Győr zajától távol, de kocsival mégis könnyen megközelíthetően Tényőn a dombok közt búvik meg ez a kis vendégfogadó. Bár nem bújt meg rendesen, mert a vendégek rátalálnak, és ha nem foglalnak időben asztalt, bizony akkor pórul járnak és korgó gyomorral, vágyakozva nézve a szerencsés bejutottakat távozhatnak a telt ház láttán.
Szerencsém volt két egymást követő héten is itt vacsorázni éppen étlap-ajánlat váltáskor, így a tavaszi és nyári kínálatba is belekóstolhattam. A kellemes családias környezet, amit itt szó szerint kell érteni, mert a papa, mama, gyerekek közösen tesznek azért, hogy a vendégek igényeit kielégítsék. Az előételtől a levesen át, főételen keresztül elérve a desszerthez bizton állíthatom, hogy ilyen kulináris élvezetben ritkán van része az ember gyermekének. A frissen lőtt vad, az étterem részére elkészítés előtt pár órával levágott baromfi, a kertben tálalás előtt szedhetett friss zöldség-gyümölcs, a mama által készített szörp és egyéb válogatott alapanyagok rányomják bélyegjüket az elkészítendő ételre, komoly kihívást téve a konyhán dolgozó mesterszakács fiúra, aki könnyedén, de kellő komolysággal és alázattal veszi az akadályokat az ételkészítés művészetének területén. Külön az elfogyasztott ételekről nem nem fejteném ki a véleményemet, mert azok magukért beszélnek és leírva nem átadható a helyben szerzett élmény. Étkezés után kellemes sétát lehet tenni a fogadó vadasparkjában mielőtt hazafelé vennénk az irányt, kicsit ledolgozva a kihagyhatatlan fogások közben felszedett plusz kalóriákat. Mindenkinek ajánlom a helyet aki erre jár, valamint ha nem jár arra érdemes kitérőt tennie bármerre vezessen is az útja környéken.