Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad bemutatkozása
A természeti szépségeiről ismert Szilvásváradon található a Szalajka Liget Wellness és Konferencia Hotel. A szálloda számos szolgáltatást nyújt, kisgyermekes családok részére megfelelő választás lehet. A szállodai szobákon túl önálló házakban is lehetséges az elhelyezés.
Gyerekekkel érkeztünk. Kuponos utazás volt - ennek keretén belül családi szobát nem kaphattunk. De a két egymás melletti szoba is tökéletesen megfelelt. A személyzet szuper kedves, a szoba szuper tágas és tiszta, az ételek szuper finomak. 4*-os hotelnél még nem találkoztam ilyen választékkal, minőségi ételekkel (pl.
cápasteak, vadpörkölt). A wellness részen gyerekeknek kialakított pancsoló, szaunák, aroma-szoba, merülőmedence, jakuzzi és úszómedence található. Van játszószoba, PS2 (szobába felvihető), internet-szoba, fallabda pálya, fitnesz terem. A környéken kisvasút és lovaskocsizás lehetőség.
Szívesen megfogalmazom észrevételeimet, tapasztalásaimat. A 103 - as szobát kaptuk, merthogy elfogadtuk az ajánlatban szereplő 1. emeleti erdőre néző lakóegységet. Terasszal. Hát én erről azt gondolom, hogy egy erdőre néz a szobánk, ami az erdő felől az első emeleten van. És van terasz.
Ezzel szemben a szoba egy domboldali ritkás fasorra nézett, amelytől egy járda választotta el. Mindez a terasz szinten! ! Szóval ott járt kelt, aki akart a szobánkkal egy szinten! ( földszinten )
A 103- szoba teraszán rejtélyes módon állandó ételszag terjengett és csörömpölés hallatszott! Gondolom valamilyen konyhai szellőző mellé kaptunk négy csillagot! ! Még jó, hogy nem tudtuk nyitva hagyni a teraszajtót, hiszen a földszinten voltunk! ! Így kint maradt az ételszag nagyja, viszont nem tudtunk szellőztetni. Megítélésem szerint három szakáccsal dolgoznak, mivel az elkészített ételek jelentős minőségbeli különbséget mutattak! Mind állagban, mind pedig ízesítés tekintetében. A konferenciateremben található asztalok ( nem biztos, hogy az összes - két különböző asztalnál étkeztünk ott ) nem standard magasságúak! Mintegy 5 -7 cm-rel alacsonyabbak a kelleténél. Kifejezetten kényelmetlen volt ott étkezni! A biliárd asztal kritikán aluli állapotban, élvezetes játékra alkalmatlan volt. A dákókról nem is beszélek, de hát az legyen mindenkinek sajátja! A csocsó asztal hol elfogadta a bedobott érmét - hol nem. A személyzet minden tagja elbűvölően kedves, segítőkész. A szoba kényelmes. A zárt parkoló kevés. A vizes szolgáltatásoknál kicsit becsapottnak éreztem magam. Fiam aktív vizilabdás, én már senior korosztály,így fontos dolog a szálláshely választáskor az úszómedence. Hát nem sikerült jól kommunkiálni a vízmélységet! ! Ez a 100 pár centi pont arra jó, hogy szuperül lehet benne fürödni. És szerencsére az emberek szeretnek fürödni, viszont nem lehet tőlük úszni! Kénytelenek voltunk eljárni úszni egy medencés szállodából. Összességében az a benyomásom, hogy egy nagyon szép környezetben egy szenzációs személyzettel megerősített hotel, mindenből egy kicsit szolgáltatással. Én nagyon kerestem a negyedik csillagot! Talán, ha szabad nekem ötletet adni, a kisgyermekkel érkezők irányában lenne szerencsés erősíteniük. És ezt korrektül közölni azokkal is ( velünk ) akik kicsit nagyobb sráccal utaznak! Nem volt ez rossz. De ár - érték arányban jó sem! Munkájához kívánok sok sikert, a hozzám hasonló kritikusokhoz türelmet, az élethez jó egészséget! Üdvözlettel:
Minden tökéletes volt: a szoba kényelmétől kezdve, az étterem bőséges választéka, a személyzet kedvessége, figyelemessége, a wellnes részleg használata tekintetében.
Hogy miért ez a cím? Nagyon egyszerű. Sajnos nagyon sok "habizti", családos, KISGYEREKES utazóval volt "szerencsénk" eltölteni pár napot Szilvásváradon. Nekem is van gyermekem, de soha nem fordult meg a fejemben, ami manapság nagyon sokaknak-önző módon, divatból, hogy nem a megfelelő helyre viszem el a családom, szeretteim.
