Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Míg a gyerekünk a nagyszülőkkel pihent,szintén Visegrádon,addig mi a Silvanust választottuk,hogy közel is maradjunk hozzá,ha gond lenne ( de nem volt). Így teljesen át tudtuk adni magunkat a gyönyörű környezetben elhelyezkedő szálloda kínálta kikapcsolódásnak!
Kültéri medencében lehetett legjobban élvezni a magaslati levegő előnyeit,a karnyújtásnyira lévő Fellegvár látványát,éjjel kivilágítottan is csodás kilátást! Személyzet kiváló,mindennemű ellátással egyetemben, ide visszatérünk!
Fantasztikusan éreztem magam a négy napos pihenés alatt. A személyzet fantasztikusan kedves, eddig még sehol nem tapasztaltam ilyen mértékű figyelmességet. Gyönyörű környezetben van a szálloda, egyszerűen nem tudtam betelni a kilátással. Az ételek reggel is és este is nagyon finomak.
Nagyon szimpatikus, hogy mindenféle ételérzékenységre fel vannak készülve, de érkezésünkkor a recepción mondták is, hogy szóljunk ha bármi probléma, érzékenység vagy allergia lenne, mindent megoldanak. A medencék és az egész wellness részleg is nagyon szép tiszta. Nagy álmom volt egyszer eljutni ide, de nem is csalódtam semmiben. Biztosan vissza fogunk térni.
A személyzet hihetetlenül kedves volt. Ha véletlenül egy liftben utaztunk, akkor is volt hozzánk pár kedves szavuk, és udvariasan érdeklődtek, hogy mindent rendben találunk-e, elégedettek vagyunk-e. Mosolyognak, segítőkészek, udvariasak. Tiszta minden, az étterem kiváló, külön gyerek-sarok is van, ahol a hétköznapibb, kisebbek által kedvelt ételek is megtalálhatók.
A kilátás szemet gyönyörködtető. A kültéri medencében tényleg olyan érzés, mintha beleúszhatnánk a Dunába. A wellnessben pedig minden megtalálható, ami csak kell egy jó pihenéshez. Életem eddigi legjobb belföldi nyaralása!
A szálloda kiválóan alkalmas a pihenésre.A személyzet udvarias, az ételek változatosak finomak. A panoráma mesés, a szoba kényelmes. Mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot.
Csodálatos hetet töltöttünk a Hotel Silvanusban Visegrádon. A Hotel minden kényelmet biztosított, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz szükséges. Az étkezés minőségéről és mennyiségéről a legjobbakat tudom elmondani, változatos és ízletes volt. A környékbeli kirándulóhelyeket bejártuk, majd a wellnessben pihentük ki a túrázás fáradalmait. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el erre a gyönyörű helyre.
Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el a férjemmel. Kiválló ételeket ettünk , sokat wellnessestünk, gyönyörködtünk a pazar kilátásban. Nagyon kedves segítőkész a személyzet. Csak ajánlani tudom a helyet!
A szállodából a Dunakanyar csodálatos panorámájában gyönyörködhetünk. Az alkalmazottak rendkívül kedvesek, közvetlenek. A szobák tiszták és barátságosak, az ágyak kényelmesek. Az ételek finomak és bőségesek. A wellness esztétikus, tiszta, szintén rendkívüli kilátással. A wi-fi kicsit akadozott, de jól éreztük magunkat.
Valentin napot koveto hetveget toltottunk a Silvanusban a parommal. Odaerkezesunkkor a recepcion mondtak,hogy kis felreertes tortent,de mivel nem a mi hibank ugyanazert az arert egy lakosztalyt kapunk a foglalt szoba helyett. Mar ez egy plussz pont volt:) A lakosztaly gyonyoru volt tagas es tiszta a kad a furdoben pedig hatalmas.
Az etelek kivaloak az etteremben a szemelyzet pedig rendkivul kedves es figyelmes,a valasztek pedig nagyon boseges. Egyedul a wellnes reszt valtoztatnam kicsit nagyobbra,a jacuzzira ugy kellett szinte “lecsapni” hogy beferjen az ember,ebbol lehetne meg egy es egy meg melegebb medence(40-42 fok koruli). A szaunak,gozfurdo,illatos szoba,piheno tokeletesek,idos-fiatal egyarant megtalalja a neki kielegito pihenesi format. Sajnaltuk,hogy a kulso medence es a fitness terem zarva volt,elobbi valoszinu a nagy ho miatt,utobbi pedig felujitas miatt. Errol persze nem tehetnek. Osszessegeben mindenkinek ajanlom a szallodat,idos parnak,fiatal parnak,gyerekeseknek,kutyasoknak(ugyanis kutyabarat hely). A kornyezet es a kilatas mindenkit le fog nyugozni. Koszonjuk!
Párommal töltöttünk el három éjszakát ezen a csodálatos helyen. A hotel elhelyezkedése kifogástalan, gyönyörű kilátással rendelkezik. A bejelentkezés gyorsan ment, a szoba kitűnő állapotú szépen felújított, habár a kézmosók üresek voltak külön kérésre perceken belül pótolták. A szoba egyébként nagyon kellemes és légkondicionált.
A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. Az ételek bőségesek és nagyon finomak, széles választékkal. Néha talán kicsit túlzásba vitték a különleges választékot, az egyszerű ételeket vadászni kellett :D A külső és belső medencék tiszták, kellemes hőmérsékletűek, a kintiből lenyűgöző kilátás nyílik a Dunakanyarra. Nagyon finom italokat, koktélokat lehet fogyasztani. Összességében határozottan ajánlott hely, mi biztosan visszatérünk még. :)