Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad bemutatkozása
A természeti szépségeiről ismert Szilvásváradon található a Szalajka Liget Wellness és Konferencia Hotel. A szálloda számos szolgáltatást nyújt, kisgyermekes családok részére megfelelő választás lehet. A szállodai szobákon túl önálló házakban is lehetséges az elhelyezés.
Már negyedszer vettük igénybe feleségemmel a szálloda szolgáltatásait, de mindig csak felsőfokon tudok nyilatkozni általában a szállodáról! Kitűnő konyha, személyzet, tisztaság, csend és nyugalom! Odafigyelés a vendégre minden tekintetben! Itt megtapasztalhatjuk, hogyan kell a vendégekkel foglalkozni!
Egyetlen negatív dolgot sem tudok említeni az itt töltött felejthetetlen napok után. Csodálatosan éreztük magunkat, bármikor szívesen visszamennénk újra és újra és újra :) Gyerekek egyik nyaralást sem emlegették még ennyit, mint az itt töltött napokat :)Csodálatos a szálloda, az ételek, a kiszolgálás a személyzet és a környezet. CSak ajánlani tudom bárkinek. Mi még biztosan visszatérünk Önökhöz.
Tökéletes hely a pihenésre, kiváló személyzettel! Kényelem, tisztaság és végtelen udvariasság és figyelmesség jellemzi a szállodát és a dolgozókat! Az étel ízletes és bőséges, különösen a grill vacsorák. Szívesen tértünk vissza, második alkalommal is, köszönjük szépen! ! ! Baráti körünkben mindenkinek ajánljuk ezt a helyet. Jövőre is jövünk. :)))
Nagyon kellemes volt a fogadtatás, a portaszolgálatot ellátó hölgy nagyon kedvesen fogadott, s igen hamar kaptuk a szobát pedig nem 15 orakor, hanem egy órával korábban érkeztünk. Továbbá igen kedves voltaz éttermi felszolgáló hölgy mivel mi általában 18 órakor szoktunk vacsorázni, s akkor nyitottak az étteremben s a hölgy igen aranyosan fogadott, mint első étkezőket.
Nagyon tetszetta fűrdőmedence tisztasága, a teljes Wellnesz részleg. Egy alkalommal a cipőtisztitó gépnél, elestem s a portaszolgálatot ellátók azonnal ott teremtek, s felsegitettek, megható volt. Ahogy haza értem tegnap barátaimnak ajánlottam az önök szállodáját, mivel nagyon kellemesen éreztük magunkat, biztos hogy előre haladott korunk ellenére még fel fogjuk keresni az önök szállodáját.
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelban! A személyzet kiváló,az ételek isteniek voltak a tisztaságról nem is beszélve. Gratulálunk a Hotel vezetőjének! Nagyszerű emberekkel van körülvéve akik szívvel-lélekkel viszik előre a hotel hírnevét! Gondoskodásukat és odafigyelésüket tükrözi a szobánkba bekészített meglepetés pezsgő amit férjem szülinapjára kaptunk.
Mégegyszer köszönjük! Kívánunk sok sikert (és sok vendéget:)) a hotel működéséhez! Negatívumként csak egy apróságot tudnék megjegyezni: a hajszárítókat ki kellene cserélni, mert nagyon sokáig tartott a szárítás. (De persze hozzhattam is volna magammal! :)) Köszönjük az élményeket: Zsuzsa és Csaba
Csakádommal jártam itt. Egy wellness hétvégét töltöttünk el, csodálatos környezet,jó levegő, kedves, szolgálatkész, barátságos személyzet. Böséges svédasztalos ellátás. A szoba tiszta, jól felszerelt. A wellness részlegen is minden megtalálható ami az aktiv pihenéshez kell.
Kevesen tudják itthon, hogy ilyen "idegen"vezetőkkel biztosított programok nagyon sokba kerülnek külföldön. A programokra jelentkezők számából következtettünk erre a magyarázatra. Nagyon profi program vezetőkkel ismerkedhettünk meg, illetve az Ő tudásuk révén nyerhettünk rengeteg infót a környékről, a Településről, visszatekintve a múlta és értve a jelent.
Ha a csillagászat program kivetítve lenne megtekinthető, időt nyrehetnének és még színesebb élvezetesebb és témában kiterjedtebb lehet a jövőben előadásuk. Így is nagyon jól éreztük magunkat, másoknak is csak ajánlani tudjuk Önöket. Mindannyiuknak jó egészséget, sikeres és eredményes szezont, sok-sok látogatót kívánva, üdvözlettel: Nagy Gábor és neje
Egy munkában megfáradt csapat(7 fő)érkezett tavaly nyáron a Hotel egyik apartman házába. Nagy szerencsénkre az időjárás ideális volt, így nemcsak a squash pályán és a szaunában, de a medencében is lazíthattunk és nagy kirándulásokat tettünk a környéken. A ház tágas, tiszta, mindennel felszerelt, kényelmes, a környezet mesés,a reggeli-vacsora minden igényt kielégítő. Csak jókat tudok írni, mindenképp visszatérünk.
Páratlan környezetben helyezkedik el a szálloda, számos parkolóhely biztosítja a kényelmes ki-bepakolást. A személyzet segítőkész és kedves, a szobák tiszták, és kellemes hangulatúak. Az étteremre sem volt panaszunk, mind a mennyiség, mind a minőség kifogástalan volt. A természeti környezet közelsége páratlan.
Először 2012 októberében töltöttük itt a hosszúhétvégét, majd legutóbb idén Pünkösdkor. A szálloda gyönyörű helyen van. Csend, jó levegő. A családi szobák tágasak, bőven elfértünk öten. Mind a reggeli, mind a vacsora választék több, mint elég és nagyon-nagyon finom!
Vacsoránál 3 féle leves, tésztaféle, 3-4 féle hús és hozzá való köret közül lehet választani. Savanyúság, saláta, 3 féle sütemény, pohárkrémek és fagylalt, gyümölcsök várnak a lelkes hívekre. Reggelinél tojás: mindenféle feltálalásban, isteni a bundás kenyér, tejbegríz, virsli és a szokásos felvágottak, sajtok, többféle müzli. A wellness tényleg jó időben jobb, mivel a nagymedence kint van, igaz télen fedett, de nincs fedett összeköttetés az épülettel. Hosszú hétvégéken a gyerekeknek programokat, kézműveskedést tartanak, 100 féle dolgok kipróbálhatnak (legutóbb csokit öntöttek, köszönjük ezúton is), lovagolni lehet, vezetett túrákat indítanak, nem lehet unatkozni. Mindenkinek ajánlom! Kovács Misi for prezident! :)