A panoráma és a kert pazar (sőt már kicsit sok is), a kiszolgálás viszonylag gyors, a felszolgálók segítőkészek . Az ételek finomak voltak, a levesek gyorsan megérkeztek. A főételekre kicsit többet kellett várni, ès a salátákat elfelejtették, de összességében mindennel meg voltunk elégedve, ajánlom jó szívvel!
Sok évvel ezelőtt próbáltuk először, azóta függők vagyunk. Sajnos ritkán jutunk el de ha Velencei-tó, akkor Szent Orbán Kisvendéglő. Egy hátránya van, hogy jó előre érdemes asztalét foglalni, mert nagyon kedvelt hely. Tökéletes ebédre, de még jobb a lemenő nap mellett a tóban gyönyörködve elfogyasztani az évek óta változatlan minőségű étkeket A személyzet kedves, udvarias, figyelmes.
Legutóbb hétre foglaltunk és érkeztünk is, 40 perc alatt már a számla is rendezve volt, pedig tele volt a terasz. A környezet már az utcáról magával ragad, csak bekukkantani s megéri: egy virágkavalkád.
Azt kell, hogy mondjam, lenyűgözött az étterem. Párommal azt a kiszolgálást és ételt kaptuk ami elvárható. Sajnos a rossz idő miatt a terasz rész előnyeit nem tudtuk élvezni. Azonban lenyűgözött bennünket a hely kertrésze, az étterem hangulata és vacsora után a kilátás. Amikor megérkeztünk azonnal kedves fogadtatásban volt részünk.
Nem ismertük az éttermet és nem tudtuk, hogy az asztalfoglalással biztosabban tudunk vacsorázni. Ottjártunkkor ugyanis telt ház volt. Viszont a felszolgálók nagyon kedvesen - hangsúlyozom NAGYON KEDVESEN - felvilágosítottak, hogy érdemesebb asztalt foglalni ha legközelebb ott szeretnénk vacsorázni. Ezt követően megkértek, hogy semmi esetre se menjünk máshová és pillanatok alatt felszabadítottak részünkre egy asztalt. Mi a párommal kétszemélyes tálat rendeltünk, ami inkább háromszemélyesnek nevezhető és igen ízletes, bőséges. Bevallom, hogy nem vagyok kis étkű de a tál rajtam is majdnem kifogott. Saját véleményem szerint ár - érték arányban kiváló az étterem és remélem a jövőben is ezt a színvonalat és elérhető árszínvonalat tartják, valamint ez a vendégszeretet jellemzi az éttermet. Mi úgy érezzük visszafogunk még térni és remélem ugyanilyen élménnyel gazdagodunk, mint amit kaptunk. Én köszönöm az étterem minden dolgozójának az ott töltött estét.
Isteni finom ételek! Non plus ultra ízekkel. Csodálatos környezetben. Sajnos a sok vendég miatt lassabb a kiszolgálás, de a kellemes környezet és a finom étel mindenért kárpótolt. Biztos vagyok benne, hogy máskor is fogunk ott vacsorázni. Az adagok méretével nincs gond. Isteni volt a sajtkrémleves ;-) AZ étlap is gondosan elkészített, alig lehet választani, csupa jó étel :)
Egy kis kirándulás során térünk be ebe a hangulatok kis étterembe! Igaz az időjárás pocsék volt, de ahogy beléptünk a helyre máris jobb kedvünk lett! A pincér nagyon vicces és kedves volt,az étterem kertje valami hihetetlen módon elvarázsolt minket :D Az étel egyszerűen mennyei volt és bőséges!
2481Velence, Panoráma út 37.
06 22 473 807
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség kisállat bevihető parkolási lehetőség széles borválaszték