A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Nagyon sok wellnes hotelben jártam már, itt most voltam először, de ez a legszebb, legprofibb. Tökéletes a wellnes részleg, az élménymedencében is kellemes meleg a víz, sokféle szauna van. A gyógyvizes medencében is van jakuzzi. A személyzet nagyon figyelmes, kedves. Tiszta a hotel, a fürdőszobákban van minden kiegészítő termék, még fogkefét sem kell hozni.
Nagyon tetszett a kávé-tea bekészítés. Az üdvözlő ital esetén legalább 8 féle alkoholos italból is lehetett választani. A reggeli és vacsora ételek változatosak, finomak, igényes alapanyagokból elkészítve, volt bárány, kacsa, szarvas, lazac, szűzérme. Gyönyörű a kilátás a szobákból is. Mindenképpen visszajövünk többször is az idén.
2014. január első hetében jártunk a szállodában, és mindennel megvoltunk elégedve. A wellness részlege hatalmas, igaz, hogy sokan is voltak. A gyermekpancsoló nagyon szuper. Én élveztem, hogy az egyik gyógymedencében még élményelemek is voltak. Ez nagyon tetszett. Az étterem része is profin van kialakítva és profi a személyzet is.
A sok vendég ellenére mindig rögtön le tudtunk ülni, nem kellett semmire sem várni. Maximálisan odafigyelnek az emberre. Jó lenne visszatérni még ide. :)
Másodjára járok ebben a szállodakomplexumban. Tavaly a párommal, idén pedig a barátnőmmel látogattunk el ide, hogy a szilveszteri nyüzsgést kellemesen levezessük egy kis wellnessel és pihenéssel. Sajnos az idei dátum megválasztása, nem a legmegfelelőbbnek bizonyult, mert TELTHÁZ volt, ami önmagában nem is lett volna probléma, ha nem csak és kizárólag kis és-nagy gyerekes családokból tevődik össze.
Így a szolgáltatások élvezhetetlenek lettek: szauna, medencék, pihenőfülkék, tepidárium, gőzfürdő, azaz minden. . A medencékben zsúfoltság, hangosság, ugrálás, labdázás, fröcskölés, amiről nem a gyerek tehet, elvégre nincs debil gyerek, csak debil szülő. Ekkor gondoltuk, hogy megnézzük a fitnesstermet, ami 20nm maximum, és természetesen ott is teltház fogadott, gyakorlatilag érthetetlen volt a számunkra, hogy egy ekkora szállodának miért csak egy kb. 20nm-es fitnessterem jutott. Ami még negatívum volt az az, hogy nem régi a szálloda és nagyon sok helyen beázás szerűt tapasztaltunk, ami furcsa, hogy nincs kijavítva. Pozitívumként pedig nagyon szépek és tiszták voltak a szobák, kellemes, gyors a személyzet és segítőkész, finomak voltak az ételek is és nagy a választék.
A szálloda elhelyezkedése kiváló,könnyű a megközelítése. A személyzet kedves,előre köszönnek,barátságosak. A reggeli és a vacsora bőséges,választékos,az ízek kielégítőek. A szobák rendben vannak,szeretem a padlószőnyeges szobákat,de ennek az a hátránya,hogy a tisztán tartása nehezebben megoldható. . .
sajnos ez látható volt a szobánkon. . A gyerek programok aranyosak voltak,az abban részt vevő személyzet gyerekbarát,kedves. Viszont. . . : Amiért mi itt foglaltunk szállást az a wellness részleg. Évenként 4-5 alkalommal van szerencsénk családi wellness programon részt venni,de olyannal még nem találkoztam,hogy a wellness részleg gyakorlatilag egy közfürdő! Ide belépőjeggyel bárki be tud jönni,bármikor. Ez a gyakorlatban azt jelenti,hogy a medencében egy gombostűt sem lehet leejteni. Itt történt meg velem először, hogy a gyermekeimnek és a feleségemnek nem volt kedve lemenni a medencébe. . . A szauna egység szinte használhatatlan,volt amikor több órát kellet várnom a soromra. Az egész szauna és wellness részleg alul méretezett,túlzsúfolt. Szerintem a vezetőségnek azt kéne mérlegelnie,hogy megéri-e elveszíteni egy olyan vendéget aki 3 nap alatt elkölt 150 ezer forintot,olyan vendégek miatt,akik megveszik a napi belépőjegyet a wellness részlegbe. . . Sajnos többet ide nem jövünk.
Csodálatos 3 napot töltöttem el párommal és 2 lányommal a hotelben. Kellemes volt a wellness részleg, az ellátás pedig pazar, a személyzet udvarias, reméljük visszatérünk még a nyári szabadság ideje alatt is. A tini disco kisebbik lányom kedvence lett. Ezúton is köszönjük a feledhetetlen napokat, maradandó élményeket.
A legszebb élményeink közé tartozó Szálloda, ami minden igényünket kielégített és reményeink szerint még visszatérünk nyári időszakba. Családosoknak, nyugdíjasoknak és mindenkinek csak ajánlani tudom. Élmény az is, hogy cudar időben ki sem kell menni az utcára és mégis mindenhova eljutsz a mi a pihenésed szolgálja. Kényelem magas fokon. Mi nem csalódtunk és mindenkinek köszönet.
Nagyon szép helyen van,közvetlenül a tó partján. Könnyen megközelíthető. Nincs messze a fővárostól. Gyönyörű a szálloda parkja is. A szoba tiszta, a kilátás csodálatos. A személyzet udvarias. Az ellátás nagyon jó. A wellness részleg minden igényt kielégít. Igazi bababarát hotel. Sokat sétáltunk a szálloda parkjában is és a velencei-tó partján is. Ajánlom mindenkinek.
Szép helyen, közvetlen a tóparton fekszik, a kilátás remek. A szoba tágas,a kávé, tea bekészítés egy plusz pont. A személyzet kiemelkedő, rendkívül udvarias, bármit kérünk, azt azonnal és széles mosollyal megoldják. A bababarát jelző nem csak egy reklám, ott ezt nagyon komolyan veszik. A baba diszkó jó ötlet, a picik imádják.
Az étkezések már már túlzóan bőségesek, mindíg felszedünk kis fölösleget. A wellness részleg is nagyon jó, mindíg zsúfolt, de ez gondolom csak nekem gond, a masszőrök remekek, bár kicsit drágák. Többször voltunk már és biztos, hogy nem utoljára!
Közel van a fővároshoz, nagyon szép helyen, a szoba tiszta, szép kilátással, bekészített meglepetés kávé és tea volt. Nagyon jók a saját medencék, a sok szauna, a vízi torna. Az ételek változatosak, finomak, kerékpárt béreltünk és körbekarikáztuk a tavat. Jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek.
Budapest közelsége, tóparti fekvése tagadhatatlanul csábító. A kilátás a szobából lenyűgöző. A személyzet figyelmes. A wellness részleg minden igényt kielégít. A szobák tágasak, tiszták, a takarító személyzet udvarias nem tolakodó. A reggeli kifogástalan, én a vacsoránál szívesen ettem volna valami kímélő ételt, de így sem maradtam éhes. Nagyon szép 4 napot töltöttünk ott a barátainkkal.