Szereny velemenyem szerint a hely ugy tokeletes ahogy van. Vitatom az elottem szólok hozzaszolasait,mind tisztasag,mind etel,mind kikapcsolodas teren es nem utolso sorba a szemelyzet hozzaallasa teren is. Minden kivalo volt. Tiszta,kenyelmes,kellemes hangulatu szobak voltak,a wellnesz resz is tokeletes volt.
Az etel is kivalo,bar en szemelyszerint liszterzekeny vagyok,de batran irhatom. h nagyon odafigyeltek mindenre,kulon foztek nekem. De a parom is nagyon megvolt elegedve az etellel,reggelire,vacsorara nagy volt a valasztek,ami friss,boseges(mert folyamatosan potoltak oket)es finom volt. A szemelyzet nagyon aranyos,segitokesz es barmikor a vendeg szolgalatara alltak. Mi szemelyszerint a szalloda ajandekakent kaptunk a sajat keszitesu palinkabol. :-) Kellemes hetveget toltottunk el itt. Nem utolso sorban megismerkedtunk ket nagyon kedves emberrel es egy par oras iszogatos,beszelgetos estet toltottunk el es akivel meg ki tudja,lehet valahol talalkozunk egyszer. Csak jo erzesek es szep emlekek maradtak meg. Es biztos vagyok benne,hogy meg visszaterunk. Batran ajanlom barkinek.
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! ! ! A személyzet kedves, segítőkész volt! A wellness részleg tiszta és igényes. Az ételek finomak, választékuk bőséges és külön kiemelném a házias ízvilágukat. Jó volt a város zaját kizárni egy kicsit a mindennapjainkból és a természet közelségében ébredni, pihenni!
A személyzet kedves és segítőkész volt. A wellness részleg kielégítette elvárásainkat. Az ételek a leírtaknak megfeleltek, házias jellegűek, bőséges választékot kaptunk. A környéken található nevezetességekről teljes körű tájékoztatással szolgált felénk a személyzet.
2015. Február 27-én jártunk a panzióban. Gyermekeinktől kaptunk ajándékba. Az ünnephez közeledve megint eszembe jutott mint kedves emlék. Ha valahol a világban otthon érezheti magát az ember, akkor azt ünnepként élheti meg a lelkében. Ha meg kellene fogalmaznom, hogy mit kaptunk családommal egyetemben, akkor két szó jut eszembe:szívvel-lélekkel.
Azt hiszem ez a két szó önmagában mindent kifejez. Kifejezi azt a szeretet amivel fogadtak bennünket, kifejezi a figyelmességet amivel körülvettek minket minden étkezés alkalmával. Koltay Gergely gondolatait idézve:"Ki szívét osztja szét, Ő lesz a remény". Ebben a rohanó és zajos világban valóban nemcsak a Béke hanem a Remény szigetét is jelentette számunkra, hogy létezik egy hely, ahol nem csupán szolgáltatást végeznek,nem csak az üzlet számít, hanem az emberi értékek is fontosak, előtérbe kerülhetnek. Aki a csillogáson túl valami többet is szeretne kapni az keresse fel ezt a családias légkörű panziót.
2015. február végén jártunk itt. Néhány előző hozzászólás után igazán vegyes érzelmekkel érkeztem, nem tudtam jóra vagy rosszra számítsak. Kellemes csalódás ért! ! ! A személyzet maximálisan kedves, barátságos volt. A szoba tiszta, új bútorzattal felszerelt. Kábeltévén rengeteg csatorna. Meleg szobába érkeztünk, a fűtést mi állíthattuk!
Az ételekre egy rossz szava nem lehet senkinek, mert igazán háziasak és finomak! Bőséges adagok voltak tálalva, folyamatos volt az utántöltés. Csak ismételni tudom az előttem szólókat: friss, puha kenyér és kifli várt a reggelinél, hozzá bőségesen tálalva rántotta és tükörtojás, felvágott, sült- és főtt virsli, műzli, tej, kávé, tea, májpástétom, lekvár, vaj és társai. A wellnes részleg délután három órától üzemel, rossz idő esetén már korábban! Zárt parkoló, figyelmes személyzet, családias légkör, gyönyörű táj és környék. . . hamarosan ismét visszatérünk, mert érdemes! Valóban KIVÁLÓ értékelést érdemel. :)
2015. Február 25-től 27-ig voltunk itt Párommal és Családommal valamint házi kedvencünkkel. A szállást nagyon könnyen meg lehetett találni, és nagyon szép helyen van. Az érkezésünket követően kedves fogadtatásban volt részünk. A szobáinkban nagyon kellemes hőmérséklet volt, néha még túl meleg is, ezen manuálisan lehetett állítani.
