Kuponos hétvégi kirándulás. A klíma fizetős volt 1000huf/nap, ami ingyenesnek volt hirdetve, a szobák pedig ehhez képest a tetőtérben vannak. Az esedékes hétvége előtt 3 nappal küldtek egy e-mait, hogy zenés bál lesz a a fogadóban.
Azt már nem részletezték, hogy a bál az egy cigány esküvő és a fogadóterem pontosan a szobák alatt van, ennek megfelelően sikerült is vagy 2 órát aludnunk a reggeli órákban, a szálló semmilyen módon nem igyekezett kárpótolni a kiesett éjszakáért és a kellemetlenségekért. Az első napon a reggeli svédasztalos volt, ahogy a hirdetésben ígérték, de a második napon már csak 1 tálon adtak pár szelet felvágottat és sajtot.
Húsvétra foglaltunk(ünnepi felárral) 4főre 2szobát. Még mindíg fáj a hátam,olyan puha volt az ágy. Először is vérfoltos törölköző várt a szobában! A szobánk a konyha fölött volt,ha kinyitottuk az ablakot. dőlt be a zsírszag. A moslék levesre 25percet kellett várni,majd a második fogásra ismét félórát.
Négyen voltunk,három adag normális volt,a negyedik papírvékony hús 5cm-es kiszáradt múmia. Reklamáltunk,mire nagykegyesen hozattak még húst,mondván,hogy elfogyott,és bepótolták! Ismét félóra várakozás. A csúcs a reggeli volt! Mindkétszer minősíthetetlen 200forintos párizsi,ócska virsli,és főtt csülök várt. Egy szelet Húsvéti sonka sem fért bele a felárba! Se desszert,se ital nem volt benne! Nem ajánlom senkinek! 4 személyre két éjszakára közel 50ezer forintot hagytunk ott! Nagyon sajnálom!
A kis családommal 2 szobát foglaltunk le, már az gyanús volt hogy időpontból többet is kérdeztünk a foglalásnál és mindig volt 2 szabad szobájuk. A szobák igénytelenek piszkosak voltak,az ágyak kényelmelenek,a felszolgálás csapni valló amit felszolgáltak az minősíthetetlen volt.