Harmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad

a 61 szilvásváradi szállás közül
Kategória
Panzió minősítés alatt
Harmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad
Harmónia Wellness Villa & Panzió SzilvásváradHarmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad
26 fotó

3,9Kényelem
3,7Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,1Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - Karácsony
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad

Harmónia Wellness Villa & Panzió Szilvásvárad vélemények

Kiváló 2016. január 28.a párjával járt itt
Szereny velemenyem szerint a hely ugy tokeletes ahogy van. Vitatom az elottem szólok hozzaszolasait,mind tisztasag,mind etel,mind kikapcsolodas teren es nem utolso sorba a szemelyzet hozzaallasa teren is. Minden kivalo volt. Tiszta,kenyelmes,kellemes hangulatu szobak voltak,a wellnesz resz is tokeletes volt.
Kiváló 2015. december 6.a párjával járt itt
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! ! ! A személyzet kedves, segítőkész volt! A wellness részleg tiszta és igényes. Az ételek finomak, választékuk bőséges és külön kiemelném a házias ízvilágukat. Jó volt a város zaját kizárni egy kicsit a mindennapjainkból és a természet közelségében ébredni, pihenni!
Kiváló 2015. december 6. járt itt
A személyzet kedves és segítőkész volt. A wellness részleg kielégítette elvárásainkat. Az ételek a leírtaknak megfeleltek, házias jellegűek, bőséges választékot kaptunk. A környéken található nevezetességekről teljes körű tájékoztatással szolgált felénk a személyzet.
Kiváló 2015. április 2.családjával járt itt
2015. Február 27-én jártunk a panzióban. Gyermekeinktől kaptunk ajándékba. Az ünnephez közeledve megint eszembe jutott mint kedves emlék. Ha valahol a világban otthon érezheti magát az ember, akkor azt ünnepként élheti meg a lelkében. Ha meg kellene fogalmaznom, hogy mit kaptunk családommal egyetemben, akkor két szó jut eszembe:szívvel-lélekkel.
Kiváló 2015. február 28.családjával járt itt
2015. február végén jártunk itt. Néhány előző hozzászólás után igazán vegyes érzelmekkel érkeztem, nem tudtam jóra vagy rosszra számítsak. Kellemes csalódás ért! ! ! A személyzet maximálisan kedves, barátságos volt. A szoba tiszta, új bútorzattal felszerelt. Kábeltévén rengeteg csatorna. Meleg szobába érkeztünk, a fűtést mi állíthattuk!
Kiváló 2015. február 27.családjával járt itt
2015. Február 25-től 27-ig voltunk itt Párommal és Családommal valamint házi kedvencünkkel. A szállást nagyon könnyen meg lehetett találni, és nagyon szép helyen van. Az érkezésünket követően kedves fogadtatásban volt részünk. A szobáinkban nagyon kellemes hőmérséklet volt, néha még túl meleg is, ezen manuálisan lehetett állítani.
Kiváló 2014. október 16.a párjával járt itt
Eljegyzés alkalmából jártunk Szilvásváradon, és a szálláshelyben nem kellett csalódnunk. Sok helyen megfordultunk már, és sok helyen gond is volt a tisztasággal, amivel itt kifejezetten nem volt gond! :) Minden rendben volt, szép, tiszta szoba és fürdőszoba, alaposan kitakarítva.
Kiváló 2014. október 5.a párjával járt itt
Szeptember elején töltöttünk 4 nagyon kellemes napot a szálláshelyen. A villa nagyon szép, csendes környezetben a zöldben. A szoba kényelmes,ízléses,maximálisan tiszta volt. Az ételek finomak, házias ízzel. A személyzet udvarias,készséges és nagyon kedves.
Kiváló 2014. szeptember 22.a párjával járt itt
Mi már több alkalommal voltunk nagyon jól éreztük magunkat. Kiszolgálás nagyon jó felszereltség szuper családias a légkör reggeli-vacsora. Bőséges meg közelítés, jó zárt parkoló, személyzet barátságos, mi jól éreztük magunkat!
Kiváló 2014. július 27.gyerekekkel járt itt
Júliusban jártunk a szálláshelyen. A szállásfogadóink nagyon kedvesen fogadtak és barátságosak voltak. A szobáink tiszták rendezettek fürdőszobán is látszik, hogy új berendezésű és ami nagyon fontos, hogy tiszta. A meghirdetett szalonnasütésre elő volt készítve minden a tűz már lobogott (szalonna, hagyma, paprika, paradicsom.