Nagyon szép esküvői helyszínt választott gyermekünk és párja, egy mindentől távoli, romantikus környezetben, a Nádas Hotelben. Előzékeny, udvarias személyzet segédkezett abban, hogy feledhetetlenné tegyék e szép napot az ifjú pár és a család számára. Egy éjszakát töltött ott a rokonság, így a szép esemény után egy levezető wellness-t is kipróbáltunk náluk.
Az ételek, nemcsak az ünnepi asztalon voltak finomak, de az előtte, illetve utána való alkalmakkor is finomakat szolgáltak fel számunkra. A hotelban tisztaság volt és minden értünk történt.
Gyerekekkel jártunk Tó Park Hotelben ebédelni. Annak ellenére, hogy egy időben két esküvő is zajlott a helyszínen a kiszolgálás zavartalan és tökéletes volt. A park és a környezet nagyon szép, csendes nyugodt környezetben felüdülés volt azt a pár órát eltölteni. Az ételek finomak, frissek voltak és a tálalás szemet gyönyörködtető.
Gyerekes családoknak is kiváló pihenésre és fürdésre.A szálloda nagyon szép és tiszta,az étkezés is megfelelő, talán az ár egy kicsit magas.A tóparti fürdőnek lehetne még javítani a fürdési lehetőségén.
Kitűnő, kedves, szolgálatkész személyzet. Csodálatos környezet és kiváló, tiszta fürdő rész.Az ételek finomak és bőségesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Csillagos ötös minden tekintetben. A szálloda és környezete (a tó) gyönyörű, A szállás modern, az aktív és pihenésre minden tekintetben alkalmas. Külön kiemelendő a 24 óráig (! ! ! ) nyitva tartó gyerekzsivajtól mentes, csendes wellness. Az ételek mind minőségben, mind változatosságban minden igénynek megfelelnek.
A személyzet extra kedves, figyelmes, segítőkész. A páros élményfestés nagyon tetszett mindenkinek (4 házaspár), sok mindent megtudhattunk magunkról. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát.
8-10 éves gyerekekkel töltöttünk a Nádas Tó Park Hotelben 3 napot. A szállás nagyon kényelmes, személyreszabott. A félpanziós étkezés minden igényünket kielégítette. A személyzet előzékeny, kedves, pontos és gyors. A wellness ekkora gyerekekkel teljes mértékében kielégítő. Estétől felnőtt wellness is van.
A játékszoba billiárdja, csocsója, ugrálóvára, X-box-sza és ping-pongasztala minden korosztálynak jó kikapcsolódást nyújt. A magunkkal vitt játékok elő sem kerültek. A környezet még télen is nagyon szép, Nyáron, ha a tóban is lehet fürdeni és a kinti aktivitások is használhatóak, visszatérünk.
A kollégáimmal jártam itt, egy év végi vacsora alkalmával. Volt időnk a meghívottak érkezéséig, ezért egy kicsit körbe néztünk, és az volt a véleményünk, hogy a szálloda berendezése, a bejárat, a recepció nagyon szép, és tisztaság van mindenhol. Kocsiknak hatalmas parkolót alakítottak ki.
Hátul a tó csodálatos környezetben van, rendezvényekhez kiváló helyszín. Hallottuk esküvők szervezését is vállalják. Ha én erre "szánnám" valaha a fejemet, hasonló helyet képzelnék el Magunknak. A vacsoránkhoz felszolgált ételek finomak voltak, a kiszolgálás gyors és udvarias volt. Kedves és mosolygós személyzet mindenben a rendelkezésünkre állt. A helyet gyerekes családoknak is ajánlom, van játszóház, tófürdő, rossz időben pedig a wellness részlegben lehet jól szórakozni. Mi egy hangulatos szép estét töltöttünk itt, de az biztos, hogy több napra is visszajövünk a családdal. Ajánlom Mindenkinek.
A szálloda berendezése ízléses, a bútorok, a dekoráció összhangban, nagyon szép a bejárat és a recepció. A tópart csodálatos, jobb helyet rendezvényeknek nehéz elképzelni. A szállodából az étterembe jutni kicsit bonyolult, különösen annak, akinek gond a lépcsőzés. Az ételek finomak, a kiszolgálás gyors és udvarias.
A személyzet mosolygós, kedves. A játszószoba felnőtteknek, gyerekeknek igazi élmény, rossz időben is jól lehet szórakozni. Igazi gyerekbarát szálloda az ingyen üdülő gyereknek.
Tökéletes választás volt arra, hogy kiessünk a hétköznapok forgatagából! Remek ételek, figyelmes kiszolgálás... Kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk, a tófürdő, a benti wellness részleg, a játszóház nagyon tetszett a kislányunknak, anyunak a nyugodt környezet, apunak pedig a horgásztó...