Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Először jártunk Visegrádnak ebben a patinás szállodájában,ahol a személyzet nagyon kedves, az ételek finomak és változatosak, a wellness részleg is nagyon tetszett. Feleségemmel és lányaimmal pihentünk itt május 19-21. között. Nagyon jól éreztük magunkat, júliusban újra elutazunk ide.
Az ott töltött napok kiváló élményt jelentettek nekünk, mindent elárul az első benyomásainkról,hogy kisebbik lányom,aki 13 éves, sírva jött el,hogy még maradni szeretne,miért utazunk haza ? ! A szálloda minden igényt kielégítő, a panoráma gyönyörű,mindenkinek csak ajánlani tudom.
Három napot töltöttünk ezen a csodás helyen. Udvarias személyzet, finom ételek és lenyűgöző látvány! A feltöltődni, pihenni vágyóknak, és az aktív pihenést kedvelőknek egyaránt kitűnő választás. Végre egy hotel, ahol nem kellett "versenyezni" a parkolóhelyért. :) A kisgyerekek számára elérhető szolgáltatásokat lehetne még bővíteni. Jól éreztük magunkat, szívesen megyünk máskor is.
Tökéletes kiszolgálás, finom ételek, csodaszép kilátás! Nem csalodtuk! Sajnos rengeteg szállodarol szuper kepek keszulnek, de a Silvanus hotel olyan mint a képeken!Egy CSODA!! Nagyon jól éreztük magunkat a párommal! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük szépen!
2 éjszakát töltöttünk el Visegrádon édesanyámmal, és nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves és segítőkész, a szobák tiszták és kényelmesek, a kilátás pedig lélegzetelállító, mind a szobából, mind a szálloda több területéről is. Az étterem kínálata sokszínű és különleges, olyan ételekkel találkoztunk, amivel a hétköznapi életben csak ritkán.
Kiemelném az étterem személyzetének kedvességét, akik mindig kiemelten ügyelnek a vendégek teljes körű kiszolgálására. Mi éppen egy rossz időt fogtunk ki, így a kerti részt nem tudtuk használni, de nyáron biztosan vissza térünk.
Egy Éjszakát töltöttünk el párommal a szállodában, fantasztikus látvány fogadott a szobából kinézve. A svédasztalos vacsora bőséges bár a húsból számunkra egy kicsit kevés volt a választék. Nagyon Nagyon Kedves Segítőkész személyzet. Az Étterem Gyönyörű és igény és hely esetén még a teraszon is vacsorázhatunk.
Megérkezésünkor már tudtam, hogy jól döntöttem a foglalását illetően. Mesés festői környezetben egy színvonalas hotel helyezkedik el. Csak jó dolgokat tudok írni az ott töltött napokról. Sok szállodában volt szerencsém aludni, de sehol nem tapasztaltam még ilyen szívből jövő kedvességet, udvariasságot, mindenki vendégorientált, mosolygós.
Minden szükséges információval elláttak a szállásunk ill. azok szolgáltatásairól. Akár hová mentünk a hotel területén, mindenhol a teljes higiénia fogadott, illatos mellékhelységek, gyönyörű tisztaságú felszerelt szobák, frissen vágott szép fű, rengeteg tiszta napozóágy. A masszőrök szakértelméről is csak áradozni tudok, mint ahogyan az összes ott dolgozóról. Mesés gazdag választékú reggeli és ebéd és vacsora várt ránk,a pincérek remek módon gyorsan helyet biztosítottak, és gyors a kiszolgálást. Esténként élőzene biztosította a remek hangulatot és a finomabbnál finomabb koktélok. :) Páromat szerettem volna igazán meglepni ezzel a pár napos pihenéssel, akit elég nehéz lenyugtatni a hétköznapi pörgéstől, de sikerült! ! ! ! ! Olyannyira, hogy már szeptemberben újra van foglalásunk, és már egy lakosztályban élvezhetjük a kényeztetést. Mégegyszer köszönök/nünk mindent! ! ! :)
Az ételek jók voltak, a játszószoba mellett volt az asztalunk, így folyamatosan tudtuk követni mit csinálnak a gyerekeink, sőt még egy kedves hölgy is foglalkoztatta a gyerekeket. Csak nagyon sok kupont adtak el, így a wellness rész zsúfolt volt. Öltözőszekrény már nem volt szabad.
Bár nem sok időt tudtunk itt eltölteni, biztosan visszatérünk hosszabb időre is. A környezet páratlan, a személyzet kifogástalan, egyedi italkülönlegességek és fenséges ételek , minden igényt kielégítő kényelem. Részt vettünk a borkóstolón is, ami mindent felülmúlt. Egy igazi élménnyel lettünk gazdagabbak.
A sommelier őszinte, szívből jövő lelkesedése és kedvessége elképesztő szakmai hozzáértéssel párosítva , remek borok, házi sajtok, csak megkoronázta ittlétünket. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet.
Szállás,ellátás, ételek, minden tökéletes volt. Mesés környezet, udvarias előzékeny személyzet. Egy felejthetetlen hétvégét töltöttünk el. Nem is emlékszem még ilyen udvarias és előzékeny emberekre, és ebben mindenki benne van a pincér tanulótól, karbantartó, recepciós, szálloda vezetése. Remélem nem hagytam ki senkit.
Csalàddal töltöttünk pár napot a szàllodában.Nagyon jól éreztük magunkat.Nagyon szép helyen van a szálloda, gyönyörű panoràma,jó levegő.Tiszta kényelmes szoba,fürdő, baràtsàgos személyzet,finom ételek.