Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd bemutatkozása
Szentgotthárdon, a legnyugatibb magyar városban várja vendégeit a 148 szobás Gotthard Therme Hotel & Conference. Kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várják a termálfürdőket, a jó konyhát, az ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeket.
A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú Termálpark, ahol a vendégeket wellness kezelésekkel, szolgáltatásokkal és sport lehetőségekkel várják.
Nagyon meglepett a hatalmas sarokfürdőszoba, a külön WC, a hatalmas erkély, amely a parkra nézett. A légkondira ráférne egy kis javitgatás, kicsit nyikorgott, de éjszakára úgysem használtuk. A személyzet rendkivül kedves, rengeteget dolgoznak: szeretném itt is kiemelni Miklóst.
aki az étteremben mindig a segitségemre sietett (rollátorral közlekedtem, az asztalhoz vitte az ételt, italt). Ajánlom még a Pável Ágoston múzeum megtekintését, ahol egy felkészült, remek tájékoztatást kaptunk a környékről.
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Antónia! Köszönjük szépen maximális értékelését. Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk és kellemes élményekkel tértek haza. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy Vendégeink minden kényelmi igényét maradéktalanul kielégítsük és kellemes pihenésben legyen részük.
Reméljük, következő pihenésük alkalmával is szállodánkra esik a választásuk. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket! Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2025. március 11., Nátkai-Lang Szabina, Gotthard Therme Hotel & Conference
A wifin kívül minden szuper volt! Mondjuk nem is netezni mentünk...🙂 A személyzet különösen kedves volt és segítő kész. A környék tele van látnivalóval. A szauna használat, benne lehetett volna a szolgáltatásban, ezért ugyan is külön kellett fizetni. De összességében, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Attila! Nagyon köszönjük visszajelzését. Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, ételeink minőségével és kollégáink hozzáállásával. Örömmel olvastuk, hogy az Őrség különleges hangulata Önöket is elvarázsolta.
A szaunapark használata 18 év felett lehetséges, a szigorú előírások a fürdőruha viselését illetően főként egészségügyi jelentőséggel bírnak, ezért áraink nem tartalmazzák. Külön köszönet érte, hogy szállodánkat másnak is ajánlja, hiszen számunkra ez az egyik legnagyobb dicséret. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket! Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2025. március 11., Nátkai-Lang Szabina, Gotthard Therme Hotel & Conference
A szálloda nagyon szép, kedves a személyzet. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégít, sőt még annál is jobb. A fürdő szolgáltatásaival nem voltunk megelégedve. Mindössze 1 melegvizes medence van. 2 jacuzziból egy működött, de az is nagyon pici. Kinti medence egyáltalán nincs téli időszakban, pedig jó lett volna a szabad levegőn ücsörögni a meleg vízben.
A csomaghoz tartozó belépő nem tartalmazta a szaunát. Külön kellett volna megvenni a belépőt. Nem nagy összeg, de az elvvel nem értek egyet, annyira azért nem volt olcsó a csomag. Emelkedett az IFA is, 700 ft. januártól. Összességében jól éreztük magunkat.
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk értékelését. Örülünk, hogy összességében elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és jól érezték magukat szállodánkban. A fürdőre vonatkozó véleményét is köszönjük, továbbítjuk a fürdő vezetősége felé.
A szaunapark használata 18 év felett lehetséges, a szigorú előírások a fürdőruha viselését illetően főként egészségügyi jelentőséggel bírnak, ezért nem tartalmazzák áraink. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket! Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2025. március 11., Nátkai-Lang Szabina, Gotthard Therme Hotel & Conference
Az étkeztetés zökkenőmentes, az ételek finomak. A szálloda nagy foglaltság mellett is jól működik, a fürdő alagúton át megközelíthető. A fürdőben külső vendégek is jelentős számban vannak, a pihenőágyak nem mindenhol állnak rendelkezésre kellő számban. A szilveszter esti étkeztetés is kis torlódással lefutott, pedig mindenki egyszerre vacsorázott.
A zenekarok jól táncolható zenéket játszottak, megfelelő ritmusban és elég széles repertoárral, nem csak szilveszterkor, hanem már a 30. -i estén is.
