Rendkívűl érdekes, szinte Múzeumi a milliő. A termek a népművészet, vadászat, halászat stb. relikviákkal vannak díszítve, észrevétlenül telik az idő az ételekre várva. A konyha kíváló, gratulálunk a szakácsok tudásának. Szerintünk az ország legfínobabb harcsa korhely halászlevét itt főzik.
A többi étel is kifogástalan, ízletes, csodálatos. Élmény itt étkezni minden szempontból. A személyzet viselkedését, udvariasságát tanítani kellene a Vendéglátóipari iskolákban A tulajdonos gyakran itt tartózkodik, és nem mulasztja el a véleményünket kikérni az ételek minőségéről, a kiszolgálók viselkedéséről, és általában a hangulatunkról. A tisztaság is példa értékű, nagyon szeretünk ide járni ebédelni, vacsorázni. Köszönjük!
Sajnos későn értünk ide így már fogyasztani nem tudtunk. Állítólag 19 óráig volt azon a vasárnap nyitva az étterem mi 19/30-kor érkeztünk. Vagy 15 éve én már jártam itt a barátaimmal akkor nagyon tetszett a hely azért akartam a családdal ide jönni vacsorázni.
Többféle halászlé(mi ebédelni tértünk be)és finom. Ráadásul ajándék mákos gubát(bobájkát)is kaptunk,ami nagyon kedves gesztus volt. A csárda bejáratát egy hejcei fafaragómester-müvész dombormüve disziti,ami egyenesen lenyügöző. Érdemes már csak ezért is betérni.
Az étterem maga is nagyon hangulatos,ha jól emlékszem,kalocsai stilusban berendezett,sok himzéssel,népi motivumokkal. Mindenkinek ajánlom figyelmébe,nem fognak csalódni.
A családdal tértünk be ebédelni. Rántott sajtot ettünk, ami fejenként három hatalmas, vastag háromszög alakú sajtot jelentett, tartárral, vegyes körettel, kellemes díszítéssel. A sült krumpli nem mirelit volt! Az egyik fiú marhapörköltet evett nokedlivel. A hús omlós volt, finom, és nagyon csípős!
A másik fiú lecsós sült tarja szeletet evett,ami szintén ízletes volt, és szintén nagyon csípős! Ráadásként magunkba tuszkoltunk még egy kis szilvalekváros derelyét. Olyan volt, amilyennek lennie kell! Puha, szilvás, finom, házias. Az ára kicsit magas, mert 600 Ft-ért 5 db derelye járt. Összesen a 2 rántott sajtért, marhapörköltért, lecsós tarjáért, és szilvás derelyéért, 2 korsó sörrel és 2 narancslével leöblítve 12. 200. -Ft-ot fizettünk, ami elég jó ár-érték arányban. Az étterem tiszta, a látvány kicsit kaotikus, de legalább mindig van min legeltetni a szemünket. A pincér udvarias és készséges volt. Máskor is jövünk!
Hosszú évek óta járunk ide a családommal haltepertőt harcsapaprikást és sok más egyéb finomságot fogyasztani ! Az ételek minősége mennyisége első osztályú sőt osztályon felüli! A felszolgálók az évek alatt nem cserélődnek ez is egy jó pont! Bennünket általában a középkorú magas vékony pincér szolgál ki nagyon udvariasan és kedvesen, ami még szerethetőbbé teszi a helyet!
Tegnap előtt voltam a párommal az étteremben. Nagyon fínoman és ízletesen főz a szakács. Nem tudtam még soha olyat kérni, amiben valami kifogást találtam volna. Az országban talán a legjobb halászlevet főzik itt. A pincérek kedvesek,udvariasak. A csárda tiszta, nekem egy kicsit már sok a dísz, de attól kellemes a hely.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egyszer ki kell próbálni és utána mindíg visszajáró vendékek lesznek , úgy mint mi. Kedden megint ott leszünk :). Gratulálok a tuljdonosnak, csak így tovább. . .
Már többször elmentünk kocsival a csárda mellet, míg egyszer gondoltunk egyet, s betértünk a párommal. Meg kell mondjam, nem bántuk meg, hogy ezt az éttermet választottuk a vacsoránk színhelyéül. Egy roppant hangulatos, dekoratív csárda. Az ételek minőségével és bőséges mennyiségével meg voltunk elégedve.
Annyi negatívumot tudnánk említeni, hogy a kiszolgálás udvarias volt, főleg távozás előtt, mikor a pincér "meglátta" a borravalót. A vacsorát hangulatos élőzene kísérte.
Már többször jártunk ebben a csárdában, és soha nem csalódtunk. Az ételek nagyon finomak,bőségesek az adagok! Volt olyan, hogy meglepetés desszertet kaptunk. A tulajdonos úr egy tünemény! A vendégeket kitüntetett figyelemmel fogadják. A hely hangulata fantasztikus! Kiemelném a harcsapaprikást, amit már több étteremben is megkóstoltunk, de egyik sem közelíti meg az itt fogyasztottat.
Mindenki csak jót mondott erről a csárdáról. Egy ismerősünk is itt dolgozott és ő is a figyelmünkbe ajánlotta a csárdát. Sokat újítottak rajta főleg a kényelem szempontjából. A Tisza egy szigetén van a csárda és a 35 ös főúton haladva Tiszaújváros és Polgár között van.
Az adagok valóban ember felettiek, finomak igaz a környező vendéglőkhöz képest drágább az ár de megéri. Ami nem tetszett, hogy nem fogadnak el semmilyen utalványt, ami egy nagy családnak nagyon kedvező lenne.
Mi a családommal nagyon szeretünk ide járni. Nagyon finomak az ételek, jó és udvarias kiszolgálás, nagyon oda figyelnek a vendég külön kérésére is. Szépen meg terített asztalok várják a vendégeket, szépen és ízlésesen vannak díszítve az éttermi helyiségek. Nagyon figyelmesek és szolgálat készek.