Az ételek és a kiszolgálás minősége is egyaránt kifogástalan. A felszolgálók rendkívül kedvesek, figyelmesek és udvariasak. Bátran ajánlom a helyet aķár egy könnyed ebédre, vacsorára, akár rendezvény helyszínének.
Névnapi és verseny utáni ebédre tértünk be a csárdába. Szépen megterített asztal fogadott. A megrendelt ételek hamar az asztalra kerültek. Megfelelő mennyiségű és ízletes fogások voltak. Kedves kiszolgálással párosult .
Debrecenből tartottunk haza amikor úgy döntöttünk Szolnokon ebédelünk, minden asztal foglalt volt, de biztosítottak részünkre helyet. Nagyszerű ízvilág, kellemes barátságos kiszolgálás/ rég volt részünk ilyenben/. Nagy adag, szép tálalás. Remek, csak ajánlani tudom, és ha a közelben járunk csakis ide térünk be újra!
Átutazóban jártunk Szolnokon, s hol máshol ennénk egy finom tiszai halászlevet, ha nem itt? Először tértünk be a híd lábánál lévő csárdába, nem csalódtunk! A halászlé szép piros, sűrűsége pont megfelelő, ízletes volt. Az étterem klimatizált, a kiszolgálás kedves, vicces, jól éreztük magunkat, s folytattuk utunkat.
Az oldal értékelése alapján választottam ezt az éttermet. A REP-TÁR pickniken vettünk részt és szerettünk volna Szolnokon finom halászlevet enni. Ebédidbőben hamar kaptunk asztalt, csak negyed órát kellett várni rá. Korhely halászlevet választottunk, filézett vegyes halból és csak harcsából, csodálatos volt, tényleg nem találtam szálkát.
Az íze nagyon harmonikus volt, ahogy én szeretem, enyhén savanykásan. A második fogás is nagyon ízletes volt. A pincérek is nagyon udvariasak, közvetlenek és nem tolakódok. Csak ajánlani tudom az éttermet. Ha Szolnokon járunk biztos, hogy ismét betérünk.
Egy igen fárasztó nap után tértünk be erre a helyre, amit az interneten néztünk ki. Rendkívüli figyelmes, udvarias kiszolgálásban volt részünk. A pincér rendkívül előzékeny, kedves volt! A társaságból ketten hezitáltunk, hogy elég lenne nekünk a zóna halászlé! A pincér azt javasolta, hogy jobban járunk (anyagilag) ha egy adagot elfeleztetünk, erre is van lehetőség.
Évek óta csak autóból, buszból néztem ezt a helyet, arra gondolva, hogy milyen szerencsétlen elhelyezkedésű, hiszen a Tisza-híd felhajtójában van tulajdonképpen. Csakhogy Szolnokon sajnos kevés jó étterem van, és mostanában elkezdték ezt a Halászcsárdát ajánlgatni az ottani barátaink, hogy érdemes kipróbálni.
És mivel a közelmúltban volt egy rémes halászlé-tapasztalásunk egy csárdában [moderálva - a szerk. ], muszáj volt helyreállítani a halászlével rég kialakult szerelmünket. Így tegnap leültünk az autóforgalomtól két méterre, a járdára kitett egyik asztalhoz és rendeltünk egy-egy vegyes halászlét! És lőn: megújult a halászlébe vetett bizalmunk! Mert nagyon finom halászlét kaptunk! Friss volt és ízletes, a jó sok haldarabban egy szálkát sem találtunk! A kenyér friss volt, kívül ropogós, belül puha. KÖSZÖNJÜK! És a közlekedési forgalom sem volt zavaró, mert elmerültünk a halászlé élvezetében, az enyhe szél pedig elfújta a kipufogógázokat. Ide még biztosan visszajövünk!
Az ittjartam. hu értékelések alapján gondoltuk, hogy ezt a helyet nem szabad kihagyni, ha már eltöltünk pár napot Szolnokon. Nem is csalódtunk. Amit először megnézek, az a tisztaság az étteremben. . . Itt minden rendben volt. Nagyon finom halászlét ettünk és a pincér kedves rábeszélésére bulyáki pálinka és búzasör is kóstolásra került.
A hangulatot egymagában képes volt megteremteni. A humor rendkívül közel állt hozzá, amit tudott is megfelelően, alázattal kezelni, vendégként mi nagyra értékeltük ezt a hozzáállást. Állandóan mosolygós arca, kedvessége, varázslatos egyénisége ritka kincs a mai világban. Bár mindenhol ilyen lenne a kiszolgálás. Igaz nem a legolcsóbb árfekvésű a hely, de a minőség minden tekintetben szuper. Nagyon elégedettek voltunk, jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Nem csak halakban tökéletes, hanem egyéb ételeik is finomak. Menüztetnek hétköznaponként. . . az ízek itt is magukért beszélnek. Nagyon népszerű hely, de mindig van szabad asztal. Kisebb összejövetelek lebonyolítását is vállalják. Szolnok belvárosában a Tisza híd tövében, a Rózsakert mellett.
Kerthelyiség nincs, de 3-4 asztal lehetőséget biztosít a kinti étkezésre az étterem előtt. Ha már itt jár az éhes vendég. . . mindenképp kóstolja meg a különlegesen finom nagykörűi Bulyáki pálinkát! Kedvenceim: hagymás rostélyos, halászlé