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Péter! Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk véleményét. Vendégeink véleménye nagyon fontos számunkra, hiszen ez sokat segít szolgáltatásaink minőségének folyamatos javításában. Örülünk, hogy szállodánkban eltöltött pihenésük alkalmával jól érezték magukat és elégedettek voltak szolgáltatásainkkal.
Csodálatos adventi-karácsonyi hangulat várt minket. A személyzet kedves, figyelmes volt a bejelentkezésnél. A szoba minden szempontból megfelelő volt, smart tv-vel felszerelve, így tudunk netflix-szezni este. (Mert a telefonomon elérhető volt a Netflix és a smart view app.
) Elérhető volt kávé- és üdítő automata napközben, így 1-2 pohár üdítőt elfogyasztva indultunk felfedezni a wellness részleget, de ebéd után jól esett a kávé, délután meg a forró csoki. A wellness részlegben csodálatos mediterrán növények között fedeztük fel a medencéket. Bár nem működtek folyamatosan a buzgárok és a kinti medencék le voltak már zárva, de azért volt lehetőség mindent kipróbálni. Kellemes volt a hőmérséklet a medencetérben. A termál víz sem volt olyan meleg, így kicsit tovább tudtuk élvezni azt. A wellness részlegben működő önkiszolgálóban lehetőség volt egy kis egyszerű ebéd elfogyasztására, beléptető órát használva fizethettünk, amit a szállodai számlához írtak, így nem kellett semmi mást levinni a törölközőn kívül. A la carte ebédre is volt lehetőség a bárban. A vacsoránál és a reggelinél is nagy választék volt elérhető, ízletes hideg-meleg ételek, saláták, sokféle házias sütemény. Tényleg minden adott volt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.
Minden szempontból kiváló. Nagyon jól főznek, nagy a választék, minden igényt kielégít a reggeli és vacsora is. Sokféle sütemény, és gyümölcs van a kínálatban. A szoba kényelmes, tágas, modern, nagyon jó a dizájn is. A fürdő is nagyon tetszett, jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné jól érezni magát.
Minden ami miatt ezt a helyszint választottam kiváló döntésnek bizonyult.voltam néhány hasonló szinvonalú helyen ezért van hasonlitási alapom.Egy térképes szorólap jóĺett volna SztG.ról .mert nem tudtam mit látok.hol járok.de Gps segitett.Sajnos messze lakom és koromnál fogva terhelö volt az utazás.
Ami számunkra meglepő volt, hogy nincsenek laktóz, gluténmentes ételek a szállodában! Véleményem szerint, a mai világban nagyon sok embert érint ez a betegség és a legtöbb hotelben erre nagy hangsúlyt is fektetnek! Ezen kívül összességében mindennel meg voltunk elégedve! A wellness részleg kimondottan elnyerte a tetszésünket!
Lányomék Londonból érkeztek haza és elvittem őket az Önök szállodájába nyaralásra. Foglalásom egy egyágyas szobára és egy családi szobára (két felnőtt és két gyerek (4, 6 évesek) szólt. Sajnos valami zavar történt a szoba elosztásnál, és egy háromágyas és egy két ágyas szobát adtak nekünk.
Várnunk kellett , amíg át cserélték a szobákat. A továbbiakban megvoltunk elégedve mind a fürdővel, mind az ellátással és a személyzet munkájával is. Visszatérünk. Köszönjük. Takács Ferencné
Személy szerint nagyon elégedett voltam összeségében mindennel. Nem szeretném újra felsorolni, a mindenben benne van ténylegesen minden. Nem utolsó sorban egy megjegyzést szeretnek tenni, sajnálom nagyon azokat a vendégeket akik a magyar mondás szerint szőrszálhasogatók.
Nem a hibákat kellene keresni mert azt még magunkban is találunk , senki és semmi nem tökéletes , dícséretet kéne adni a hazai turisztikának és ki hogy tudja támogatni azzal hogy meg találja benne az ami jó! Ha mi nem működtetjük, ne várjunk fejlődéseket, ahhoz vendég kell hogy tovább fejlődni tudjanak ha esetleg valaki nem lenne meg elégedve az eddigi szolgáltatásokkal. Személy szerint köszönöm az egész személyzetnek , bele értve a szakácsokat és a takarítónőket is! Fogom ajánlani !
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár