakburgonyát fogyasztott.
A szentendrei korzón kerestünk valami olyan helyet, ahol be is lehet ülni, mert kint elég hideg volt. A Christine bent nem túl nagy, de kellemes hangulatú, érdekes belsőépítészeti stílusok keverednek. Az ételek első osztályúak, ízletesek és frissek voltak, nagy adagok. A kiszolgálásra sem volt panasz.
Egyedül a wc burkolózott izgalmas félhomályba, mivel tervezésileg nincs benne csak egy hangulatvilágítás, aminél alig találod meg amit kéne. Ettől eltekintve jól éreztük magunkat.
Az étterem szép helyen van A személyzet nagyon kedves,de egy kicsit lehetne gyorsabb a kiszolgálás,igaz hozzá kell azt is tenni,hogy mindig sok vendég van. Nem véletlen. . . . Az ételek nagyon finomak már többször jártunk itt,és mindig kifogástalan volt minden,desszertből talán lehetne nagyobb választék.
Hétvégi autós kirándulás különösebb cél nélkül, ez volt a program. A szentendrei szigeten való barangolás után komppal vetődtünk át Szentendrére, itt többször sétáltunk már, igen-igen szereti az egész család. Rövid séta után feleségem és én is megéheztünk, adta magát a Duna Korzó, találjunk valami helyet.
Sok szimpatikus étterem volt, de feleségem húslevest akart enni, és ez volt az első, ami ilyet kínált. Szokásos modern kisvendéglő hangulat, Dunára néző terasszal, egyszerű, de ízléses és tiszta beltérrel. A pincér végig kedves és profi volt, az ételek feltűnően gyorsan érkeztek. Marhahúsleves, gulyás, pármai sonkával és mozzarellával sütött csirke, rántott sertésborda volt a menü amit kértünk, és már a leveseknél meglepődtünk, hogy mennyire finomak. A főételeknél ez az érzés tovább erősödött, mindkettő fantasztikusan friss és finom volt, minden szempontból tökéletesen volt elkészítve. A csirke az egyik legjobb főétel volt, amit ebben az évben kóstoltunk. Az adagok tökéletesek, kellemesen jóllaktunk, befért még egy-egy desszert is. Feleségem panna cottát kért, ami nagyon finom volt, de az általam rendelt grízpudingos túrótorta messze a legjobb desszert volt idén eddig. Nagyon ritka az, hogy egy étteremben olyan ételt együnk ami különlegesen nagy hatással van ránk, de az hogy két ilyen is van egy helyen egy étkezés alatt, hatalmas élmény. Mindenkinek ajánlom a helyet, mi mindenképp vissza fogunk térni.
Egy ritka szabad hétköznapot használtunk ki feleségemmel ebéddel összekötött szentendrei séta céljára. A tavaszi nap alatt pihenő, dunai kilátást biztosító asztalok hívószavának nem tudtunk ellenállni, és nagyon kellemes meglepetésben volt részünk. Az udvarias fogadtatás, az ígéretes étlap előrevetítette a jó folytatást.
Elcsábultunk és szokásunkkal ellentétben előételt is rendeltünk. A sült valamint a hideg libamáj hagymalekvárral fenséges volt. A harcsapaprikás túróscsuszával töltött rétessel adta meg a kegyelemdöfést. Minden tökéletes volt.
Nyaralásunk alatt szinte az eső elől menekültünk ide be, de megérte. A hely maga kellemes, tiszta, az ernyők miatt esőben is használható teraszról a Duna tárul elénk, udvarias a kiszolgálás, és én az ételek mellett a kávékülönlegességeket emelném ki. Mindannyian mást választottunk, de mindegyik nagyon finom. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer kóstolja meg!
Rendszeresen járok ide, családdal, egyedül, feleségemmel. Sokszor, sokfélét ettünk már, csalódás ritkán ért. Az ételek szinte kivétel nélkül kiválóak. A Dunára néző kis teraszon néha nagy a zsúfoltság, nem véletlenül. Utolsó ebédünkből kiemelném az előételeket: a tapas tálat és a libamájat lilahagyma lekvárral.
Persze minden más is finom volt. Sokszor eszünk halat, tésztaételeket is, mindet ajánlani tudom. A felszolgálás minősége attól függ, melyik felszolgálót sikerül kifognod: van egy úr, aki láthatóan élvezi a munkáját, odafigyel rád, segít, javasol, mosolyog és tréfálkozik is (de nem tolakodó). Ha vele hoz össze a sorsod, az a napod rendben lesz. Ha ő nincs, akkor koncentrálj az ételekre vagy partneredre és élvezd a kilátást.
Egy szép téli napon Szentendrén sétálgatva ebédidőben egy éttermet kerestünk. Kinti fedett rész telve volt, belestünk, hogy bent lenne -e szabad hely. . . szerencsénkre volt! Kellemes hangulatú az étterem belülről is. Az étlapról választottunk, bár elég nehezen akarták felvenni a rendelésünket, annyira nem tűnt a pincér barátságosnak, inkább csak olyannak aki kötelezően elvégzi a munkáját és kész.
Időben megkaptuk az ételeket, amik viszont egytől egyig finomak voltak. Én grillezett pácolt camambert-et ettem, fűszeres bulgurral, öntettel és salátával - isteni finom volt! Az ételek minősége miatt ajánlanám a helyet!