Harmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad

a 61 szilvásváradi szállás közül
Kategória
Panzió minősítés alatt
Harmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad
Harmónia Wellness Villa & Panzió SzilvásváradHarmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad
26 fotó

3,9Kényelem
3,7Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,1Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - Karácsony
La Contessa Szilvásvárad - Szilveszter
La Contessa Szilvásvárad

Harmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad vélemények

Szörnyű 2014. június 5.gyerekekkel járt itt
Májusban jártunk itt , ami tényleg jó volt hogy tiszták voltak a szobák, meg a személyzet is kedves volt, viszont a Wellnest nem tudtuk használni,( Hideg volt a Jakuzzi) a reggeli mindig ugyanaz volt és a vacsora se a megbeszélt svédasztalos választék volt!
Még egyszer biztos nem mennék ide! !
Ár -érték arányban ez egy nagyon gagyi szállás! !
Szörnyű 2013. szeptember 18.gyerekekkel járt itt
Ez az a hely, amit nem ajánlok senkinek. A szobákból a lapos tv és a hűtő hiányzik,wc papírért kuncsorogni kellett, egy szobában volt csak hütő és most a fő épületről beszélek, mert ugye ez volt meghirdetve. Tovább mennék, a wellnes részlegen a szaunát használhatod de csak este 19 óráig, de előtte jelezd, mert ha nem érsz vissza a város másik végéből akkor már nincs ott senki aki bekapcsolja.
Szörnyű 2013. szeptember 10.barátokkal járt itt
Csatlakozom az előttem szólóhoz! A wellness részt egyáltalán nem lehet használni(szerintem csak vendég csalogatónak van,de az üzemeltetésén már spórolnak) Első esti vacsora:szalonna sütés a vendégek maguk gondoskodnak a fa felhasogatásáról és a tűzgyújtásról is. Második esti vacsora:km-re lévő étteremben.