Két éjszakát töltöttünk a szálláson. Amikor megérkeztünk, nem találták a foglalásunkat, de a recepciós fiatalember néhány percen belül megoldotta a problémát, és végül kaptunk egy szobát. Korábban voltunk már hasonló árkategóriás helyen, igazság szerint nem is vártunk túl sokat a fogadótól, de még azt a kevés elvárásunkat is sikerült alulmúlnia.
Vastagon foltos szőnyeg, lyukas lepedő, penészes és koszos fürdőszoba, képek helyett néhány csomagolópapírral fedett hungarocelldarab, az ebédlőben még ennyire sem voltak kreatívak: üres képkeretek lógtak a falon. . . És még sorolhatnám. Olyan luxuscikkekről pedig ne is álmodjon a vendég, mint például a wc papír. . . A második este a pincérnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető fiatal srác a fülünk hallatára érdeklődött a takarítónőtől telefonon, hogy egyáltalán járt-e a szobánkban az érkezésünket megelőzően. Nos, a választ nem hallottam, mégis tudom: nem, a közelében nem járt a szobának. Pozitívum viszont a ventillátor, legalább erre gondoltak, valamint a televízió a szobában. Egy hűtőnek mi is jó hasznát vettük volna, ahogy korábban már írták. A reggeli egészen elfogadható volt, a vacsora viszont igen karcsú, a férjem egyik este sem lakott jól, utána még elsétáltunk enni egy pizzát. A város gyönyörű, látszik, hogy fel vannak készülve a turistákra, a szállás viszont az alacsony árat sem éri meg, amit fizettünk. Egy sátorral biztosan jobban jártunk volna. . .
Kedvezményes kuponnal voltunk ott. A panzió a városban van, gyalog messze a vasútállomástól. A szoba berendezése nem praktikus. Az L-alakú nagy szobában nehezen lehetett bejutni az ágyba. A berendezés szegényes, elhanyagolt, a függöny leszakadt, nem lehetett behúzni. A fördőszoba kifogástalan.
Az ellátás említésre sem méltó, állott, íztelen vacsorát kaptunk. Csak a felszolgálóval találkoztunk, ő átlagosan kedves volt. Ha nem kuponnal mentünk volna, nagyon felháborodtunk volna az árak és a körülmények viszonya miatt.
Mi is kuponnal érkeztünk Párommal a fogadóba, 40. házassági évfordulónkra kaptuk ajándékba, ami meglehetősen jó ajándéknak bizonyult, nagyon jól éreztük magunkat. Érkezésünkkor nagyon kedvesek voltak a recepción, még ajándék italt is kaptunk az évfordulónk révén. A szobák nagyon szépek, bár sajnos tetőtériek.
Látszik hogy friss, új bútorok és nagy plazma TV van. A fürdőszoba is igényes és tiszta, ennek ellenére a törölköző-tartót hiányoltam amit másnap pótoltak is. A félpanziós vacsora kétfajta menü választékból állt, ami adott volt, a férjemnek nem igazán tetszett egyik ajánlat sem. A felszolgáló lány más lehetőséget is mondott amivel meg voltunk elégedve. Az igaz hogy körülbelül 20 percet vártunk, de megérte. A főnökasszonnyal nagyon össze barátkoztunk, esténként kint beszélgettünk a kerthelyiségben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, jövőre az egész családdal jövünk. Üdvözlettel az összes negatív véleménynek: Ancsa és Gyula Pécsről!
2020 márciusában töltöttünk 2 éjszakát párommal. Előtte sok rossz véleményt olvastam erről a helyről,mégsem riadtam el. Érkezésünk után kellemesen csalódtam talán éppen ezért. I gaz,hogy folyt a felújítás ám minket ez egyáltalán nem zavart hiszen csak aludni mentünk "haza". Csodás kirándulást tettünk a Szent György hegyre a ragyogó napsütéses időben.
Ár-érték arányban nagyon is elfogadható volt a reggeli és a vacsora is. A személyzet igyekezett a kedvünkre tenni. KI SZERET kirándulni jó választás itt megszállni.
A szoba, fürdőszoba koszos volt. Mintha fél órája végeztek volna a felújítással, festéssel a munkások. Festékpöttyök a járólapon, zuhanyfüggöny nincs, vizet feltörölni max. WC papírral vagy a törölközőkkel volt lehetőség. A törölközők tiszták, illatosak voltak. Falak, ajtók papírvékonyak, nyugalomra esély sincs.
Személyzet nehezen elérhető. A reggelinél a termoszban hideg kávé, valószínűleg előző napról maradhatott. Tej a kávéhoz volt kirakva. Teafilter egy fajta, de forró víz hozzá már nem volt, amiből készülhetett volna. Egyéb ital nem volt a reggelihez. Étel választék szegényes. Sonka, sajt, szalámi. Lekvár, gyümölcslé nem volt. Sajnos a Tavas Barlang, és a Fürdő is zárva volt. Enyhítő körülményként betudom a korona vírust. Nem ajánlom.
3 napot töltöttünk itt a párommal, és biztosan elfogunk még párat.A sok negatív értékelést amit olvastunk nem is értettük. Tiszta volt, a személyzet kedves, a recepciós fiú segítőkész.A város barátságos, szerethető.
Egyszerű szállás, kényelmes és komfortos, árértékben tökéletes, az étel ízletes, kiszolgálás szimpatikus és egyedi, tiszta rendezett, központi helyen helyezkedik el.
A luxus ugyan nem jellemző,de a szép hely kárpótolja a kirándulót. Tulajdonképpen csak azt lehet dicsérni hogy tisztaság van a szobákban. A félpanzió is átlagos ,de ehető,csak nincs benne semmi extra. mivel nincs velness része csak megszállni ajánlom mindenkinek. Arra kitünö! Átutazóban szívesen igénybe veszem megpihenni kiválóan alkalmas hely. a környezete vissza hív.
Kuponnal indultunk a fogadóba 3 nap 2 éjszaka. A szoba kényelmes, még a tisztaságra sem volt komoly panaszunk. Na de a félpanziós ellátás a közelében sem volt annak amit az ember elvárhat. A vacsora pocsék,és hideg volt, törtburgonya 1 db csirke alsó combbal. Savanyúság még kérésre sem volt.
A vacsorához felszolgált italt azonnal ott helyben fizetni kellett, ami nem gond, csak az ember szállóvendégként erre nem készül, picit kínos helyzetbe kerülve ezzel, felnyargaltunk a tetőtéri szobába és rendezve a számlát villámtempóban megkerestük az első hammburgerest. A reggeli ehhez képest teljesen rendben volt,kicsit hiányos, de a vacsorához képest "mennyei" svédasztal. másnap már kihagytuk a vacsorát, inkább beültünk egy étterembe. Ide biztosan nem megyünk vissza többet.