A helyet csak azért ajánlom mert a Balaton környékén a "Vendéglátás" mint olyan gyakorlatilag megszűnt, nincsenek sztenderd állandó jó színvonalat képviselő vendéglátó egységek, nincsenek jó magyar ételeket elkészíteni tudó szakácsok és nincsenek megfelelő jó minőségű húsok,és alapanyagok sem.
Trendek vannak, ilyen-olyan divatosak, és legtöbbször drágák is. Már többször is voltunk ezen a helyen, az ételek menyisége, és minősége, ára közepes-jó színvonalat képvisel. A Balatonra nagyon szép a kilátás, már ezért is érdemes felmenni. A kiszolgálás kedves de nem túl szakszerű volt.
Gyönyörű kilátás, és itt akkor sajnos vége is a pozitív dolgoknak. . . Megállt az idő, mintha a nyolcvanas években lennénk. Hiába a párna, a pad bizony kemény és kényelmetlen. Az ételek nem változtak az étlapon kb 30 éve. A telfölös uborkasaláta szerintük uborkasaláta+egy kanál tejföl. Mondom, hogy jó, de nem.
Válasz: nem szabad bekeverni, mert megromlik. Ilyenkor mindig frászt kapok, hogy igazából hány napig tárolnak valamit? Kétszeméklyes tál kb 10 perc alatt érkezik, szóval nem lehetett friss. Sem laktóz, sem glüténmentes étel. Jajjjjjjjj
Szerettem volna foglalni asztalt mert hallottam, hogy nagyon felkapott hely. A hölgy aki felvette a telefont közölte nem lehet foglalni, mert érkezési sorrendben adják ki az asztalokat. Érkezésünkkor az étterem asztalainak a felére ki volt rakva, hogy "reserviert" és közölték nincs asztal. Ezért 1 órát utaztattam a családom!