Ami azt eredményezheti, hogy másoknak és magamnak is okozok pár- vagy több apró kellemetlenséget. Eme szálloda egy kiváló- a kirándulni, pihenni, feltöltödni vágyok remek célpontja lehetne, ha. . . . . . . . . . . Szerintem abszolút nem kisgyerekeseknek való, bár sokakat ez nem érdekel. Remek ételek, kifogástalan kiszolgálás, fantasztikus környék, de. . . . . . . . . . Mind ezen dícséretek csak akkor igazak maradéktalanul, ha nincsenek ott "divatos habiztiék", akik csak azért jönnek el feltünősködni, hogy legyen mit eldicsekedni. Üdvözlettel,
5 csillag Csodálatos 4 napot töltöttünk itt a párommal október utolsó hetében. Csodálatos környezet, rend, tisztaság, igényesség. Gyalogosan percek alatt le lehet jutni a központba. A reggeli és a vacsora változatos, sokféléből lehet választani, ízletesek, finomak. Ha valami elfogyott, rögtön feltöltötték.
A pincérek udvariasak, kedvesek és gyorsak, minden kérdésünkre tudtak azonnal válaszolni. Kétszer is volt élőzenés vacsora az ott tartózkodásunk alatt. A wellness szuper, bár lehetne nagyobb az élménymedence, mert ez csak egy 8 személyes jakuzzi. Viszont a kültéri jakuzzi és szauna ház fantasztikus volt. Csodálatos a kilátás. A fakultatív programok is nagyon tetszettek. Lipicai lovaskocsikázás, ajándék kisvonat jegy, ételkostoló,és Mókus bácsi túrái ill. előadása is nagyon tetszett. Még nem voltunk olyan helyen, ahol ennyi minden programból lehet választani, és mindez benne van a csomagárban. Ha lehet, ide még vissza fogunk térni, mert nagyon kellemesek az élményeink.
Csaladommal 4 napot toltottunk a szallodaban. Kedves emberek, csodaszep kornyezet, finom etelek - es sok sok nevetes. Ennyi maradt meg bennunk. Koszonunk Mindent. Tavasszal visszajovunk.
Egy hétvégét töltöttünk férjemmel a Szalajka Liget Wellness szállodában.A szálloda gyönyörű helyen van,a szolgáltatás kiváló,a személyzet kedves,a wellness részleg kellemes,a szobák tiszták és jól felszereltek.A panoráma gyönyörű. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a szállodát! Melinda
Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak válasza
Tisztelt Hölgyem, Kedves Melinda!
Nagyon örülök, hogy megérintette Önt szállodánk hangulata! Köszönöm, hogy bennünket választottak pihenésük helyszínéül, visszavárjuk Önöket!
2015. szeptember 22., Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak, igazgató
Az első nagyon szép tavaszi hétvégén voltunk a Szalajka Liget Hotel vendégei. Nagyon jól éreztük Magunkat. Minden szép és jó volt. A személyzet maximálisan kedves- a recepciótól-a pincérekig, az ételek finomak és bőségesek, a környezet nagyon szép, rendezett, tiszta. Nagyon örülök, hogy ezt a hotelt választottuk, a sok ajánlat közül! !
Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak válasza
Köszönjük, hogy megosztották velünk pozitív véleményüket szállodánkról és bízunk benne, hogy minél előbb újra szállodánk Vendégei között köszönthetjük Önöket.
2016. május 20., Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak
A szálloda minden szempontból jó választásnak bizonyul. Konyhájában a választék és a minőség is kiváló, a személyzet udvarias, minden igényt igyekszik kielégíteni. A szoba csendes, nem hallani az ajtók illetve zárak csukódásának zaját. A szoba és fürdőszoba szép és tiszta, az ágy kényelmes.
A wellness részlegben minden megtalálható, kellemes hőmérsékletű (30 fokos körüli) úszómedence, aroma-, só-, és gőzkabin, infra- és normál szauna, jakuzzi. Gyermekeknek pancsoló medence és kellemes pihenőszoba szép kilátással.
Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak válasza
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk a pihenéssel kapcsolatos véleményét, örömmel olvastuk, hogy szállodánk nyújtotta lehetőségekkel meg voltak elégedve és bízunk benne, hogy szállodánk Vendégei között köszönthetjük Önöket.
2016. május 20., Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak