A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Szuper Wellnes szálló. Maximálisan meg voltunk elégedve a férjemmel. A szoba tiszta volt, nagyon szép kilátással a Velencei-tóra. A személyzet udvarias, kedves volt a nap bármely szakaszában. Itt mindenki csak jól érezheti magát, gyerekek, felnőttek egyaránt. Az ételek változatosak és finomak. A 3 nap alatt teljesen feltöltődtünk. :)
A legjobb hely, ahol eddig jártunk, férjemmel a Wellness szállók közül! Az ételek választéka rendkívül sokszínű, változatos, a minősége kiváló! A személyzet rendkívül kedves, udvarias és figyelmes! Bár téli időszakban jártunk ott, de így is gyönyörű a környezet, a Velencei tó, a szállodához tartozó kis játszótér is igényes, szép, egyértelműen gyerekbarát a szálloda. Moszika
Már évek óta, mint sokan mások visszajáró vendégek vagyunk. Évente kétszer. Csodálatos a hely, nemcsak a hotel és kornyezete, de a Velencei to egész kornyéke. Korbekerékpározni, megállni a nevezetességeknék, de minden évben részt venni a családi biciklitúrán muszáj (májusban szervezik, reméljuk idén is).
A szálloda és a tópartja felejthetetlen feludulést biztosít. Konyhája modern, változatos, finom. Csak egyet nem értunk, a szállodának nincs adatbázisa. Évek óta, de két hét után is minden jelentkezolapot A-tol Z-ig újratoltetnek velunk, szinte nevetséges, de ilyet sehol máshol nem tapasztaltunk. Párizsban egy szállodában 5 év után a recepciós rám mosolygott, hogy ugye már jártam itt, én már nem is emlékeztem, és csak annyit akart tudni változott e azóta valami az adataiban. De Magyarországon is már tapasztaltuk, akárcsak egyszeri visszatérés után nem kérnek újabb urlaptoltést.
A szálloda moder, tiszta. A wellness részleg elég nagy, de mivel külsős vendégeket is fogad így a szauna részleg nagyon túlterhelt. Így a kikapcsolódás nem volt felhőtlen. A reggelinél elfogyott a zsömle amit nem pótoltak. Ilyet még sehol sem tapasztaltam. Ezek az apró problémák nem tudták elrontani a hangulatunkat. Összessegében kellemes hétvégét töltöttünk a szállodában.
Baráti társasággal töltöttünk három napot a szállodában, ami enyhe csalódás volt. A szálloda eléggé "lelakottnak" tűnt. Nincs semmi probléma a retró berendezéssel, ha az tiszta! A zuhanykabin vízköves, helyenként penészes volt, a folyosókon az ott tartózkodásunk alatt nem porszívóztak, a fürdőköpenyeink között akadt több is, melyek lukasak voltak.
Az étterem székeire ráfért volna egy alapos kárpit tisztítás. Egy 4 csillagos szállodában az lenne a minimum, hogy asztalterítők legyenek az étterem asztalain! Sajnálatos, hogy egy szép szállodát így hagynak az enyészetnek. A személyzet egyébként barátságos volt, a recepción nem volt újdonság, hogy szóvá tettük a tisztaság hiányát. Többet biztos, hogy nem fogunk visszamenni!
A szálloda minden szempontból kifogástalan és valódi kikapcsolódás nyujt vendégeinek. Feleségemmel négy napot töltöttünk itt és nagyon jól éretük magunkat. A félpanziós ellátás is kifogástalan volt, változatos és finom ételek voltak nagy választékban. Ami talán kifogásolható volt az a két gőzkabin hibája, egyik sem működött ottartózkodásunk alatt.
2013. decemberében voltunk három napra a szálloda vendégei. A szálloda gyönyörű, az ételek nagyon finomak és gazdag a svéd asztalos választék, a wellnes részleg is kiváló, és a kilátás pedig pazar a Velencei tóra, főleg a jacuzziból nézve. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! :)
2014. január 20-22-ig voltunk a szálloda vendégei. Az ellátással és az elhelyezéssel meg voltunk elégedve és a wellness részleg is kiváló. Nagyon tettszett, hogy rengeteg nyugágy van a wellness részlegben. Ami viszont elszomorító, hogy a meghibásodásokat a szállodában nem javítják. Például a lépcsőház (Főépület)folyosóján a bejárati ajtótok repedt.
Egy hétvégét volt szerencsénk a gyerekekkel itt eltölteni. Igazán jó hely, szép, igényes. A szoba kissé kicsi a pótággyal, de két éjszakára nem volt zavaró. A medencék száma megfelelő, hőfoka is rendben, van kinti-benti rész, így rossz időben sem lehet unatkozni. Szuper, hogy van ingyenes trambulin, remek a gyerekanimáció, van minidisco, vetélkedők.
Az éttermek nagyon szépek, igényesek, az ételválaszték megfelelő, az ételek finomak, van külön gyerekbüfé is, igaz, jól elrejtve, de azért meg lehet találni:) Lehet a Velencei-tóban is fürdeni, van gyerekjátszótér, lehet iszapozni is. Amit egyetlen negatívumként felhoznék, az az, hogy nyilvános a fürdőrészleg, így rengetegen vannak, sokan jönnek külsősök, ez annyira nem jó, mert alig van napágy, s a medencében is tömeg van. Viszont amikor még nem érkeznek meg a külsősök, akkor nagyon kellemes a vízben! Kisgyerekes, gyerekes családnak ez igazán ideális hely!
Pont az a hely,ahol minden korosztály megtalálja magának a kényelmet, nyugalmat, kikapcsolódási lehetőséget! Átlátható és praktikusan megközelíthető a wellnes rész. A személyzet empatikus, rugalmas, segítőkész maximálisan! Könnyen megközelíthető helyen van! ! A szobák kényelmesek és nagyon tiszták! A különleges és diétás vendégek étkeztetését is figyelembe veszik.