Idén már harmadszor jártunk a Honti panzióban,de biztosan nem utoljára. A felújítás nagyon jól sikerült,modern lett,de családias,barátságos maradt,ami ennek a helynek fő előnye. A tulajdonos és a fia is mindig nagyon kedves,tényleg úgy kezelik a vendégeket mintha családtagok lennének.
Nem véletlen,hogy ember kényelmesen érzi magát már az első pillanattól kezdve,nincs az a feszélyezett érzés,mint idegen helyen szokott lenni az emberrel.
Nagyon kedves,segítőkész személyzet. A parom 40. születésnapját ünnepeltük ott. Kérésemre meglepit készítettek be az érkezésünkre. Remekül sikerült :-) A reggeli nagyon finom,bőséges,gondosan válogatott volt. A Wellness rész is tiszta,kultúrált,nem zsúfolt. Távozásunk napján még maradtunk kirándulni. Erre az időre a csomagjainkat megőrizték. Csak ajánlani tudom! ! !
Családdal (4 felnőtt) töltöttünk egy hosszú hétvégét a Hotel Honti panzió részében. Családi apartmanban. A szállás tiszta, rendezett volt. Kényelmesen elfértünk az apartmanban. Felszerelt tea konyha volt (kávéfőző, vízforraló). A szolgáltatások (szaunák, medence, jakuzzi) nagyon jók.
(Talán az egyetlen apró gond az lehetett volna, hogy az apartmanból át kell menni a hotel részbe, de mivel remek időnk volt, így ez sem okozott gondot. ) A reggeli nagyon bőséges és finom volt (svédasztalos). Személyzet kedves, udvarias. A szálláson segítettek, hogy hova érdemes kirándulni menni. Este családi vacsorát tartottunk a Kovács-Kert étteremben, ahol a Honti Panzió kártyájával 10 % kedvezményt kaptunk.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész! A reggeli bőséges,változatos és rendkívül gusztusos és finom volt. A wellness tiszta és kényelmes. Mi az egyik apartmanban voltunk,ami szintén tiszta és kényelmes volt. Nagyon hangulatos a patak és a fölötte átívelő kis fa híd,ami külön élménnyé varázsolta a wellness részlegbe való átsétálást a kimerítő egész napos túránk után. Nagyon tetszett minden,hamarosan visszatérünk!
A pihenés és a szabadság érzése szubjektív. Ki hol tud feltöltődni,hol tudja kipihenni magát. Alföldi kalandvágyó,természetkedvelő emberként,nekem a Hotel Honti szerepel az 1. helyen,eddigi élményeim alapján. Visegrád csendesebb részén található,pazar kilátással a középkori Fellegvárra és a szállást körülölelő hegyvidékes tájra.
A személyzet kedves,segítőkész. A szoba és a hozzá tartozó szolgáltatások arányosak az árakkal. A reggeli mennyisége és minősége is megfelelő. Minden reggel teli pocakkal indultunk túrázni. A hotel wellness része(gőzkabin,sókabin,infra és finn szauna,medencék)kellemes kikapcsolódást biztosított a pihenni és feltöltődni vágyó testünk és lelkünk számára. A tisztaság kifogástalan az egész épületben és annak területén. Az utolsó nap felejthetetlen volt. A kinti medencéből néztük,ahogy a nyári zivatar próbálkozik áttörni a magasba nyúló hegyek felett. A környék túrázás szempontjából sem utolsó. Az idén ismét visszatérünk. Ajánlani tudom mindenkinek!
Kora tavaszi kikapcsolódásunk helyszíne Visegrád. A panziót az itt leírt értékelések alapján választottuk és nem csalódtunk. Kedvesen fogadtak bennünket, nagyon jó légkörű hetet töltöttünk itt. A gőzkabin, szauna, sókabin mind emelték a komfortérzetünket. Reggeli bőséges, mindenki talált magának kedvencet, gondolnak a glutén- laktóz érzékenyekre is.
Nagyon jó fekvésű szálloda, minden látnivalóhoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben. A wellness részlege jóval nagyobb szállodákat is megszégyenít, minden jóval felszerelt. A szoba kifogástalan, a fűtés már egy kicsit talán túl sok is volt. A reggeli az általában ilyen kategóriában kínált átlagos.
Nagyon kedves és készséges a személyzet, kellemes, otthonos a hangulata. Valódi pihenést nyújt és a vendégek egyéni igényeire is kiemelten figyelnek. Finom és bőséges a reggeli, rossz idő esetén is aktívan lehet tölteni a napot: ping pongozással, a wellness részleg használatával vagy a tulajdonosok által ajánlott környéékbeli programokon való részvétellel.
A hotel lehelyezkedése kitűnő . A Duna parton található. A város nevezetességei rövid sétával megközelíthetőek. Mi júliusban voltunk így nagyon élveztük a kinti medence előnyeit. Pihenésre kitűnően alkalmas . A hotel részében voltunk , a szobák és az egész környezet a wellness részleggel együtt négy csillagot érdemel. A személyzet rendkívül kedves .
Erről a szálláshelyről csak jókat tudok írni. 5* ! ! ! Gyönyörű környezet, nagyon szép szálláshely, rendkívül kedves, segítőkész személyzet. 3 csodálatos napot töltöttünk itt, és nagyon szuper volt. A reggeli bőséges, a wellness rész kiváló! Családias hangulat, tisztaság, kedves fogadtatás! Mindenképpen szeretnénk visszamenni! ! ! Ajánlom mindenkinek! :)