párom talált rá erre az étteremre és rögtön meginvitált engem hogy próbáljuk ki együtt is neki nagyon megtetszett nagyon olcsó árért lehet svédasztalról étkezni------hát volt némi fent tartásom ezzel kapcsolatban elmentünk szétnéztem a helység megfelelt nem volt semmi ellenérzésem elsőre, hát megnéztem a felhozatalt és meglepődtem, volt tényleg mindenféle étel a a nagy bendőjűeknek és a trendin étkezőknek is, valóban mindenki talál magának megfelelőt a választékban.
az ételek minőségével sem volt problémám aminek sülve kellett lennie pl az meg is volt sülve. a dolgozók sürögtek--forogtak hozták mindig a friss ételeket, kedvesek voltak ha kellett valami azonnal töltötték, látszott itt nem igazán van másnapi maradék. végeredményben tetszett minden finom volt az aznapi menü és pukkadásig ettük magunkat-pedig nem is akartam ennyit enni. az ára szuper volt és azóta már nagyon sokszor voltunk ebben az étteremben sőt családi rendezvényeket is tartottunk már ott pl : születésnap ajánlom mindenkinek hogy látogasson el ő is oda és nézzen szét egyen jót!