Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad bemutatkozása
A természeti szépségeiről ismert Szilvásváradon található a Szalajka Liget Wellness és Konferencia Hotel. A szálloda számos szolgáltatást nyújt, kisgyermekes családok részére megfelelő választás lehet. A szállodai szobákon túl önálló házakban is lehetséges az elhelyezés.
Mi az elmúlt hetekben voltunk itt, de lehangolt. 3napra jöttünk de az első nap után kijelentkeztünk és átmentünk másik szállodába Parádfürdőre ami klasszisokkal jobb! A wellness részleg pocsék, nem volt jó a pezsgő fürdő, a gyerekmedence hideg, este elment az áram, másnap reggel még víz sem volt a szobában.
Meg sem kérdezték miért akarunk elmenni. Az étkezés inkább átlagos. Tehát összességében ez nem 4 csillagos szálloda az biztos. Ami szép az a környezet, de ennyi. Többet nem megyünk ide, ti sem tegyétek.