Nagyon szép esküvői helyszínt választott gyermekünk és párja, egy mindentől távoli, romantikus környezetben, a Nádas Hotelben. Előzékeny, udvarias személyzet segédkezett abban, hogy feledhetetlenné tegyék e szép napot az ifjú pár és a család számára. Egy éjszakát töltött ott a rokonság, így a szép esemény után egy levezető wellness-t is kipróbáltunk náluk.
Az ételek, nemcsak az ünnepi asztalon voltak finomak, de az előtte, illetve utána való alkalmakkor is finomakat szolgáltak fel számunkra. A hotelban tisztaság volt és minden értünk történt.
Mindennel elégedett voltam,színvonalas,kedves kiszolgálás. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek voltak. Az élményfürdő is teljes kikapcsolódást nyújtott... Egy pici negatívum,hogy szilveszter éjjel nem élő zene volt.
Gyerekes családoknak is kiváló pihenésre és fürdésre.A szálloda nagyon szép és tiszta,az étkezés is megfelelő, talán az ár egy kicsit magas.A tóparti fürdőnek lehetne még javítani a fürdési lehetőségén.
Maga a Hotel kényelmes, nagyon szép ami idáig elkészült.A szálloda gyermek barát. Igazán élveztük a szauna szeánszt.Kicsit hiányoltuk a külön pihenés lehetőségét a szaunázás után. Az ételeket bővítenénk salátával gyümölccsel. Igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük.
A hotel személyzetére segítőkészség, kedvesség jellemző. Az ételek kitünnőek voltak, dicséret a szakácsoknak és a cukrászoknak. A Welness részleg is várakozáson felüli volt. A Szilveszter müsor is szuper, nagyon jó hangulatú volt. A szobánk, a kilátás is nagyon megfelelt, negativumként egy dolgot tudok emliteni, a szobában éjjel, nappal nagyon meleg volt. ( 27 C fok) Éjjel csak nyított érkélyajtóval lehetett aludni.
Ez a szálloda egy igazi kisgyerek paradicsom, ahol a felnőttek is ki tudnak kapcsolódni. Ez ételek változatosak és nagyon finomak, a személyzet kedves, a szálloda igazán tiszta. A játszó szobák jól felszereltek. A hotelhez tartozó tavak csodálatosak, remek méretűek egy sétához. Biztos, hogy visszatérünk!
Csillagos ötös minden tekintetben. A szálloda és környezete (a tó) gyönyörű, A szállás modern, az aktív és pihenésre minden tekintetben alkalmas. Külön kiemelendő a 24 óráig (! ! ! ) nyitva tartó gyerekzsivajtól mentes, csendes wellness. Az ételek mind minőségben, mind változatosságban minden igénynek megfelelnek.
A személyzet extra kedves, figyelmes, segítőkész. A páros élményfestés nagyon tetszett mindenkinek (4 házaspár), sok mindent megtudhattunk magunkról. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát.
8-10 éves gyerekekkel töltöttünk a Nádas Tó Park Hotelben 3 napot. A szállás nagyon kényelmes, személyreszabott. A félpanziós étkezés minden igényünket kielégítette. A személyzet előzékeny, kedves, pontos és gyors. A wellness ekkora gyerekekkel teljes mértékében kielégítő. Estétől felnőtt wellness is van.
A játékszoba billiárdja, csocsója, ugrálóvára, X-box-sza és ping-pongasztala minden korosztálynak jó kikapcsolódást nyújt. A magunkkal vitt játékok elő sem kerültek. A környezet még télen is nagyon szép, Nyáron, ha a tóban is lehet fürdeni és a kinti aktivitások is használhatóak, visszatérünk.
A kollégáimmal jártam itt, egy év végi vacsora alkalmával. Volt időnk a meghívottak érkezéséig, ezért egy kicsit körbe néztünk, és az volt a véleményünk, hogy a szálloda berendezése, a bejárat, a recepció nagyon szép, és tisztaság van mindenhol. Kocsiknak hatalmas parkolót alakítottak ki.
Hátul a tó csodálatos környezetben van, rendezvényekhez kiváló helyszín. Hallottuk esküvők szervezését is vállalják. Ha én erre "szánnám" valaha a fejemet, hasonló helyet képzelnék el Magunknak. A vacsoránkhoz felszolgált ételek finomak voltak, a kiszolgálás gyors és udvarias volt. Kedves és mosolygós személyzet mindenben a rendelkezésünkre állt. A helyet gyerekes családoknak is ajánlom, van játszóház, tófürdő, rossz időben pedig a wellness részlegben lehet jól szórakozni. Mi egy hangulatos szép estét töltöttünk itt, de az biztos, hogy több napra is visszajövünk a családdal. Ajánlom Mindenkinek.