Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad bemutatkozása
A természeti szépségeiről ismert Szilvásváradon található a Szalajka Liget Wellness és Konferencia Hotel. A szálloda számos szolgáltatást nyújt, kisgyermekes családok részére megfelelő választás lehet. A szállodai szobákon túl önálló házakban is lehetséges az elhelyezés.
Tökéletesen megvoltunk elégedve a szálloda elhelyezkedésével,nagyon szép volt a szobánk,kifogástalan volt a félpanziós ellátás.A személyzet nagy többsége figyelmes és kedves.
Egy egész hetet töltöttünk e csodálatos Hotelben, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Várakozáson felül sikerült ez évi nyaralásunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a természetet, a hegyeket, a wellness-t.
Nagyon kellemes három napot töltöttem két unokámmal a szállodában.A szobánk nagyon szép volt, személyzet kedves. Az étel kiváló volt, változatos és finom. A pincérek udvariasak. A wellnes is nagyon kellemes volt. Nem beszélve a szálloda fekvéséről, ami gyönyörű helyen van.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Szalajka Liget Wellness & Conferenceben. Gyönyörű a kilátás a környezetre, és gyalog sincs messze a városközpont. Az egész szálloda nagyon ízlésesen és szépen van berendezve, minden van ami a pihenéshez, és aktív kikapcsolódáshoz szükséges. A személyzet nagyon figyelmes és kedves.
Az ételek akár a reggelinél, akár a vacsoránál, változatosak és nagyon finomak, voltak úgyhogy mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Negatívumot mindösszesen annyit lehet felhozni, hogy nem volt széf a szobában, pedig a csomag tartalmazta, illetve a szobai bár nem volt érkezésünkkor teljesen feltöltve. Igaz ez nem zavart minket mert nem fogyasztottunk semmit, de éppen ebből adódóan probléma forrása lehet. Összességében csodás élményekkel gazdagodtunk, és minden bizonnyal újra meg fogunk szállni ebben a szállodában. Korosztálytól függetlenül bárkinek szívesen ajánlom hogy itt töltse pihenését.
Május elején 3 éjszakát töltöttünk négyen a hotel egyik külön, két hálós, nappalis, konyhás házában. Nívós berendezés, tökéletes kényelem,nagy tv,éjjel-nappal csend, a teraszról szép kilátás jellemzi. Szabadban kell átjárni étkezni és a wellnessbe, talán télen nem ezt a formát választanánk, de most nagyon élveztük.
Hétköznap kevesen voltunk, így tökéletesen elég volt a medence,tartósan működő jacuzzi,szaunák. Az étteremben kiemelném az igen udvarias pincéreket. Az ételek is persze finomak voltak, és a kevés vendéghez képest elég nagy választékban, még fagyi is volt minden este,többféle gyümölcs. /Kifogást keresve egyedül a túrógombócot és a magas borárakat említeném. / Nem kifogásként, csak eszembe jutott, más hotelben előfordul olyasmi, hogy főleg kerek születésnapos vendégnek kedveskednek valamivel, itt nem. De máskor is menni fogunk,most a zápor miatt nem tudtunk kirándulni. Mindenkinek ajánlom a Szalajka Liget Hotelt, különösen családosoknak a házaikat!
Csodás három napot töltöttünk Szilvásváradon, a Hotel Szalajka Liget Wellness & Conference szállodában, ahol nagyon jól éreztük magunkat. A szálló elhelyezkedése, kivitelezése,családbarát, otthonos miliője igazán vendégmarasztaló. A személyzet kedves,szolgálatkész, a vendégekért vannak. Az ételek kitűnőek, bőségesek.
Kedves, segítőkész személyzet, gyönyörű környezet, sok wellness és kapcsolódó szolgáltatás. Az uszodából és a wellness részlegről csodás a panoráma, az étteremben finomak az ételek és nagy a választék. A szobák és a közösségi terek tiszták és szépek, színvonalasak.
Gyönyörű hely,kiváló konyha,udvarias személyzet.Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a csendet, a pihenést, túrázást, aki az aktív kikapcsolódást szereti.
Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak válasza
Köszönjük szépen kedves értékelését, szeretettel várjuk vissza 2017-ben is !
2016. december 27., Szalajka Liget Hotel ****superior és Apartmanházak Hotel, értékesítési vezető
A személyzet és a kedvesség, figyelmesség, kifogástalan volt. Nekem a medence egy kicsit párás volt, de ez érthető hiszen külső, csak fedve volt. Ennyi a vélemény , és további sikereket és jó munkát kívánok. Üdv: Kiss Éva
Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak válasza
Kedves Kiss Éva ! Kedves szavai nagyon jól estek az ünnepekben elfáradt kollégáimnak ! Köszönjük szépe és reméljük 2017-ben is szállodánkban üdvözölhetjük ! Boldog új évet kivánunk !
Az uszoda remek, a 6 éves unokánknak nagyon tetszett. Az étkezés (reggeli, vacsora) bőséges és jó a válaszék, szép az ebédlő. A gyerek programok tetszettek, unokánk részt vett azokon.
Nem tetszett, hogy a szálloda melletti rakodás, kocsimosás nagy zajjal járt, nem illik egy 4 csillagos szállodához. A parkolási lehetőségek kissé szűkösek.