Mi a családommal nagyon szeretünk ide járni. Nagyon finomak az ételek, jó és udvarias kiszolgálás, nagyon oda figyelnek a vendég külön kérésére is. Szépen meg terített asztalok várják a vendégeket, szépen és ízlésesen vannak díszítve az éttermi helyiségek. Nagyon figyelmesek és szolgálat készek.
Jó pár csárdát és éttermet bejártunk az elmúlt hónapokban és években az országban, de itt találtam meg azt a szakácsot, aki az igazi CIGÁNYPECSENYÉT el tudja készíteni (biztos van máshol is, csak még ott nem jártam. . . :-) ). A csárdának a szépségét nem tudom leírni, ezt érdemes inkább megnézni. A kiszolgálás kifogástalan, kedvesek. Az adag rendkívül bőséges.
Amikor kirándulásaink során a 35-ös úton haladunk, sohasem hagyjuk ki a Sziget Csárdát. Étlap nélkül rendelünk, mert minden esetben a már szokásunkká vált halászlét és túrós csuszát fogyasztunk. Választásunkat soha nem bánjuk meg, mert az étel minősége és íze mindig kiváló! Az adag olyan bőséges, hogy az meghaladja az egy személyes adagot.
Bátran állítom, hogy az országban az egyik legjobb halászlevet itt főzik, a túrós csuszát házi tésztából készítik és ropogósra, rózsa színűre pirítják! Bár az étlapon sok minden szerepel, ezzel a menűvel nem tudunk betelni. Nyáron kellemes a grill terasz, hagyományos népi berendezésű a Matyó terem, de a csúcs a gyönyörűséges Kalocsa terem! Mindenkinek ajánlani tudom!