Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
2 éjszakát töltöttünk itt! Dunára néző szobát választottunk, szuper panoráma tárult elénk! A vár a kalandpark sétával is gyorsan elérhető! A párnák nem a legkényelmesebbek, de kibírtuk! A tisztasággal semmi probléma! Az étteremben nem mindig vannak az ételek jól összehangolva. Egyébként ízletese volt minden.
Összességében jó volt minden. A gyerekmedencére csak akkor jöttünk rá, h. mi az, amikor elolvastuk. Sem egy csúszda, sem egy vízi játék semmi. A kültéri játszótér siralmas. Ajánlani fogom a Silvánust! Szép, csendes! Köszönjük Visegrád!
Egy hosszú hétvégét töltöttünk ebben a szállóban. Igaz lehet, hogy a közelben van a föld szív csakrája- bár nem vagyok épp egy ezoterikus alkat- de páratlan nyugalmat áraszt a környék, a csodálatos táj. Igazán harmonikusan simul bele az egész épület. Ahogy írtam egy hosszú hétvégére érkeztünk az utoló munkanap estéjén.
Jeleztem a hotelnek, hogy kicsit később érkezünk. Meglepetésemre azonnal válaszoltak, hogy a vacsora idejére mikor tudunk legkésőbb odaérni. A recepciónál nagyon kedvesen fogadtak, és előbb vacsorázni küldtek, hogy le ne maradjunk. Így még pontosan a vacsoraidő végére érkeztünk, kicsit rösstelve ezt. A személyzet nagyon kedvesen fogadott nem éreztük,hogy utolsók vagyunk ezen a kései órán. Még az ételek választáka is kifogástalan volt! Ezután gyorsan lezajlott a bejelentkezés és egy szép tágas szobába érkeztünk. Kellemes fények, szép bútorok, tisztaság. Elég hamar lepihentünk. Éjfél után arra ébredtünk, hogy éktelen csörömpölés közben üres üvegeket tolnak ki alattunk az udvaron. Ekkor derült ki, hogy a szobánk a konyha gazdasági bejárata felett van. Reggel szóltam emiatt, és így tudtam meg, hogy mi egy standard szobát foglaltunk, de a szálló egy superior szobát adott nekünk,ellensúlyozva a szoba kis hátrányát. Ez igazán szép gesztus volt tőlük. Egyébként később már halkabbak, voltak az esti rakodások. Viszont bőven kárpótolt minket a délelőtti órákban a cukrászatból felszálló csodás illat! Szerencsénkre gyönyörű napos meleg időnk volt, így tudtuk élvezni a szabadtéri fürdőt és a szép napozókertet. Tetszett, hogy aki grillezni akart szép kiépített helyen megtehette, a személyzet hathatós segítségével. Mind a kinti, mind a benti medencék állapota jó volt. Bár a pezsgőfürdő lehetne kicsit nagyobb. Kellemes volt a vízitorna is. Többféle masszázst is kipróbáltam, naqyon jó volt. Az aromakamra és a többi wellnes szolgáltatás is nagyon megnyerte a tetszésünket. Az étterem kicsit szűkös, bár erről inkább a tervezők tehetnek. A kilátás és az ételek minősége és választéka viszont magáért beszél. Jó, hogy szinte karnyújtásnyira van a fellegvár és a gyönyörű erdei sétautak. Azt hiszem, hogy mindent összevetve egy igazán kitünő szállodában voltunk, mindenkinek szívesen ajánlanám!
Dumára néző szoba elvárásoknak megfelelő. Győnyőrű kilátás. de ez feláras ami túlzás. Szoba mėrete, tisztasága, felszerelése megfelelő. Gasztronómia szegényes de finom. Átlagos étel kevés vagy nem is volt(pl rántott szelet). A levesek nagyon finomak változatosak bőséges kinálat(3-4 féle). Vadhúsok izletesek.
Pék árú(kenyér-zsömle) szegényes és kevésbbé friss. Wellnes "lehetne jobb is". Kicsik a medencék hűvősebb vizhőfokkal. Csalódás a kinti medence. Kilátás pazar, de a hideg víz miatt számunka használhatatlan és így élvezhetetlen. Meleg vizes jacusi nagyon jó, csak kicsi vagyis a meleg víz miatt mindenki itt akart pihenni ezért zsúfolt. Összességében jó de még kuponos árral is drágább kategória.
Kellemes hely, gyönyörű panoráma, finom ételek, amiért az átlagos értékelést adom, az a wellness részleg. Kicsi medence, inkább gyerekeknek való, úszni alig lehet benne, jakuzzi mindig tele, azt jelenti ennyi személy számára kicsi az is. . . . Szerintem családoknak megfelelő. A szauna részleg rendben volt, de ott nem lehet ülni egész nap.
Vasárnapi napot töltöttünk itt :). A szálloda elhelyezkedése egyedül álló a panorámáért mindenképp érdemes 1x ellátogatni. Az étel svéd asztalos ellátás volt, viszont a szakács szörnyű. semelyik ételnek nem volt íze , karaktere , amit elvárna az ember egy 4* szállodától. A szállodai alkalmazotta túl segítőkészek. A SPA Wellness szolgáltatások a 4* -nak megfelelő.
