A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Elsősorban kisgyerekeseknek ajánlom, szuper gyerekprogramok, és a csúszdák verhetetlenek! Ide minden évbe el kell jönnünk csúszni! A medencék is kiválóak, éppen jó a hőmérséklete mindnek, kora reggel és estefelé szinte egyedül lehet élvezni a wellnesst! A kilátás pazar, a szobák kényelmesek.
Három éjszakát töltöttünk a hotelben és kicsit tartottunk tőle a számunkra szokatlan mérete miatt. Pénteken, szombaton már közel négyszáz vendég volt, ha jó információt kaptunk. Hamar beláttuk, hogy ez egyáltalán nem volt zavaró, ugyanis minden hibátlanul szervezetten működött, recepció, parkolás, extra szolgáltatások igénybe vétele, étkezés.
Utóbbiról külön is elmondjuk, hogy a kategóriájában is kiemelkedő színvonalú a választékot, az ízeket, a változatosságot, az átgondoltságot illetően is. Nagyon szeretnénk visszatérni!
Már szálltunk itt meg régebben és ezért választottam ezt szállást a nejemnek szülinapi ajándéknak . Nem csalódtunk,ugyan olyan szinvonalat kaptunk,mint régebben. Köszönjük !
Fantasztikus a szemelyzet, a valtozatos programokkal jol le lehet foglalni a gyerekeket. A wellness es uszoda pedig egyenesen szuper! A szauna szeansz kotelezo! Mindent koszonunk
Évente legalább egyszer mindig eljövünk, most sem hagytuk ki, nagyon jó volt az ellátás, a reggeli és a vacsora is bőséges, változatos. A sze- mélyzet udvarias, segítőkész, a wellness tiszta a víz hőfok jó, sajnos a fenti gyógymedencéket éppen karbantartás miatt nem lehetett használni, és a lenti gyógymedence néha zsúfolt volt.
Többször voltunk már itt, most konferencián. Előnye a tóparti fekvésén kívül Budapest közelsége. legjobban a fürdője tetszik, idősebb korosztálynak is kellemes, gyógymedencékben is élményelemek, a fenti medencékből panoráma. Igen finomak voltak az ételek minden napszakban, reggelire is nagy választék, gyors utántöltés.
Egyedül a szobát éreztem lelakottnak, ágy sem volt túl kényelmes, a kád csapját alig lehetett zuhanyra állítani. /1204 sz. / A szőnyegtisztítás nem erősségük, főleg az előadóteremben. Egyébként kedvenc helyem.
Szuperlatívuszokat tudok csak írni, minden tökéletes volt. A személyzet előzékeny és segítőkész. A szoba maximálisan felszerelt, nagyon szép a kilátás a tóra. A szállodában minden megtalálható, ami a pár napos kikapcsolódáshoz kell. Számtalan medence és wellness-szolgáltatás, a gyerekeknek játszóház és animációs programok.
Az étteremben is bőséges volt a választék, mindig találtunk valami újdonságot is. Nagyon jó a fröccskínálat is és a desszertek vitték a prímet! Napközben is nagyon jó szolgálatot nyújt a grillterasz, ha netán a 10 óráig fogyasztható büféreggeli és a 18 órától szervírozott vacsora között megéheznénk. Egy dolog zavart: az aquafitness alatt a nagyon hangos zene. Lehet, hogy nem kéne mindig az a harsogás, mert az ember most már inkább csendre vágyik. Alig várjuk már, hogy visszatérjünk!
A szálloda nagyon tetszett, a személyzet és az animátorok nagyon barátságosak, a gyerekeink is szerették őket. A szieszta ebéd nem volt megnyerő, egyrészt mert csípős tészta volt meg halas, ami nem jön be a gyerekeknek. Szerintem ez kissé összecsapott volt. Ha darás tészta vagy mákos tészta lett volna, az jobban megfelelt volna részünkre és másoknak is.
Csodálatos környezet, kiváló elhelyezés és nagyon kedves kiszolgálás, segitőkész alkalmazottak. Nagyon jó éreztük magunkat. Jövőre, ha egészségünk engedi, ujra megyünk, de egy hétre. Köszönjük