Hajdúszoboszlóra mentünk, és ebédidőben ép Szolnok közelében jártunk. Már előtte megnéztem, hogy hol érdemes megállni egy jó ebédért, és mivel szeretjük a halételeket, a Halászcsárdára esett a választásunk. Kicsit nehezen találtuk meg, alig látszik a cégér. Vasárnap és ebéd idő lévén, ép hogy kaptunk asztalt, mert szinte mindegyik foglalt volt.
Örültünk a szerencsénknek, hogy még ép volt egy asztal. A pincérek kedvesek és gyorsak voltak. A férjem halászlét, én rántott harcsát ettem, sült krumplival, tartárral. A halászlé nagyon finom volt és friss, a rántott harcsa átlagos minőségű volt, a tartárral meg valami gond lehetett, mert később bélproblémáim lettek, de nem komoly. Az adagok bőségesek voltak, az ár az átlagosnál kicsivel magasabb.
Halászlevet,harcsapaprikást,rántott pontyot,somlóit ettünk. a halakon érezni lehetett,hogy frissek,nagyon örültem neki,de ezt el is várja az ember,főleg a Tisza mellett. :) szép,igényesen szeletelt rántott pontyot kaptunk. narancskarika+szárított petrezselyemzöld viszont nem kellene rá :) a harcsapaprikás is finom volt a csuszával,bár kicsit nagyobb darabokban még gusztább lenne.
a halászlé is király volt,belsőség és ponty-harcsahús is volt benne bőségesen,nagyon friss ropogós kenyeret kaptunk hozzá. a sörömet sajàt poharában,igényesen és annak rendje szerint jó hidegen kaptam. a felszolgàló is jó fej volt. ha arrajárok mindenképp benèzek majd még!