Casados barátos kirándulást terveztem, a hosszas keresgélés és árajánlatok közül végül sikerült kiválasztani ezt a hotelt. Amikor megérkeztünk a recepción kedvesen fogadtak,tájékoztattak mit- hol találunk meg a szállodában,tájékoztattak hogy a szálloda felújítása folyik, de zavartalan lesz a pihenésünk, ez így is volt,nem érzékeltünk semmit.
A szobába pótágyt kértünk az nagyon kényelmetlen volt,és ami még nagyon kellemetlen volt, hogy a sötétítő függönyben valamilyen nagy repülő bogarak bújtak meg, és azok éjszaka útnak is indultak. A konyha nagyon sokszínű, sokféle ízlésnek megfelel,a kontinentális reggeli nagyon változatos volt még a paleo, étrendet követőkre is figyeltek. Minden nap volt valami különleges ami a "séf ajánlata"és azt a konyha séfje tálalta a vendég kérésere. A parkoló mindig tele volt nehéz volt újra leparkolni, ha elhagytad napközben a szállodát. Viszont az aprób kellemetlenségeket feledtette a panoráma teraszon játszó élő szakszofon műsor, és a kedves személyzet tagjai.
A párommal februárban töltöttem el 2 csodálatos napot a szállodában. Tökéletesen meg voltunk elégedve az ellátással, a kiszolgálással, az elhelyezkedéssel. A panoráma csodálatos a szállodából. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a távozás napján is tudtuk még használni a wellness részleget.
Több helyen udultem mar, de ennel szebb es kellemesebb helyen nem. Szerintem a szinvonalhoz kepest az ar teljesen jo. Peldaul Zsoron a neves szallodaba nem mennek megegyszer, ugy vissza esett a szinvonal. Ide igen. Most a lanyomnak es a parjanak vasaroltam kupont a Silvanusba es nagyon jo dontesem volt. Mindennel el voltak ragadtatva.
Ugy a szemelyzet mint az ellatas teren. A szalloda hangulata felemelo. A kornyezet a Dunakanyarban magaert beszel. Kupon nelkul is fogunk ide visszajarni. Gratulalok a szallodahoz!
Budapest közeli szállást kerestem egy rövid kikapcsolódáshoz. Eszembe jutott a Silvanus, ahol nagyon rég már jártunk. Kellemes meglepetésként pünkösd előtti hétre kedvezményes akció volt. Már telefonos foglaláskor is nagyon kedvesek voltak, érkezéskor hasonlóan. Egy szép,Dunára néző szobát kaptunk.
A szoba tisztasága, kényelme is tökéletes volt. Sajnos, az időjárás nem volt kegyes,így a külső medencét alig volt lehetőség kipróbálni, és a nagyon kellemes, gondozott, a Dunakanyarra néző kertben található napágyak helyett maradt a wellness részleg belső tere. A wellness nagyon kellemes, kikapcsolódásra alkalmas. A szálloda Panoráma éttermében nagy választék várja a vendégeket. Dicséretes, hogy vegetáriánus ételekből is van választék. A személyzet kedves, előzékeny. Jó éreztük magunkat, biztos visszatérünk.
Nehéz a választás! Vannak kedvencek! Az egyik Visegrádon a Silvanus Hotel. Mesébe illő helyen, csodaszép panorámával, egyszerűen lélegzet elállító! Ezt látni kell, élvezni a csendet, nyugalmat! Már többször voltunk a szállodában és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Első alkalommal kamasz unokám a szaunavilágot élvezte legjobban.
Sajnos a kinti medence nem volt nyitva! Vacsoránál meg a fagyit hihetetlen mennyiségben. Ma már sajnos nincs! A személyzet kedves, előzékeny, segítőkész. a pincérek figyelmesek, asztalhoz kísérnek. Tavaly a teraszon reggeliztünk, vacsoráztunk. Elmondani nem lehet azt az érzést, amit közben a Dunakanyar látványa nyújt! Az ételek tálalása nagyon praktikus, nem kell sorban állni, minden könnyen megközelíthető. És a terem, az csodálatos! A választék nagy, sokféle, minőségük kifogástalan, mindenből bőségesen van. Persze ide szép időben kell menni, mert a kinti medence az maga a csoda! Egyedülálló élmény ilyen környezetben úszkálni! Szép a közvetlen kert, a virágok, bokrok. És az üvegekben kovászolódik az uborka! Nagyon praktikus és finom! A benti wellness is jó, nekem mindenképpen kell úszómedence. Voltunk bobozni, voltunk hajókiránduláson. Könnyen megközelíthető, egy kis ösvényen gyorsan elérhető a Fellegvár, amit mindenképpen meg kell nézni! Az útvonalat jobban kéne megjelölni! Lehet kirándulni, élvezni a természet szépségeit. Vettem a fiamnak és az unokámnak ajándékba egy Sunday Brunch utalványt. Milyen fotókat készítettek! Csak rá kell nézni a gyerekre és tudjuk, hogyan érzi magát! Az ételekkel italokkal is meg voltak elégedve. A szálloda megközelítésének megszervezése talán lehetne jobb azoknak, akik nem autóval érkeznek. Jó, hogy mindig vannak akciók, így többen eljutnak erre a csodálatos helyre. Felejthetetlen napokat töltöttünk a Silvanusban, remélem, hogy nem utoljára! Köszönet mindenért!