Amint a szobáinkat elfoglaltuk körülvezettek bennünket a szálláson, ami ugyanolyan szép és igényes mint a képeken kívülről. Az étkezőben külön figyelmet fordítottak arra, hogy bár nem voltunk kevesen, mégis kényelmesen elférjünk egy asztalnál. Az ételek nagyon ÍZLETESEK, és BŐSÉGESEK voltak mindannyiunk számára. A wellness rész kipróbálását követően szintén NEM CSALÓDTUNK! A kellemes hőmérsékletű jakuzzi, és a két fajta szauna mindenki kívánságának eleget tett. Zsúfoltság nem volt sehol. A 3 napos kikapcsolódásunk alatt maximális törődést, és odafigyelést kaptunk, amit nem sok szállással kapcsolatban tudunk megemlíteni. Aki családias környezetben szeretne kikapcsolódni, annak csak ajánlani tudjuk. Egyszerűen minden tökéletes volt.
Eljegyzés alkalmából jártunk Szilvásváradon, és a szálláshelyben nem kellett csalódnunk. Sok helyen megfordultunk már, és sok helyen gond is volt a tisztasággal, amivel itt kifejezetten nem volt gond! :) Minden rendben volt, szép, tiszta szoba és fürdőszoba, alaposan kitakarítva.
A reggelivel is elégedettek voltunk, a szállásadók kedvesek, és többször megkérdezték miből hozhatnak még, mit szeretnénk még a reggelihez. Abszolút jól éreztük magunkat, és nap végén, a sok séta után este szívesen mentünk vissza a szálláshelyre. Igaz, akkor már lovaskocsival, amit ha jól láttam a szálláshely is ajánl. :) Köszönjük még egyszer a vendéglátást, biztosan vissza fogunk még menni! Aki Szilvásváradon akar pihenni egy tiszta, rendezett helyen, annak mindenképp ajánljuk a szállást!
Szeptember elején töltöttünk 4 nagyon kellemes napot a szálláshelyen. A villa nagyon szép, csendes környezetben a zöldben. A szoba kényelmes,ízléses,maximálisan tiszta volt. Az ételek finomak, házias ízzel. A személyzet udvarias,készséges és nagyon kedves.
Egészében semmi negatív élményünk nem volt, mindennel elégedetten távoztunk, és csak nagyon kellemes élmények maradtak a szívünkben és a fényképek között. . .
Mi már több alkalommal voltunk nagyon jól éreztük magunkat. Kiszolgálás nagyon jó felszereltség szuper családias a légkör reggeli-vacsora. Bőséges meg közelítés, jó zárt parkoló, személyzet barátságos, mi jól éreztük magunkat!
Tűrázásra, kirándúlásra nagyon szép a környék, van sok látni való, múzeum, Ménes birtok, fátyol víz esés, kilátó, kerékpár kölcsönzési lehetőség, ezekre is a figyelmünket fél hívták, hogy milyen éttermek hol találunk.
Júliusban jártunk a szálláshelyen. A szállásfogadóink nagyon kedvesen fogadtak és barátságosak voltak. A szobáink tiszták rendezettek fürdőszobán is látszik, hogy új berendezésű és ami nagyon fontos, hogy tiszta. A meghirdetett szalonnasütésre elő volt készítve minden a tűz már lobogott (szalonna, hagyma, paprika, paradicsom.
. . ) A reggeli is megfelelő volt. A wellness résznél tényleg előre kellett jelezni, hogy mikor szeretnénk használni hisz nem egy 5*-s szállodáról van szó. Maga a helység lehetett volna melegebb hisz odakint nagyon meleg volt. De ami a legfontosabb jó állapotú és tiszta minden része( finn szauna, gőz infra szauna, jakuzzi) Mi nagyon jól éreztük magunkat köszönjük ezt a pár napot!