Magyaros ételek, gyors, udvarias kiszolgálás. Az étlap nem hosszú, ezért jól áttekinthető. A házi szörpök és a limonádék nagyon kellemesek a melegben. Az árnyékban elhelyezett asztaloktól gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Fekvése miatt a legnagyobb melegben is majdnem mindig van hűsítő szellő.
A csárda hozza a megszokott magyar konyha ízeit: nem akar más lenni, mint ami és ezt jól is csinálják. Hagyományos ételek, jó ár/érték arányban. Külön piros pont a házi szörp tálalása. A limonádéjuk viszont lehetne karakteresebb, egyedibb. A panoráma lenyűgöző. Kisgyerekes családoknak is jó hely, játszótérrel, pelenkázóval, etetőszékkel.
Feleségem kollégája hívta fel figyelmünket a Laci pincére. Habár kiesik a túristák által látható területről, de megéri idelátogatni. A csárda nem egy mostani építésű vendéglátohely és nem is tudom, hogy mi lehetett korábban, de nagyon jól csinálják a mostani tulajdonosok. Csodálatosak az ételek, melyekbe nem lehet belekötni.
A panoráma magáról beszél - talán ezért is érdemes egy kicsit felmenni a hegyre. A csárdában látható népi, borfeldolgozó eszközök pedig híven tükrözik a magyar hagyományos gasztronómiát, kultúrát. csillagos ötöst kap a Laci pince, ahol természetesen elfogadják a bankkártyát és az utalványokat. Ide bátran elviheted a barátaidat, nem fogják lehúzni!
Párommal viszonylag rendszeresen látogatjuk Balatonudvariban a Laci-pincét. Szép és nyugodt környezetben helyezkedik el. Kiszolgálás és az ételek minősége megfelelő,csalódás nem ért itt bennünket. Ár-értékarány megfelelő. A kiszolgálásra sem volt panaszunk, figyelmes kiszolgálásban volt részünk.
Ajánlom mindenkinek ezt a hangulatos éttermet, ahol nem csak a kilátásban gyönyörködhettünk, hanem az étel is kitűnő volt! Nyitás előtt pár perccel érkeztünk, de nagyon barátságos volt a fogadtatás, a kiszolgálás is gyors volt. A gyerkőcöknek egy kis játszótér szolgáltatta a "szórakozást" arra a kis időre, amíg várakoztunk az ebédre. A desszert és a limonádé is fantasztikus volt, csak dicsérni tudjuk! ! !
Mi a párommal tegnap jártunk itt. Nagyon tetszett nekünk is! Gyönyörű kilátás,a kiszolgálás tökéletes, az árak megfelelőek, az étel mennyisége tisztességes és igényesen van tálalva. Itt kértem meg barátnőm kezét. 1 pohár pezsgőbe szerettem volna kihozatni az eljegyzési gyűrűt,de sajnos ezt nem tudták megoldani.
A főnökasszony kreativitásának köszönhetően áthidalták ezt a problémát. Így a siker és meglepetés tökéletes volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom! És még egyszer szeretném megköszönni a főnökasszonynak és a pincéreknek a segítséget!
Rendszeresen visszajarunk a megbizhato minoseg es hangulat miatt. Magyaros a kinalat, az etelek igenyesen es izletesen vannak elkeszitve. A kiszolgalas mindig kifogastalan volt. A kilatas fantasztikus. Egyetlen negativ eszrevetel, hogy az etlapot varialhatnak, mert mar unjuk kisse...
Gondolom, sokszor elhaladtam már előtte. Általában nem ebéd- vagy vacsoraidőben. A szemem sarkából úgy rémlett, hogy mindig nagyon sok autó áll itt, tele van a hely, talán valami erdei úri frakció. De most direkt megkerestük, jók a vélemények róla, nem kellene kihagyni. Éppen, hogy akadt hely a parkolóban, és éppen, hogy akadt szabad asztal is a teraszon.
nem egy főúri banda, elég vegyes népek alkotják a közönséget, a bicajosoktól, az arisztokratikus öregekig bezárólag. A kiszolgálásra nem is lehet semmi panasz, Újházy tyúkhúslevest ettem, kitűnő volt, a másodiknak csirkecomb filét, nejem grillezett camambertet, édesburgonyával. A leves meglepően kevés volt, pedig nem kisadagot kértem, viszont sűrű és nagyon finom. A tálalás tetszetős, a konyha bírja a fokozott megterhelést. Kártyával is lehet fizetni, ekkor oda kell cammogni a fizetőhelyre. A kilátás pazar a teraszról, a betelepült nyaralótömeg kissé nyomasztó volt, sokat rontott a hangulaton, de hát istenem, másnak is jár a nyaralás, nem csak nekem.
A csárda kiváló elhelyezkedéssel, a teraszról varázslatos panorámával bír. Az ételek mennyisége pont megfelelő, az árak a balatoni vendéglátóhelyekhez hasonlóan magasak. A kiszolgálás kedves, ellenben a fiatalok kissé ügyetlenek. Összességében viszont elégedetten távoztunk, köszönhetően e hely miliőének valószínűleg még visszatérünk!
Nagy társasággal ültünk be ide ebédelni, és nem bántuk meg. Tulajdonképpen standard balatoni csárda, ami az árakat és a kínálatot illeti, viszont minden finom volt, és tisztességes adag. Én paprikás csirkát rendeltem galuskával, nem spórolták ki belőle a húst, nem csak csontos darabokat, pl. szárnyat kaptam, mint némely helyen szokás.
A kiszolgálás jó volt, csak kicsit lassabb az átlagnál, de mivel nagy társaság voltunk, ez még megbocsátható keretek közt maradt. Ami kimondottan elnyerte a tetszésünket, az a csodás panoráma, ami a teraszról tárult elénk. Gyönyörű helyre épült az étterem, egész ebéd alatt élvezhettük a kilátást.