Ha ez a cukrászda nem itt lenne, hanem valahol egy forgalmas úton, és a tulaj még szánna is egy kis pénzt a reklámra, országos hírű cukrászda lehetne. Meg is érdemelné. Szerintem a szolnokiak legyenek büszkék arra, hogy ilyen minőségű terméket előállító cukrászdájuk van. Minden édesség minden nap friss, több évtizedes tudás, és gyakorlat van minden szelet süteményben. Ez a Zagyva titka, ezt nem lehet csak úgy lekoppintani. Ezt nem tudja a többi cukrászda. Én nem ismerem a tulajt, de meggyőződésem, egy igazi ízig - vérig szakember. Hát persze, a felújítás. Bizonyosan eljön annak is az ideje. Én is szoktam sorban állni, és mivel vállalkozó vagyok, néha kalkulálok. A számolásom végeredménye az, hogy nem sok pénzügyi eredménye lehet a cukrászdának, mert az alkalmazottak, alapanyagok, rezsiköltségek, hatósági előírások betartása, hát bizony sok pénzbe kerülhet. De nem sajnálom a tulajt, és látszik hogy visszaforgatja a pénzét a vállalkozásba, hiszen a Széchenyin, hamarosan nyílik a Szatmári cukrászda, ami a tulaj vezetékneve. Jóformán a Zagyva cukrászda látja el az egész várost, próbálnak megfelelni minden elvárásnak, ennyi sikerül a szűkös helyen, de néha ember feletti munkával. Látta már valaki hogy egy-egy ünnep alkalmával mennyi sütemény készül? Valóban csak ritkán készítenek egyedi tortát, mert nincs rá kapacitás - ezt a választ kaptam én is. Talán az emeleti rész egyszer felújításra kerül, az adhat megoldást a zsúfoltság csökkentésérre. Én azt mondom, legyünk toleránsak, ha ilyen finom süteményt vásárolhatunk a Zagyvában, legyünk mi is kicsit elnézőbbek. Azt láthatjuk, minden dolgozó minden nap a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozza ki a magából, van is pörgés a pult mögött. És hogy miért van 2 napot a hét elején zárva a cukrászda? Azt nem tudom, de gondolom hogy a hétvégére bevásárolt sok édességet meg kell az embereknek enni, e miatt sokkal kevesebb lenne hétfőn és kedden a bevétel, és egyébként nekik is kell egy kicsit pihenni.