Volt pár dolog, amit meg szerettünk volna ünnepelni a Férjemmel, így kedvenc éttermünkbe tértünk be ünnepelni. A pincérhölgy nagyon kedves volt, ajánlotta is az új őszi kínálatot. Ajánlásából kiérződött, hogy valóban kóstolta már az ételeket, így két újdonságot kóstoltunk meg.
Az egyik választottunk a sonkás tortilla tekercsek voltak fokhagymás szósszal, a másik pedig fetás szűzérme szőlőraguval, jázmin rizzsel. Hihetetlen ízélmény, nagyon szép tálalás. Az ízesített fröccs nagyon jól van elkészítve, igazán különlegesek és finomak a szörpök is. Örülök, hogy nem kellett csalódnunk, és remélem, hogy máskor sem kell. Kicsit ugyan várni kellett a sorunkra, de elég sokan voltak az étteremben, de hát ezzel mindig számolunk. Ilyen finom ételekre máskor is várnék. Tényleg csak ajánlani tudom bárkinek ezt a helyet. Egy jótanács: Érdemes személyesen vagy telefonon foglalni helyet.
A Savaria Karneválon jártunk Szombathelyen egy hosszú hétvégén a családdal, ez volt az első látogatásunk a városban, ahonnan szép emlékekkel, sok élménnyel tértünk haza. A belváros és a szálloda közötti gyalogos útvonal mentén éppen utunkba esett a Gekkó étterem, s mivel a korábbi napokon is láttuk, hogy mindig elég sokan ülnek itt, bíztunk benne, hogy jó hely lesz.
A terasz egy kicsit zajos, mivel a körforgalomnál található, a belső tér viszont igazán hangulatos. Egyetlen negatívum, hogy nincs légkondicionálás, és emiatt elég meleg van. Van egy élő gekkó terráriumban, és a gekkó motívum a falakon több helyütt megjelenik. A székek kárpitja kígyó- illetve krokodilbőr hatású. Az étlap közepesen hosszú, van benne kreativitás, de a hagyományos fogásokat kedvelők is tudnak választani. Az adagok hatalmasak. A főételek 2000 Ft alattiak + köret 4-500 Ft-ért. A desszertek 1000 Ft alattiak. A személyzet fiatal, kedvesek, barátságosak a tömeg és a pörgés ellenére, türelmesek voltak a gyerekekkel. Rántott csirkemellet ettünk sült krumplival és kukoricás rizzsel, kemencés tőkehal filét jázmin rizzsel, valamint mandulába forgatott túrógombócot. 2 felnőtt + 3 gyerek degeszre ettük magunkat 10ezer Ft-ból az italokkal együtt. A Méhes mézes fekete cseresznye szörp kiváló! A mosdó szűkös és a női WC-ben elfogyott a papír.
Meglepően sokan voltak egy vasárnap késő délutánra, ami már eleve jó jel volt. Én a tipikus rendeléssel-variálós vendég vagyok, de mindenki csak készséges volt, és az isteni Ínyenc Tálat ettük illetve az étterem saját limonádéit ittuk. Egyértelmű, hogy friss ételek voltak, friss és igazán ízletes hozzávalókból. Roppant jól éreztük magunkat, az étteremnek pedig a dekorja nagyon szuper :)
A Savaria Történelmi Karnevál kapcsán jártunk a városban és szerettünk volna beülni egy étterembe. Internetes ajánlások alapján egyből erre az étteremre esett a választásunk, így utólag egy pillanatig sem bántuk meg. Nagyon szimpatikus volt, hogy az italkínálatukban voltak kézműves sörök is és az étlapon is voltak ételkülönlegességek nem csak rántott hús.
Családi ebédre foglaltunk helyet az étteremben. A választott ételek finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás kicsit hosszadalmas volt, de beláttuk, hogy 7 személyre kellett készíteniük az ételt. Így egyszerre kaptuk meg. Az étterem tiszta, hangulatos. Az is bizonyította a kedveltségét, hogy több kisgyermekes család is ebédelt itt. Jó választás volt.
Sokszor jártam már a Gekkoban barátokkal is és családdal is. Péntek esténként általában csak asztalfoglalással működik a dolog, mert olyankor sokan vannak. Az ételek nagyon finomak és változatos az étlap. Szendvicstől egészen az olasz tésztákon át a halételekig, salátákig és húsételekig minden megtalálható az étlapon.
Szuper! Barátságos, fiatalos, ajánlom egy hétköznap estére kellemes elbeszélgetős baráti hely, illetve ajánlom hétvégére családi ebédek vacsorák lebonyolítására, ezen kívül szombat este innen indulni az éjszakába! A személyzet barátságos, mosolygós, kedves, minden igényt igyekszenek kielégíteni, nekik szinte nincs lehetetlen. Bátran ajánlom mindeni számára!
Kiváló 2014. május 13., üzleti partnerrel járt itt
Az ételek bőségesek és nagyon finomak, de az árak nem elszálltak! A mennyiség még egy férfinek is bőven elégséges. A kiszolgálás gyors és kedves,de ne várjuk el, hogy 10 perc alatt kiszolgáljanak, ha az étterem teli van mindig! Aki siet, menjen üres étterembe! Amennyiben tele az étterem, ez a biztosíték az alapanyagok frissességére. Nagyon fullost ettem itt mindig! Köszönöm
Többször volt alkalmam enni Szombathelyi kiruccanásaink alkalmával. A hely tökéletes vendéglátó! Életem legjobb császármorzsáját is itt ettem egyik alkalommal. Gyors, pontos, korrekt, figyelmes, de nem tolakodó szervíz, nagyon jó ízekkel főző konyha. Mindenkinek ajánlani tudom. Ha lenne egy jó kerthelyiség hozzá, akkor világbajnok hely lenne.
Szeretünk ide járni, ma este is megyünk :-) Tisztaság, finom kaják, kedves kiszolgálás, csak ajánlani tudom. Nem kell sokat várni az ételekre, mindig frissen, melegen hozzák ki. És annyit adnak, hogy másnapra is marad :-) a helyet érdemes előre lefoglalni, mert sokszor van telt ház, ami nem meglepő :-) gyerekekkel megyünk általában, ők a gekkó miatt szeretnek ide járni :-)